درود
لطفا توضیح دهید از 1ترابایت پهنای باندی که مد نظرتون هست
چه مقدار آپلود هست و چه مقدار دانلود
درود
لطفا توضیح دهید از 1ترابایت پهنای باندی که مد نظرتون هست
چه مقدار آپلود هست و چه مقدار دانلود
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
350 تا دانلود و 700 تا اپلود
- - - Updated - - -
350 گیگ دانلود
700 گیگ اپلود
- - - Updated - - -
یک تست در حد اینکه دو تا فایل رو دانلود واپلود تست کنم میخام بعد پرداخت انجام میشه
دیتا سنتر هم عنوان کنید و اینکه اینترانت هست یا اینترنت
ضمنا پورت 1 گیگابایت یعنی 8 گیگابیت تقریبا که بنده ندیدم دیتاسنتری تو ایران اینطور پورت بده
منظور اگر 1 گیگابیت هست میشود تامل کرد هر چند بنده در بهتربن شرایط پورت سرور شما رو 100 مگابیت میدونم
با سلام و احترام
رم 512
هارد 50 گیگ
پردازنده یک هسته 2 گیگاهرتز
ترافیک نامحدود بر روی پهنای باند 10 مگابیت دوپلکس اشتراکی. (سرور تست میتوانید با این مشخصات بگیرید و تست نمائید)
در غیر این صورت پهنای باند 50 مگابیت دوپلکس با ترافیک 500 گیگ.
قیمت سرور 58500 تومان.
برای خرید به لینک http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php رفته و یک پکیج را سفارش دهید و به واحد فروش تیکت ارسال نمائید و آدرس همین صفحه را جهت فعال شدن آفر ذکر نمائید تا روی فاکتور اعمال گردد و سرور مطابق این درخواست تحویل گردد.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با سلام فقط دو تا سوال
1.
قیمت این سرور در سایت 18500 با هزینه تنظیم 10 تومان هست حال حدود 30 تومن تفاوت قیمت با این افر؟
2.
پورت 10 مگابیت اختصاصی باشه مشکلی نیست اما اشتراکی که عنوان شده از اینترنت خونگی ما هم که کمتر میشه (یعنی بنده با سرعت 70 تا 80 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم در طول ماه 150 گیگ هم نمیتونم پهنا استفاده کنم
اگر این دو مورد توضیح داده بشه ممنون میشم
1. آفر 512 در سایت کلا وجود ندارد که با توجه به درخواستتون که نه بیشتر آفر داده شود نه کمتر این آفر خدمتتون خارج از پکیج های سایت ذکر شد. کیفیت سرویس ها متفاوت هست.
2. 70 الی 80 را نمیدانیم از کجا ذکر کردید - 10 مگابیت میشود 1280 کیلوبایت یعنی بیشتر از 1 مگابایت که اشتراکی هست. قبل خرید میتوانید روی همان پهنای باند درخواست سرویس تست نمائید و در صورت تمایل خرید نمائید - در پست قبل هم این مورد ذکر شده است. اگر اختصاصی هم بخواهید با این پهنای باند و ترافیک نامحدود 240 هزار تومان قابل ارائه هست.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
وقتی یک مگابایت اشتراکی باشه بین چندین نفر تقسیم بشه با فرض محال اینکه دقیقا سرعت دانلود و اپلود با پورت یکی باشه که نیست سرعت چقدر از اونی که گفتم بالاتر میشه (ایا از یک اینترنت خانگی مانند من که 3 مگابیت اختصاصی دقیق دارم بیشتر سرعت دارم کما اینکه نام سرور هم روشه
در هر حال تا تست انجام نشه نمیشه مطمین بود
اگر درست متوجه شدم یا نه بگین بنده اول تو سایت عضو بشم بعد تیکت بدم برای سرور تست و بعد ادرس این صفحه انجمن رو بدم؟
سرعت دانلود و آپلود دقیقا یکی هست. 10 مگابیت فول دوپلکس میباشد.
شما اگر سرور 240 تومانی را خرید کنید کما اینکه نام سرور هم روشه دقیقا 10 مگابیت را خواهید داشت.
زمانی که در سال های گذشته نهایت adsl منازل 512 یا 1 مگ (دانشجویی یا تجاری) بود سرور چند برابر این قیمت داشت و مشترک هزینه میکرد حالا که پهنای باند adsl منازل بالا رفته (هزینه آنها از یک سرور معمولی هم بیشتره) هزینه کردن مشترک برای سرور کاهش یافته، یعنی کیفیت دو سرویس برعکس داره جلو میره و رقابت سرور ها (اکثرا فقط در این انجمن به جهت مزایده ای بودن انجمن و عدم اطلاع مشترک) بر اساس قیمت هست (هرچه قیمت کمتر بهتر) به خاطر هزینه مشترک برای همین نمیشه این دو را با هم مقایسه دقیق کرد ،سرور 240 هزار تومانی 100% از adsl شما بالاتر خواهد بود و قابل مقایسه با adsl شما هست.
برای هر کدام از سرور ها که ذکر شد جهت تست از طریق سایت یک سرویس تست درخواست میدهید و بعد تیکت میکنید به واحد فروش و میفرمائید که سرویس تست شما در این نوع پکیج به شما ارائه بشه. چون سرویس های تست پیشفرض همه منابع آنها بالا میباشد و برای تست کلی شبکه و سخت افزار میباشند.
سرویس تست سایت : http://www.roobinaserver.ir/vps-iran-test.php
موفق باشید
باتشکر - شریفی
از سال 1385 تا کنون
سلام
پهنای باند نامحدود
رم 512
هارد 30 گیگ
ویندوز 2008 یا 2003
ماهیانه 55 ت
shidserver.com
@shidserver
Pars-2 - Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.2 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 39 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
هزینه های اضافی :
هر 1 گیگ رم [DDR3-1600] اضافی : 20 هزار تومان / ماهانه
هر 30 گیگ هارد [SATA - Enterprise 7.2K] اضافی : 30 هزار تومان / ماهانه
هر پردازنده [E3‐1230v2 2.5GHz 1Core] اضافی : 40 هزار تومان / ماهانه
هر آی.پی اضافی : 6 هزار تومان / ماهانه
هر 100 گیگ پهنای باند داخلی و خارجی اضافی : 30 هزار تومان / ماهانه
هر 1 ترابایت پهنای باند داخلی و خارجی اضافی : 300 هزار تومان / ماهانه
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)