بگو فردا نیومدی سیستمو میفروشم دیگه نمیتونم بیشتر از این نگه دارم
اگر سیستمشو بخواد پا میشه میاد
بگو فردا نیومدی سیستمو میفروشم دیگه نمیتونم بیشتر از این نگه دارم
اگر سیستمشو بخواد پا میشه میاد
نظرتون راجع به قالب این سایت چیه ؟ کار خودمه میگن خوب نیس می خواستم نظر شمارم بدونم :D
شبکه اجتماعی ساینا - www.synaa.ir
قانونا کار شما درست نیست برای فروش کل سیستم
به نظر من اگر مشخصاتش رو دارید شکایت کنید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
برای این موارد باید حداقل 70% مبلغ نهایی از مشتری دریافت بشه. برخی سیستم ها شاید 100 هزار تومان هم نشه فروخت ولی مشتری میاره میگه قطعات 500 هزاری بزارید روش و...
بهتره قانونی پیگیر باشید و طبق نظر قانون انجام بدید.
..::| بیش از یک دهه |::..
رسید دستش داری یا نه؟
مال الان کیس داریم توی دفتر ۱ ساله مونده
ویرایش توسط GOD : May 9th, 2015 در ساعت 13:12
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
اتفاقا تو فکرش هستم برم در مغازش شخصا...امدیم گفت پول ندارم انوقت چی؟ احتمالا تهش درگیری هست..
سیستمش دستمه رسید چی بگیرم ازش؟ همه مشتریها اینطوری نیستند که...این اولین باره اینطوری شده و تجربه شد برام... بدبختی همینه دیگه یک قانونی چیزی برای همچین مواردی نداریم..بعد درگیری میشیم کار به شکایت میرسه!!
بفروشید سیستم رو اگه برگشت دوباره براش جمع کنید و باقی هزینه رو بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)