-
May 28th, 2015, 21:09
عضو دائم
پاسخ : نیازمند نویسنده در دسته بازی و نرم افزار کامپیوتر
والا ایشون من باهاش صحب کردم برای نویسندگی اما نمیدونن هزینه مطالب بازی با نرم افزار یکی نیست و بنده بیخیال شدم..یک بازی ممکنه 20 گیگ حجمش باشه و یک ساعت وقت بزاریم روش اما نرم افزار هر چند تا میخواین یک ساعته میشه گذاشت..بله قیمتشون واقعا وحشتناک پایینه..در واقع شما روزی 5 تا مطلب اختصاصی قوی با تمامی شرایط سخت گیرانه باید بزاری تا بعد 6 ساعت کار بری یک چیپس بخری برای خودت!! مردم وقتشون رو از سر راه نیاوردند و فرقی بین یک شغل اینترنتی با بیرونی نیست..کم کم شما باید بتونید ماهانه 300 هزار تومان به یک مطلب نویس بازی بدید...
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2015 21:09
# ADS
-
June 2nd, 2015, 22:08
عضو جدید
این دوستمون مورد تایید هست ، بنده باهاشون توافق کردم ولی به دلایلی فعلا شرایط از طرف بنده هموار نبود تا ادامه پیدا کنه ؛ انشالله به زودی با ایشون همکاری خواهم کرد.
-
تعداد تشکر ها ازyousef.R.e به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2015, 11:31

نوشته اصلی توسط
delta
والا ایشون من باهاش صحب کردم برای نویسندگی اما نمیدونن هزینه مطالب بازی با نرم افزار یکی نیست و بنده بیخیال شدم..یک بازی ممکنه 20 گیگ حجمش باشه و یک ساعت وقت بزاریم روش اما نرم افزار هر چند تا میخواین یک ساعته میشه گذاشت..بله قیمتشون واقعا وحشتناک پایینه..در واقع شما روزی 5 تا مطلب اختصاصی قوی با تمامی شرایط سخت گیرانه باید بزاری تا بعد 6 ساعت کار بری یک چیپس بخری برای خودت!! مردم وقتشون رو از سر راه نیاوردند و فرقی بین یک شغل اینترنتی با بیرونی نیست..کم کم شما باید بتونید ماهانه 300 هزار تومان به یک مطلب نویس بازی بدید...
خیلی ممنون 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
yousef.R.e
این دوستمون مورد تایید هست ، بنده باهاشون توافق کردم ولی به دلایلی فعلا شرایط از طرف بنده هموار نبود تا ادامه پیدا کنه ؛ انشالله به زودی با ایشون همکاری خواهم کرد.
خیلی ممنون ... نظر لطفتون هست .... خوبی از خودتون هست ... شما خودتون خوب هستید که ما رو هم خوب دیدید ... ممنون انشالله
-
تعداد تشکر ها از rockman به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2015, 12:21
عضو جدید
سلام
آقا شما درست کار کنین مشکلی پیش نمیاد والا
حقوقم هم خوبه
تعهد به کار داشته باشین تیم مدیریتی کمیاب دانلود هم قدر دانی میکنن
والا
خیلی از تیم کمیاب دانلود ممنونم که بنده فرصت همکاری دادن و ماهیانه مثل یک کارمند حقوق میدن . سایت های دیگه که اصلا هیچ بازم دم کمیاب دانلود گرم
من کار با فتوشاپ بلد نبودم اومدن به من قشنگ یاد دادن
کمیاب دانلود خیلی خوبی
-
تعداد تشکر ها ازvahid-lion به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2015, 12:23
دوست عزیز... من مدت زیادی با سایت kamyabdl در بخش های مختلف کار کردم و میکنم, بازی ,اندروید,... و قیمت ها متفاوت هستش ! بعدشم مطلب گذاشتن خیلی کار سختی نیست و من خودم 5 تا مطلب رو در کمتر از دو ساعت میزارم ,چه بازی باشه , چه هر چیزه دیگه چون شما فایل هارو با vps دانلود میکنید و این رو هم در نظر بگیرید هر کسی اندازه ی کاری که میکنه پول میگیره و به نظرم این کار هم در همین حدی که پول میدن کافی باشه ...انتظار نداشته باشید که بابت یه مطلب که میزارید 10 هزار تومن پول بگیرید... چون اینطوری اصلا عادلانه نخواهد بود.
-
تعداد تشکر ها ازghost94 به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2015, 12:55

