شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
ممنون از همه دوستان
اونطوری که من فهمیدم هتزنر برای پرداخت میاد از اون کارت بر میداره که من در کارت موجودی ندارم
چطور میتونم روش پرداخت رو به خود پی پال تغییر بدم ایا خودم میتونم یا باید به هتزر بگم تغییر بده ؟
http://wiki.hetzner.de/index.php/Payment_FAQ/en
If you are paying by PayPal, you will need to make the payment yourself, via the Robot Administration Interface, within a few days of receiving the invoice
+
https://robot.your-server.de/order/payment
If you would like to pay via PayPal please press the button below
Please note that to settle your invoice(s) by PayPal you need to manually trigger the pay button in your Robot administration interface each time
- - - Updated - - -
جان؟
اگه بحث امنیت و هکی بودن هست که Credit Card هکی بیشتر از پیپل هکی یافت میشه![]()
والا چیز خاصی نیست که ترجمه بخواد
خلاصه اینکه، میگه اگه میخواید با پیپل پرداخت کنید رو دکمه "I want to pay via PayPal" کلیک کنید و ...
من پنل هتزنر ندارم که دقیق بهتون بگم چیکار کنید.
یا اجازه بدید دوستانی که با پیپل پرداخت داشتن کمکتون کنن یا خیلی راحت یه تیکت بزنید و بپرسید که دقیقاً باید چیکار کنید.
ممنون میشم دوستان که تجربه دارن کمک کنند
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
برای برخی از اکانت های پی پال ممکنه این مشکل رخ بده، برای تست، اینویستون رو به یک شخص مطمئن بدین تا پرداخت بزنه و اگه به درستی انجام شد میشه نتیجه گرفت که مشکل از اکانت پی پال شماست، اگر ارور مشابه داد مورد رو با بیلینگ هتزنر درمیان بگذارید.
با سلام
امروز برای یکی از دوستان این مشکل رخ داده بود جهت راهنمایی دیگر همکاران اگر در زمانی به این تاپیک برخورد کردند.
برای حل مشکل میبایست یک کیف پول یورویی ایجاد کنید سپس ارز دلاری موجود در حساب پیپال را از بخش مدیریت ارزی در پی پال به کیف پول یورو شارژ کنید سپس به راحتی پرداخت کنید
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)