فعلا با کدی که بالا گفتن فایروال رو خاموش کنید تا مشکلتون حل بشه ولی برای راحتی کار به فایروال نصب کنید تا پورتهاتون رو تنظیم کنه و بعد از هربار ریبوت کردن دچار این مشکلات نشید
فعلا با کدی که بالا گفتن فایروال رو خاموش کنید تا مشکلتون حل بشه ولی برای راحتی کار به فایروال نصب کنید تا پورتهاتون رو تنظیم کنه و بعد از هربار ریبوت کردن دچار این مشکلات نشید
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
راستش میشه یه کم راهنمایی کنید که کی باید این سیستم رو غیر فعال کنم
ممنون
ببینید این سیستم برای بستن پورت ها هست و بمنظور بالا بردن امنیت شما هست ولی چون اونرو مدیریت نکردین وقتی که وی پی اس رو ریبوت میکنید و iptables شروع به فعالیت میکنه تمامی پورت های شما از جمله پورت 7778 که مربوط به کلوکسو میشه مسدود میشن و شما نمیتونید وارد اون پورت بشید به همین علت هست که دوستان میگن اونو خاموش کنید.
شما بهتره یه فایروال نصب کنید که بتونید پورت های باز و بسته رو مدیریت کنید اینطوری اگه iptables روشن باشههم هیچ مشکلی پیش نمیاد
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
از این دستور استفاده کنید تا دیگه نیازی نباشه Iptables رو غیرفعال کنید
service iptables restart
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 7778 -j ACCEPT
service iptables save
service iptables restart
اینجا که بحثی از Down بودن نبودگفته بودن که تونسته بودند لاگین کنند !
نه من فکر کردم پسورد رو اشتباه به ذهن سپرده بودم به همین خاطر رفتم سراغ اون مشکل بعدش که رفتم پسورد اصلی رو پیدا کردم و زدم دیدم بازم وارد نمیشه
دیگه مجبورم یکی دیگه نصب کنم
از تمام دوستان بابت راهنمایی بسیار ممنونم
ایشالا یه روزی جبران کنم
ایشون دادن توی چت من چک کردم!
داون بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)