نوشته اصلی توسط
vahid-lion
سلام
آقا شما درست کار کنین مشکلی پیش نمیاد والا
حقوقم هم خوبه
تعهد به کار داشته باشین تیم مدیریتی کمیاب دانلود هم قدر دانی میکنن
والا
خیلی از تیم کمیاب دانلود ممنونم که بنده فرصت همکاری دادن و ماهیانه مثل یک کارمند حقوق میدن . سایت های دیگه که اصلا هیچ بازم دم کمیاب دانلود گرم
من کار با فتوشاپ بلد نبودم اومدن به من قشنگ یاد دادن
کمیاب دانلود خیلی خوبی
سلام .... خیلی ممنون از شما ... واقعا شرمندمون کردید ، این مهربونی و معرفت شما رو نسبت به ما میرسونه و ما رو به کار دلگرم میکنه ... این نظر لطف و محبت شما نسبت به ما هست ... والی ما داریم وظیفمون رو انجام میدیم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ghost94
دوست عزیز... من مدت زیادی با سایت kamyabdl در بخش های مختلف کار کردم و میکنم, بازی ,اندروید,... و قیمت ها متفاوت هستش ! بعدشم مطلب گذاشتن خیلی کار سختی نیست و من خودم 5 تا مطلب رو در کمتر از دو ساعت میزارم ,چه بازی باشه , چه هر چیزه دیگه چون شما فایل هارو با vps دانلود میکنید و این رو هم در نظر بگیرید هر کسی اندازه ی کاری که میکنه پول میگیره و به نظرم این کار هم در همین حدی که پول میدن کافی باشه ...انتظار نداشته باشید که بابت یه مطلب که میزارید 10 هزار تومن پول بگیرید... چون اینطوری اصلا عادلانه نخواهد بود.
سلام .... خیلی ممنون از شما ... واقعا شرمندمون کردید ... این نظر لطف و محبت شما نسبت به ما هست ... والی ما داریم وظیفمون رو انجام میدیم.
-
-
July 2nd, 2015, 15:44
سلام
بنده دیدم که عده ای از دوستان از مدیر سایت کمیاب دانلود بد گویی کردن واقعا ناراحت شدم...!!!
آقا چرا بی خود جو درست میکنید؟
بنده برای ایشون الان دارم کار میکنم برخوردشون بسیار عالی هستش ادم خیلیییی خوش اخلاقی هستن...
برای واریز وجه هم اصلا نیاز به نگرانی نیستش خودشون از روز 25 به بعد شروع به تصویه حساب میکنن و پول رو اتوماتیک براتون واریز میکنن و از اون مدیرایی نیستن که بخوای برای پولت بهشون التماس کنی!!!!خیلی به موقع پرداخت ها انجام میشه
قیمت هم که فوق العاده عالیه چون واقعا پست زدن کار خیلیییی سختی نیستش...
تا الان با ایشون مشکلی نداشتم و خیلی ادم مورد اعتمادی هستن....
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از 5678 به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2015, 20:33

نوشته اصلی توسط
5678
سلام
بنده دیدم که عده ای از دوستان از مدیر سایت کمیاب دانلود بد گویی کردن واقعا ناراحت شدم...!!!
آقا چرا بی خود جو درست میکنید؟
بنده برای ایشون الان دارم کار میکنم برخوردشون بسیار عالی هستش ادم خیلیییی خوش اخلاقی هستن...
برای واریز وجه هم اصلا نیاز به نگرانی نیستش خودشون از روز 25 به بعد شروع به تصویه حساب میکنن و پول رو اتوماتیک براتون واریز میکنن و از اون مدیرایی نیستن که بخوای برای پولت بهشون التماس کنی!!!!خیلی به موقع پرداخت ها انجام میشه
قیمت هم که فوق العاده عالیه چون واقعا پست زدن کار خیلیییی سختی نیستش...
تا الان با ایشون مشکلی نداشتم و خیلی ادم مورد اعتمادی هستن....
با تشکر
سلام
ممنون دوست عزیز ... ما کار اضافی انجام ندادیم و وظیفمونو انجام دادیم !!! نظر لطف و محبت شماست...
واقعا ممنونم از خدا که همکاران مهربونی به من داد
-
-
July 2nd, 2015, 21:02
عضو جدید
اگه هنوزم نویسنده می خواید بنده در خدمتم
-
تعداد تشکر ها از SiminSecret به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2015, 10:41

نوشته اصلی توسط
SiminSecret
اگه هنوزم نویسنده می خواید بنده در خدمتم
سلام
در چه دسته هایی سابقه منتشر کردن مطلب دارید؟
ممنون
-