در بعضی از سایت ها مشاهده شده متاسفانه
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
هم اسپم هم اینباکس جدیدا بلد شدن چطوری بفرستن اینباکس لامصبخ خخخخ
- - - Updated - - -
من تقریبا تونود درصد سایتای بچه های اینجا عضوم تو هیچ شبکه اجتماعی ایرانی و تفریحیم عضو نیستم دقیقا بعده یکی دو روز بعده ثبت نام اینجوری میشه تازه دقیقا همون اگهی میاد ک مربوط به کار منه . جالب اینکه تو سایت های هاستینگ فقط من اطا عات کاری رو ذکر میکنم البته دیگه گذشت مممنون ازشما امیدوارم این رویه تکرار نشه
- - - Updated - - -
ن دوست عزیزم اصن فاکتورا نیست جالب اینه ک وقتی ادرس ای پی سایت تبلغات چی رو میگیری میبینی ایپی همون سرویس دهندته یا همونی ک ثبت نام کردی تو سایتش
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
سلام
هیچ هاستینگ معتبری این کار رو انجام نمیده. واقعا جای تاسف داره اگه فردی این روش رو در نظر داشته باشه و انجام بده.
در آخر هم هرقدر نیز این کار سود داشته باشه در مقابل نفرین هایی که پشت ارسال کنندگان پیامک ها و ایمیل های اسپم هست و می کنیم، منفی 100 هست!
پیامک که میاد ابتدا آخر متن رو مشاهده میکنیم در صورت رویت عبارت هر پیام x تومان، یک نفرین به ارسال کننده و حذف سریع پیام. و ایمیل ها نیز دیگه استاد شدیم و از روی عنوان انتخاب و بر روی اسپم کلیک می کنیم.
![]()
با سلام فک نکنم تو سایت ها من ثبت نام کرده باشید
جمع کلا 2 سال کارم ایمیل تبلیغاتی به یوزر هام فقط 10 تا 15 تا بوده
.
شما هم اونو هرز نامه کن و چند روز یه بار هرز نامتو خالی کن دوست عزیز
با تشکر
TeleGram & Tell : 09184613882
درود
شما ایمیل را در یک فایل متنی هم اگر در فضای اینترنت قرار بدهید, بعد از مدتی بلاخره توسط روبات ها شکار میشه. همیشه مقصر هاستینگ ها نیستند. هر چند که بعید میدانم هاستینگ ها این کار بی معنی را انجام بدهند.
✪پیشنهاد ویژه :: پایینترین نرخ خدمات و سرویس های هوش مصنوعی با بهترین کیفیت
✪وب: https://talkbot.ir و https://talkbaba.com
سلام دوست عزیز فکر نمیکنم هیچ کدم از هاستینگ های معتبر این کار رو انجام بدن ...
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
سلام
حتی کسی به کارمند پشتیبانی هم دست رسی به لیست مشتری ها را نمیدهد .
شما کافیه روی دکمه اسپم کلیک کنید تو جیمیل دیگه تمام ایمیل های مشابه مستقیما به اسپم میرود و پوشه اسپم هم که اتوماتیک خالی میشه ...
این مشکل را من با یاهو! داشتم نمیدونم چطوری ایملی که یک روزه باز کردم و به کسی ندادم ایمیل تبلیغاتی براش ارسال میشه !!! اما جیمیل اصلا به هیچ عنوان مشکل اسپم نداشتم .
به احتمال بسیار زیاد اون ایمیل شما قبلا دست یه نفر دیگه بوده و حذف کرده و حالا شما ثبت کردین ایمیلو
TeleGram & Tell : 09184613882
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)