ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن
من نیاز به سروری دارم که سرعت دریافتش خیلی خیلی بالا باشه و به سید کردن و لیچ گیر نده
کدوم دیتاسنترها با لیچ و سید مشکلی ندارن؟
ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن
من نیاز به سروری دارم که سرعت دریافتش خیلی خیلی بالا باشه و به سید کردن و لیچ گیر نده
کدوم دیتاسنترها با لیچ و سید مشکلی ندارن؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام
روی پرت سرورهای هلند تا 50 مگ دانلود و اپلود میتوانید حساب کنید که همیشه این پرت به شما را بدهد
بهترین گزینه با توجه به سخت افزار و هزینه رداستیشن میباشد با گرانتی پرت 112 مگ دانلود و اپلود
در صورت نیاز اعلام کنید
با تشکر
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
بنده الان سروری با مشخصات زیر از redstation دارم :
برای مثال لینک زیر : http://mirror.de.leaseweb.net/speedtest/1000mb.binکد:The configuration you have selected is detailed below.Model: Dell PowerEdge D10-430 Carbon-Neutral Server Setup Options:Not Available Operating System:CentOS Linux 6 - Optional Control Panels Control Panel:Not Required SQL Database:Not Required CPU:Eight Core: 1 x E5-2640v3 - 2.60Ghz Haswell EP Memory:128GB DDR4 ECC Memory Hard Disk Configuration:2 x 2TB SAS 7,200 RPM Raid:H730p Raid Controller with BBU - No Raid Configuration Hardware Firewall:Not Required Backup Storage Drive:Not Required Network Backup Storage:Not Required Remote Management:DRAC Enterprise (Virtual KVM) Dedicated Bandwidth:1Gbps Unmetered Port - 1Gbps Guaranteed [**Equivalent to 321TB/month**] IP Allocation:1 Usable IP Address
فقط 1.2 مگابایت به بنده دانلود میده !!!
من یه سرور تظمینی میخوام و طولانی مدت میخوام کار کنم اما با این سرعت میشه کار کرد؟
- - - Updated - - -
با توجه به سروری که دارم اگر کسی میتونه تضمینی یه سرور خیلی خوب با سرعت دریافت بالا و عالی بهم بده اعلام کنه
سلام
مطمئن باشید این مشکل از ویرچوالیزور هست
این سرور را شما خودتان کانفیگ و نصب کردید ؟
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)