من لایسنس خریداری کردم و ova اوکی کردم
هنگام بوت شدن مستر یک رمز میخواد چی باید وارد کرد؟
سعی کنید سریع تر برای vcenter سازگارش کنید
نیاز داریم
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
با سلام
در ابتدا آرزوی موفقیت دارم براتون
اینکه سیستم بتونه به vcenter متصل بشه و همچنین ماژول whmcs داشته باشه خیلی مهمه
ان شالله این ها هم آماده شد ، حتماً استفاده می کنیم ، البته پیگیر پست های قبلیتون بودم دیدم که اطلاع داده بودید که درحال کار روی ماژول هستید و حقیقت فکر می کردم نسخه رو همراه با ماژول whmcs ارائه بدید
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
بله البته روی ماژول هم کار می شد ولی خوب بیشتر این سه هفته روی خود سیستم کار شد
دلیل اینکه فعلا از وی سنتر پشتیبانی نمی شه این بود که باید یک نسخه سازگار با وی سنتر نوشته می شد
ار اونجایی که خیلی از فروشندگان از وی سنتر استفاده نمی کردند ما اولویت رو گذاشتیم برای کسانی که از vSphere استفاده می کنند
ولی بزودی نسخه سازگار با vCenter هم ارائه خواهد شد
سلام
برخی سوالها احتمالا به whmcs ربط داره:
مدیریت آی پی ها اتومات هست؟ یعنی میتونه بعد از n روز ترمینیت کنه و آی پی رو آزاد کنه؟
انتخاب دیتا استور چطور هست؟
فرضا رو یک سرور package های ssd هم داشته باشیم، چطور میتونه اون پلن خاص رو روی ssd نصب کنه؟
میشه برای هر سرور package های خاصی در نظر گرفت؟
ممنونم
خوب همونطور که فرمودید قسمت ساسپند کردن سرور ها هنگام تمام شدن مدت زمان و یا ازاد کردن اون مربوز به ماژول whmcs هست
شما می تونید فعلا توی این سیستم از یک دیتااستور استفاده بکنید , یا می تونید انتخابش رو به خود سیستم واگذار بکنید
در حقیقت انتخاب هارد روی پکیج نیست روی خود ساخت سرور انجام می شه مثلا انتخاب می کنبد که این سرور روی هارد اس اس دی ساخته بشه
ولی متاسفانه نمی تونید بجز هارد اس اس دی , هارد دیگه رو از طریق سیستم ما اضافه بکنید ( خیلی از دوستان به اندازه نصب سیستم عامل هارد اس اس دی می دند و مابقی رو روی هارد های معمولی میزبانی می کنند)
ولی به زودی قرار هست این امکان اضافه کردن دو یا چند هارد نیز اضافه بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)