-
August 23rd, 2010, 10:36
عضو جدید
پاسخ : اپلود فایل از vps windows به کامپیوتر شخصی
خوب برای دانلود iis نصب کن اگه موقع نصب iis تیک ftp هم بزاری. خوب ftp هم داری. بعد اگه فایل هاتو در این مسیر کپی کنی C:\Inetpub\wwwroot فایل هاتو از این آدرس می تونی دانلود کنی http://yourip/filename.rar اگه فایل هاتو در این مسیر کپی کنی C:\Inetpub\ftproot فایل هاتو از این آدرس می تونی دانلود کنی ftp://yourip/filename.rar
برای آپلود هم می تونی از همون ftp استفاده کنی یا قبل از کانکت شدن به ریموت داخل تنظیمات ریموت یکی از درایو هاتو با وی پی اس شیر کنی
ویرایش توسط hostironi : August 23rd, 2010 در ساعت 11:59
-
تعداد تشکر ها ازhostironi به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2010 10:36
# ADS
-
September 23rd, 2010, 01:35
عضو انجمن
اگه بخواهیم از xampp یا wamp برای ایم کار استفاده کنیم چه کار باید کرد / ای پی رو در کجای این سیستم ها وارد کرد یا نمیخواد ای پی رو وارد کنم
-
-
September 23rd, 2010, 01:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nasa_de
اگه بخواهیم از xampp یا wamp برای ایم کار استفاده کنیم چه کار باید کرد / ای پی رو در کجای این سیستم ها وارد کرد یا نمیخواد ای پی رو وارد کنم
به نظر من easyphp بهتره
توی تنظیمای آپاچی به جای اینکه لوکال هاست رو listen کنه باید بگی ip سرور رو listen کنه
-
تعداد تشکر ها از radium به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2010, 19:02
سلام
خسته نباشيد
اين چيزايي كه گفتيد من هيچيشو نفهميدم
من يه vps دارم و ميخوام از اونجا فايل دانلود كنم ولي بدون دانلود(استفاده از اينترنت و ترافيكم)فايل ها رو بيارم روي هارد كامپيوترم
ميشه من رو راهنمايي كنيد؟
-
-
September 23rd, 2010, 19:06
عضو انجمن
من تا امروز صبح اطلاعاتی در این زمینه نداشتم اما الان متوجه شدم / البته سرویس بنده ویندوز هست
من اول IIS رو نصب کرده بودم و بعد PHP رو روی IIS نصب کردم اما از اونجایی که کانفیگ بلد نبودم لیچ لود میشد اما ایرادهای زیادی داشت
رفتم سراغ XAMPP , اون رو نصب کردم و طبق توضیحات tukanet عزیز در اینجا : http://www.webhostingtalk.ir/f56/9132/
کانفیگش کردم و الان دارم کلی لذت میبرم /
با تشکر از دوستانی که کمک کردند
-
-
September 23rd, 2010, 19:17

نوشته اصلی توسط
mr-hamed
سلام
خسته نباشيد
اين چيزايي كه گفتيد من هيچيشو نفهميدم
من يه vps دارم و ميخوام از اونجا فايل دانلود كنم ولي بدون دانلود(استفاده از اينترنت و ترافيكم)فايل ها رو بيارم روي هارد كامپيوترم
ميشه من رو راهنمايي كنيد؟
!!!!!! تنها در صورتی از پهنای باند اینترنت شما استفاده نمیشه که اطلاعات رو با پست براتون ارسال کنن ! امکان پذیر نیست که شما بین سرور و کامپیوترتون بدون مصرف شدن اینترنت و پهنای باند انتقال بدید !!!!!!!!
-
-
September 24th, 2010, 00:23

نوشته اصلی توسط
Sajad
!!!!!! تنها در صورتی از پهنای باند اینترنت شما استفاده نمیشه که اطلاعات رو با پست براتون ارسال کنن ! امکان پذیر نیست که شما بین سرور و کامپیوترتون بدون مصرف شدن اینترنت و پهنای باند انتقال بدید !!!!!!!!
پس هيچ كاري نميشه كرد
از رو هارد هم پس نميشه برد تو سرور چه بد هيچ راهي نداره؟
-
-
September 24th, 2010, 00:37

نوشته اصلی توسط
mr-hamed
پس هيچ كاري نميشه كرد
از رو هارد هم پس نميشه برد تو سرور چه بد هيچ راهي نداره؟
شدنش میشه اما اونجور که شما میگی اینترنت شما مصرف نشه امکان نداره. از اینترنت شما استفاده میکنه برای انتقال فایل ها بین سیستم شما و سرور
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 02:08

نوشته اصلی توسط
Sajad
شدنش میشه اما اونجور که شما میگی اینترنت شما مصرف نشه امکان نداره. از اینترنت شما استفاده میکنه برای انتقال فایل ها بین سیستم شما و سرور
چقدر استفاده ميشه؟مثلا يه فايل 1مگي؟
-
تعداد تشکر ها از mr-hamed به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 02:30
جه مقدار فایل رو می خواهید بفرستید رو وی پی اس ؟ ببینیم منطقی هست یا نه ؟
-