درود
چیزهایی که من شخصا توقع دارم از یک درگاه
1- پشتیبانی خوب
2- کارمزذ کم که شما 0هست
3-پلاگین های متونع برای تمامی سیستم ها
4-تسویه آنی
درود
چیزهایی که من شخصا توقع دارم از یک درگاه
1- پشتیبانی خوب
2- کارمزذ کم که شما 0هست
3-پلاگین های متونع برای تمامی سیستم ها
4-تسویه آنی
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
درود
تبریک میگم بابت افتتاح سایت
انتقاد: قالب سایت بیش از حد سادس یکم جذاب ترش کنید کلا به نظر من جالب نیست
پیشنهاد: ماژول پرداخت برا جوملا و سیستم جومشاپینگش همچنین فرم ساز آر اس فرم که تو جوملا خیلی کاربرد داره با توجه به تعداد کاربران این سیستم خیلی ضروریه
در نهایت براتون آرزوی موفقیت دارم
خیلی عالی هست موفق باشید
برای حرفه ای شدن فقط بر ارائه خدمات جدید تمرکز کنید
درود.
امیدوارم این سوال منو بد برداشت نکنید.
اما نحوه اعتماد سازی چطوری هست؟
مجوز های مربوطه و .. شما رو چطور میشه دید؟
تشکر از
فعلا هنوز هیچ کدام از امکاناتی که مد نظر ماست اضافه نشده . تمامی کارها مرحله به مرحله انجام و سیستم کامل خواهد شد .
- - - Updated - - -
تیکت ها حداکثر پس از 1 ساعت پاسخ داده میشوند ( روال پشتیبانی عادی )
دوستانی پیشنهاد نوشتن پلاگین های متنوع برای سیستم دادن که حتما این کار انجام خواهد شد و دستمزد افرادی که پلاگین مینویسند هم پرداخت میشود
در مورد تسویه حساب هم فعلا به روال پایا ( 1 الی 12 ساعت) کار میکنیم
- - - Updated - - -
تمامی پروژه هایی که توسط تیم ما انجام میشه بر پایه سادگی هست . توقع کاربر از این نوع سایت ، این هست که تمامی کارها در کوتاه ترین زمان انجام بشه ، که ما سعی کردیم تا حد امکان این اصل رو رعایت کنیم و با اسلاید های رنگارنگ و شلوغ ، کاربر را گیج نکنیم .
در مورد جوملا هم حق با شماست . هنوز پلاگینی برای این سیستم اضافه نشده . اما اگر کسی بتونه پلاگینی برای یوپال بنویسه ، قطعا زحمات رو نادیده نمیگیریم
از نظر شما هم متشکرم و ممنون که وقتتون رو برای بررسی سایت گذاشتید
- - - Updated - - -
حتما به این صورت خواهد بود .
امکان درگاه پرداخت برای وبلاگ ها هم تا فردا آماده خواهد شد .
- - - Updated - - -
همانطور که میدانید ، برای سایت های واسط پرداخت هیچ گونه مجوز و نمادی تعریف نشده .
فکر میکنم بهترین اعتماد سازی اعتبار 7 ساله شرکت هست و سعی ما این بوده که با صداقت کامل به کاربرانمون سرویس دهی کنیم و این روند ادامه خواهد داشت .
پروژه های زیادی با نام شرکت انجام شده و هر عملی که باعث خدشه دار شدن اعتبار شرکت بشه میتونه شرکت رو نابود کنه .
- - - Updated - - -
__________________________________________________ ____________________________
به روز رسانی جدید در سیستم نصب شد .
در این آپدیت قالب یوپال به روز رسانی شد و امکانات زیر به سیستم اضافه شد .
امکانات جدید سیستم
پرداخت میهمان :
در پرداخت میهمان کاربران شما می توانند بدون مراجعه به سایت شما ، به مقدار دلخواه ، پول در حساب شما واریز کنند
فروش محصول :
در این سیستم میتوانید یک محصول مجازی ، فایل ، لینک را به فروش برسانید . ( این سیستم بسیار مناسب وبلاگ هایی است که میخواهند از درگاه پرداخت استفاده کنند )
همچنین امکان تسویه حساب مستقیم دلاری و انتقال وجه به هر حساب بانکی تا روز های آینده در یوپال فعال خواهد شد .
- - - Updated - - -
__________________________________________________ ________________
آپدیت جدید سیستم :
سیستم درخواست واریز به Paypal راه اندازی شد . از این پس میتوانید موجودی حساب خود را به حساب پی پال خود تسویه کنید . همچنین امکان واریز به visa و master card هم تا روزهای آینده عملی خواهد شد .
درخواست واریز به paypal بین 1 الی 5 ساعت زمان نیاز دارد .
![]()
عالیه این موضوع / تا بحال در هیچ کدام درگاه ها این موضوع رو ندیده بودم !
با آرزوی پیشرفت بیشتر برای شما .
خواهش میکنمعالیه این موضوع / تا بحال در هیچ کدام درگاه ها این موضوع رو ندیده بودم !
با آرزوی پیشرفت بیشتر برای شما .
امکانات بسیار زیادی باقی مانده که در حال اضافه شدن هستند .
اگر خدا بخواد به زودی یوپال رو سیستمی متفاوت میبینید .
همچنین امکان تسویه حساب مستقیم دلاری و انتقال وجه به هر حساب بانکی تا روز های آینده در یوپال فعال خواهد شد .
یه سوال یعنی امکانش هست که بنده از حساب یوپالم پول انتقال بدم به حساب بانک تجارت یا سپه یا صادرات و.........؟
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
بله . فعلا به هر حسابی که مال شما باشه امکان واریز هست .یه سوال یعنی امکانش هست که بنده از حساب یوپالم پول انتقال بدم به حساب بانک تجارت یا سپه یا صادرات و.........؟
اما امکان انتقال وجه به حساب بانکی هایی که حسابش به نام شما نیستند تا روزهای آینده فعال سازی خواهند شد .
- - - Updated - - -
آپدیت امروز :
تغییرات در ظاهر قالب پنل کاربری
به روز رسانی سیستم تایید شماره موبایل
ویرایش توسط api : June 16th, 2015 در ساعت 15:15
انشا... موفق باشید
با این همه سایت های مشابه سعی کنید ایده بندازید روش که موفقیت دو چندادن باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)