خدا بخیر کنه . . .
...همانطور که میدانید ایران 50 سال از کشورهای دیگر عقب است..با این اوضاع این طرح احتمالا برای نوه نوه هایتان خواهد بود..پس نگران نباشید بچسبید به همان کارتهای بانکیتان.. ><
سلام
این هم مثل موبایل هایی ه که با صورت باز میشه هستن
آخه یکی قبل این که بره حموم با این روش قفل کرده بود و اون قدر آرایش کرده بود که اون جوری شناسایی می شد
ولی بعد از حموم می بینه که باز نمی شه و خودش می گفت که 1 هفته هست نمی تونم بازش کنم در ضمن می گفت که از این ناراحت نیستم از این ناراحت هستم که پو(یه بازیه) یک هفته هست که غدا نخورده.
هه هه هه![]()
الان هم اینا بیای ایران کسی هم می ره ثبت نام می کنه بعد تصادف دستش می بندن تا یک ماه نمی تونه پول برداره.
از گشنگی میمیره
صدور انواع بیمه نامه به صورت آنلاین
با پشتیبانی آنلاین سایت
09359360976 & 09145050114 ، info@bkna.ir & asady92@gmail.com
www.bkna.ir
خودتونو زیاد نارحات نکنید چون اگه در عکس اول دقت کنید کیبرد atm حذف نشده، فقط یک اسکنر اثرانگشت بهش اضافه شده است و این یعنی اینکه هر دو مورد فعال هست ! و کاربر می تونه هم رمز بزنه و هم اسکن اثر انگشت :-)
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
اگر هدف شما ۲ عزیز از پستتون، صرفا افزایش تعداد پست نیست، دلیلش رو عرض میکنم خدمتتون:
اینجا انجمن تخصصی وب هاستینگ هست. اگر دقت کنید موضوع تاپیک هیچ ارتباطی به وبهاستینگ نداره و صرفا یک موضوع آف-تاپیک هست. لذا اگر کمی فکر کنید، به این نتیجه میرسید که خودِ تاپیک و تمام پستهای مربوط به نوعی اسپم و محتوای بیربط به فروم محسوب میشن! پس لزومی به جدی بودن و ارسال پستِ علمی نیست!
با این تفاصیل، من به شما کاربران محترم و دلسوز، نفری یک آبنبات چوبی و به کاربر ipsat که علاوه بر دلسوزی، انقدر مدیرها رو دوست دارن و .... !!! ، ۲ آبنبات چوبی جایزه میدم
موفق و موید باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)