-
April 27th, 2015, 16:09
پاسخ : درخواست آفر SSL از Comondo برای دامنه های بین المللی
واقعا یعنی کومودو رو 7$ میدید ؟؟؟ اینکه قیمتیه که خودتون و خودمون باید بخریم !!! منی کهتیتانیوم پارتنر دارم برام 6 دلار خریدش وای میسته ... انگار بعد از سرور مجازی نووبت به ssl و لایسنس هست که بازارش به فنا کشیده بشه با تشکر از دوستان و همکاران خواهشمندیم یکم کاسب باشید
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2015 16:09
# ADS
-
April 27th, 2015, 17:12

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
واقعا یعنی کومودو رو 7$ میدید ؟؟؟ اینکه قیمتیه که خودتون و خودمون باید بخریم !!! منی کهتیتانیوم پارتنر دارم برام 6 دلار خریدش وای میسته ... انگار بعد از سرور مجازی نووبت به ssl و لایسنس هست که بازارش به فنا کشیده بشه با تشکر از دوستان و همکاران خواهشمندیم یکم کاسب باشید
ممکنه شما هم قیمت ریالی خودتون رو اعلام کنید ممنون
-
-
April 27th, 2015, 20:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
حتما نیاد که 200% درصد سود کنیم روی هر فروش.
پنل ما شارژ داره به مقدار زیاد داره دوست دارسم که شارژمون زودتر نقد بشه.
هر چند که من معتقدم 6 دلار رو 7 دلار بدم مشتری حلال هست و نیازی به سود زیاد نیست .
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 14:58

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
حتما نیاد که 200% درصد سود کنیم روی هر فروش.
پنل ما شارژ داره به مقدار زیاد داره دوست دارسم که شارژمون زودتر نقد بشه.
هر چند که من معتقدم 6 دلار رو 7 دلار بدم مشتری حلال هست و نیازی به سود زیاد نیست .
هر چند که حرفی که میزنید کاملا جنبه رو هوایی داره چون احتمالا میدونید که وقتی 6 دلار میخرید و 7 دلار میفروشید 1 دلار سود شما نیست و باید هزینه های دیگرو هم در نظر بگیرید و نهایتا میبینید که با این مدل فروش سود که نمیکنید ضرر هم میکنید اما به هر حال مختارید اگر هم خواستید بگید پنلتون چقدر شارژ داره من ازتون میخرم شما هم زود پولتون نقد بشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ممکنه شما هم قیمت ریالی خودتون رو اعلام کنید ممنون
به شما به قیمت 35 هزار تومان ارائه میکنم
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
هر چند که حرفی که میزنید کاملا جنبه رو هوایی داره چون احتمالا میدونید که وقتی 6 دلار میخرید و 7 دلار میفروشید 1 دلار سود شما نیست و باید هزینه های دیگرو هم در نظر بگیرید و نهایتا میبینید که با این مدل فروش سود که نمیکنید ضرر هم میکنید اما به هر حال مختارید اگر هم خواستید بگید پنلتون چقدر شارژ داره من ازتون میخرم شما هم زود پولتون نقد بشه
- - - Updated - - -
به شما به قیمت 35 هزار تومان ارائه میکنم
سلام
ما روی هوا حرف نمیزنیم.
اگر روی هوا حرف میزدیم الان چندین سال توی کار هاستینگ نمونده بودیم.
همانطور که کسی سیاست های فروش شما را نقد نمیکنه
خواهشا سیاست های فروش بقیه را نقد نکنید.
من نیازی نمیبینیم شما را توجیه کنم که سبک فروش من درست هست با نه .
موفق باشید.
-