سلام
چندین سال هست از asus استفاده میکنم و راضی هستم.
پیشنهاد میکنم در صورتی که می خواهید کار سنگین انجام دهید باتری لب تاپ رو کلا از مدار خارج کنید و حتما دنبال یک خنک کننده باشید!
سلام
چندین سال هست از asus استفاده میکنم و راضی هستم.
پیشنهاد میکنم در صورتی که می خواهید کار سنگین انجام دهید باتری لب تاپ رو کلا از مدار خارج کنید و حتما دنبال یک خنک کننده باشید!
سلام جناب سنجری منظورتون از خنک کننده فن هایی هست که به تازگی زیر لب تاپ گذاشته میشه؟
مدل لب تاپتون رو اعلام میکنین بی زحمت
- - - Updated - - -
سلام جناب فقیه بنده با ایسوس کار کردم از هر نظر عالی بوده ولی میخوام از ایسوس بکشم بیرون به نظر شما لب تاپ های lenovo چجوری هستند؟
لب تاپ قبلی بنده که جزو لب تاپ های اسقاطی شده و الان دیگه حدود 7 تا کلید هاش کامل حذف شده K50AD بود
در حال حاضر حدود 7 ماه است از K550L استفاده میکنم که در حال حاضر 32 روز است حتی بر روی Sleep هم نرفته است!
درود
hP توصیه نمیکنم ولی لب تاپ های Lenovo سری صنعتی ThinkPad برای کارهای سنگین بسیار مناسب میباشند.چندین لب تاپ سری ThinkPad در شرکت داریم که گاها 24 ساعته در حال استفاده هستند و بیش از 2 سال است که بدون مشکل کار میکنند.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
بنده pc پیشنهاد میکنم
اگر زیاد جابجایی ندارید و کارتون خونه هست خیلی مناسبه
2.5 میلیون یه pc قوی میشه
معمولا عمر و خرابی pc به تجربه از لپ تاپ بسیار کمتر هست
هر زمان هم میتونید سیستم رو ارتقا بدید
شاید سال ها بتونید از این pc استفاده کنید و اما لپ تاپ عمر چندانی نخواهد داشت
امکان خرابی بیشتر هست ، امکان ارتقا نیست !
اما خب اگر جابجایی تون زیاد هست و محل کار یا شرکت دائم باید جابجا بشید لپ تاپ مناسب تره
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
براي اين كار ها لپ تاپ dell توصيه مي شود
من كه راضي بودم
مخصوصا براي كارهاي سنگين مناسبه ...
يك سر به مجتمع پايتخت تهران ( ميرداماد ) بزنيد
پرس و جو كنيد ...
من تقريبا براي كار هاي خيلي سنگين مي خواستم همه مدل xps dell رو معرفي كردند چند سال پيش ١.٥ مثلا گرون بود ...
و از خريدم راضي هستم
در ضمن بدنه فوق العاده دارد
اگر به فكر خوشگلي و ... هستيد
hp - asus زيبا ترند
ولي ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)