به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنتر ها هم میرسیم
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنتر هم میرسیم
خیر از buycpanel میگرفتیم البته صحبت 5 سال پیش هست شاید الان فرق میکنه
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنترهم میرسیم
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنتر ها هم میرسیم
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنتر هم میرسیم
خیر از buycpanel میگرفتیم البته صحبت 5 سال پیش هست شاید الان فرق میکنه
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنترهم میرسیم
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم leaseweb.com چهارمین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های هلند هست که هاستینگ های قدیمی ایرانی با این دیتا سنتر کار میکردنند و میکنند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه کلا اکانتتون بسته میشه یعنی همه سرور ها
این دیتا سنتر 1 کارمند عربی دارند یکمی فارسی میفهمه فکر میکنم من تو این 8 سال فهمیدم بهترین انتخاب برای سرور هاستینگ این دیتا سنتر هست راحت سی پنل خودشون میدند نصب میکنند کیفیت عالی سخت افزار
پورت و هارد هایی به کار میبرند پشتیبانی عالی دارند کمتر از 15 دقیقه جواب میدند و تا جایی بتونند بدون دریافت هزینه مشکل سرورتون حل میکنند
مزایا:
1: عدم تحریم با خیال راحت میشه سرور خرید کرد
2: پشتیباتی 24 ساعته
3: اپتایم میشه گفت 100%
4: کیفیت خوب شبکه و سخت افزار عالی
5:خیلی مناسب برای سرور هاستینگ
6:
معایب:
1: اسپم و تورنت حساس هستند
2: قیمت تقریبا بالا
3: سرور هاشون Unmanaged هست
4: اگه 5 تا سرور داشته باشید هزینه یک سرور پرداخت نکنید کل اکانت بسته میشه
خوش به حال شما که از لیزوب راضی بودید.
ما سال 89 که هنوز دلار گرون نشده بود چیزی حدود 2 ملیون بابت ترافیک اضافه به اینها پرداخت کردیم.
کیفیت سخت افزار ضعیف / قیمت بالای سخت افزار بابت ارتقا / چند بار هم هارد سوخت /یکیش به خیر نگذشت ! سال 2011
abuse می فرستاد می گفت باید 1 ساعته حل کنید ، 2 مورد بخیر گذشت ، 1 مورد سرور رو بست تا باز کردند 6 ساعت زمان برد.
واقعا وحشتناک بود ...
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
سلام
من تو 4 سال تجربه کاری با لیزوب هنوز مشکلی برای سخت افزار پیش نیومده که بخوایم تیکت بزنیم
فقط دو سال پیش گفتند سخت افزارتون قدیمی شده بیاین یک ما یک سرور نو بهتون میدیم منتقل کنید اطلاعات روی سرور جدید
سرور هاشون 100 ترابایت پهنای باند داره و از این بابت اصلا مشکلی نیست
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم ؟
شما 2 سال که روی سرور های نو هستید و صدالبته نباید مشکلی رخ بده
دو سال قبل تر هم شانس اوردید.
بهرحال واقعیتی بود که گفته شد ...
در ضمن سرورهاشون هم (به خصوص هارد) قطعات متفرقه بود در اون زمان - یک هاردش سامسونگ بود یکی ... بعد اینها رو با ریدکنترلر HP با هم وصل کرده بودند. کیفیت سخت افزار پایین بود.
الانم به نسبت سخت افزار گرون هست ... از همه اینها گذشته مشکل abuse خیلی ازاردهنده بود.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در صورتی که از دیتاسنتر های ایرانی تجربه دارید ، لطفا در اختیار ما قرار بدید
ارادت
Falling Into Dreams
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم worldstream.nl سومین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از کوچکترین دیتا سنتر های هلند بود ISP محسوب میشد کلا استانداردهای لازم برای دیتا سنتر نداشت
در نظر داشته باشید این دیتا سنتر برای پرداخت ماهانه به هزینه سرور اضافه میکنه حتی فی پی پل رو از مشتری میگیره این کار کلا درست نیست ! اگه ترافیک بیشتر از اندازه مصرف کنید
فاکتور میکنند و باید پرداخت بشه ! سال 88 دیتا سنتر مثل الان پنل نداشت که سرور بشه ریبوت کرد . پهنای باند کنترل کرد خیلی ساده بود
1-ما نزدیک 15000000 ریال اون زمان به خاطر پهنای باند اضافه پرداخت کردیم ( کاری نداشتند بیشتر مصرف میکردی فقط فاکتورهای نجومی میفرستادند )
2- هارد سرور ما سوخت و هیج مسولیتی قبول نکردند
3- 2 بار کارت شبکه سوخت عوض کردند حتی معذرت خواهی نکردند
4- به ما نمایندگی دادند اما 10 روز نشد دیدیم دادند کس دیگه نمایندگی هیچ توضیحی هم ندادند
5- مشکل داشت کلا شبکه دیتا سنتر شون به راحتی ای پی سرور کناری میشد رور سرورت استفاده کنی تا زمانی بفهمند 1 روز طول میکشید از ای پی سرور ما استفاده میکردند abuse برای ما ارسال میکردند در حدی بود مشتری
به ما زنگ میزد میگفت سرور من چرا شده لینوکس پاکش کردید؟؟؟ بعد متوجه میشدیم مشتری های دیگه این دیتا سنتر از ای پی های ما استفاده میکردند و ما همش There is an IP address conflic داشتیم
6- الکی abuse ارسال مشید واقعا الکی بود به ما 10 تا ای پی میدادند 3 تا ای پی استفاده میکردیم 7 تا دیگه خالی بود برای اونها هم ایمیل میومد تا ثابت میکردیم ما استفاده نکردیم کلی....
7- 2 سال پیش کلا سرورهاشون جا به جا کردند یعنی کل دیتا سنتر 1 روز قطع بود !
کلا این دیتا سنتر بود که اسم شرکت سابق ما رو "البرزگستر" خراب کرد به دلیل مشکلاتی که گفتیم
این دیتا سنتر تو یکی از شهرهای دور افتاده وکوچک هلند هست !
مزایا:
1: پورت قوی
2: پینگ پایین
معایب:
1: تمام هزینه هایی که برای اونها کارمزد حساب میشه از مشتری میگیرند
2: به شدت روی اسپم و تورنت حساس هستند
3: قیمت تقریبا بالا
4: سرور هاشون Unmanaged هست
5: از هر ای پی میتونه کس دیگه استفاده کنه
6: 16 ای پی روی هر سرور بیشتر نمیدتد
7:سخت افزار ضعیف در حدی 2 کارت شبکه ما سوخت و یک هارد !
بله چشم حتما
دوست عزیز این ربطی به بحث نداره اما بستگی داره به چند مورد خوب از نظر سرعت بله خیلی بهتره سرور های ایران برای میزبانی وب سایت هایی که بازدیدکننده ایرانی دارند
بله ما روی سرور اصلی نصب میکردیم مشکل داشت در مورد بقیه موارد من اطلاعات جدیدی ندارم
Worldstream اعجوبهای بود واسه خودش!
چقدر دعوا شد سر نمایندگیش
اینم یوزر گیجش تو فروم
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=1894
درود
از دیتا سنتر های ایرانی کدوم بهتره؟
راه اندازی سرور آپدیت نود 32 ، برنامه نویسی برای وب و ویندوز ،
شماره تماس : 09335887170 , yahoo: i.zeid , Skype: sonalsoft@live.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)