-
August 28th, 2010, 16:40
عضو دائم
پاسخ : انتقال دامنه های com.
Tucows - Wikipedia, the free encyclopedia
Domain Registration
Tucows is the third largest ICANN-accredited registrar in the world and the company is the largest publicly traded registrar.[9] Tucows was the first competitive registrar to compete seriously with Network Solutions for market share when Tucows began selling domain names for $10 in January, 2000.[18] Up until 2000 Network Solutions was the only registrar and sold domain names for $30 and up. By the end of the first year of competition in domain names sales Network Solutions' market share had fallen from 100% to 52.9%.[18]
In the Quarterly Earnings Call for Tucows' third quarter held on November 6, 2007, President Elliot Noss said that Tucows hadn't been "competitive enough around price" in their wholesale domain name business and announced a substantial price cut in Tucows wholesale domain name services.[19]
ویرایش توسط Rezash : August 28th, 2010 در ساعت 16:42
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010 16:40
# ADS
-
August 28th, 2010, 17:07
tucows سومین registrar در جهان هست که حدود 8 میلیون دامنه رو ثبت کرده . (اینجا مشاهده کنید )
امکان انتقال بین تمامی registrar ها ممکن هست و هزینه انتقال(حداقل) معادل یکسال ثبت در registrar جدید هستش !
در مورد PublicDomanregistry هم باید بگم که این شرکت در اصل به نام DirectI در ایران معروف شده ! و این شرکت به عنوان یک registrar در ICANN ثبت شده ( Direct I شرکت مادر PublicDomainRegisrty و Reseller club هست ! )
نکته ای که هست ثبت مستقیم از پورتال PDR ( publicDomainRegistry یک مقدار هزینه ش بالاست و 35$ برای ثبت یک ساله دامین .com هزینه داره
( لیست قیمت ها رو اینجا ببینید )
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
پست من (12# ) ترجمه پست جناب Hello #11 نبود ! :دی !
قبل از دیدن اون من صفحه reply رو باز کرده بودم !
به هر حال اطلاعاتی از tucows هست که مفیده .
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 17:44
tucows سومین registrar در جهان هست که حدود 8 میلیون دامنه رو ثبت کرده .
عذر می خوام من آشنایی نداشتم نمی دونستم اینطوری هست این سایت خوب حالا تو این سایت چطوری میشه ثبت نام کرد و قیمت دامنه هاشون چطوریه ؟
برای پنل که پول نمی گیرند ؟
-
-
August 28th, 2010, 17:56
-
-
August 28th, 2010, 19:12

نوشته اصلی توسط
hello
name.com
يا از اينهايي كه ريسلر رايگان Directi مي دن يكي بگير بعد تحت اون يك ريسلر بساز و از اون استفاده كن (يعني دومين ها رو منتقل كن به ريسلري كه خودت ساختي) اينجوري رو دومين access نداره
قبلا خیلی بحث شده ولی همه ی شما دارید اشتباه می کنید.
ریسلر اصلی می تونه دامنه های همه ی ساب ریسلر ها رو جستجو کنه و هر کدوم رو که خواست می تونه انتقال بده.
به راحتی مرحله به مرحله رمز ساب ریسلر ها رو تغییر می ده و وارد اکانت اونها می شه.
-
تعداد تشکر ها از Talahost.Com به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 19:23

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
قبلا خیلی بحث شده ولی همه ی شما دارید اشتباه می کنید.
ریسلر اصلی می تونه دامنه های همه ی ساب ریسلر ها رو جستجو کنه و هر کدوم رو که خواست می تونه انتقال بده.
به راحتی مرحله به مرحله رمز ساب ریسلر ها رو تغییر می ده و وارد اکانت اونها می شه.
حق با شماست . البته resller های resellerclub حتی بدون داشتن رمز subreseller ها هم میتونن دسترسی داشته باشند و تمامی عملیات رو انجام بدند .
-
-
August 28th, 2010, 19:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tmfar
سلام دوستان من می خوام دو سه تا از دامنه های com. ام رو انتقال بدم به یک پنل معتبر و قابل اطمینان !
یک شرکت خارجی مثل دایرکت آی و ... نیست که برم اونجا رایگان ثبت کنم و پول ثبت یکسال رو بدم و دامنه هام رو مستقیماً به پنل خودم انتقال بدم ؟ پولشو creadit card و پی پال هست می تونم واریز کنم ، یا اینکه نهایتاً به یکی میدم واریز می کنه برام
این دومیه رو زیاد موافقم که واسطه نباشه وخودم مستقیم باشم .
اگه ميخوايد به صورت مستقيم بدون خريد ريسلر، در ديرکت آی ثبت کنيد با بنده تماس بگيريد.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 19:51

نوشته اصلی توسط
webdata
اگه ميخوايد به صورت مستقيم بدون خريد ريسلر، در ديرکت آی ثبت کنيد با بنده تماس بگيريد.
شما طریقه ثبت رو در تاپیک قبلی توضیح ندادید !
روش ثبت رو تغییر دادید یا همون روش سابق هست ؟
-
-
August 31st, 2010, 12:39
-
-
August 31st, 2010, 12:54
در مورد ثبت کننده : شرکت آلمانی هست . از سال 2009 مجوز ها رو از icann گرفته و تحت نظر این سازمان کار میکنه ( میشه بهش اعتماد کرد )
در مورد قیمت ها : میشه گفت مناسبه .
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید