بحث سر این نیست که حتما ً تصویر باید برهنه باشه تا بگیم خصوصی
همین که یه نفر عکس یه دختری رو بذاره روی پروفایلش و از طرف اون مطلب بذاره و خب دیده شده که حتی درخواست های نامربوط هم میدند یعنی با استفاده از تصاویر حتی صورت
از یک دختر اونم در زوایا و همچنین مکان های مختلف به بازدید کننده ی صفحه این موضوع رو میفهمونند که من دخترم
حالا با توجه به پایین بودن فرهنگ برخی کاربران و همچنین سن این افراد به راحتی گول این دختر نمادین رو میخورند و حتی فرد مورد نظر میتونه اخاذی کنه که همین طور هم هست
میتونم بگم حدوداً 20 درصد از پروفایلهای دختر درون نت الکی هستند و همه پسر هستند
من عکس یکی از همکلاسی های دوران لیسانسمو داخل فیس بوک دیدم ولی به اسم خیلی خیلی زشت (مریم جن....ه)
خداییش آدم می مونه چی بگه!!! واقعا جای تاسفه!
به دور از هر چیزی ، دختری ک نخواد عکس بی حجابش رو کسی ببینه و الان لو رفته هم سو استفاده محسوب می شه!
فقط خدا عاقبتمون رو بخیر کنه
اسلام که به هیچ وجه نمیتونه مشکلی داشته باشه و حرف حقه
مشکل از جای دیگه ست برادر جان!
جدا از اون :
عرب رو با ایرانی مقایسه میکنی؟! فبها!
اون زمان که عرب مست میکردو رو خواهرش میافتاد ایران جوونهایی داشت که کوه رو به تنهایی جابجا میکردن
- - - Updated - - -
حرفتون کاملا درسته
فقط یه قسمت اشتباه کردید به نظرم اونم اینکه 20 درصد از پروفالی های دخترونه پسر نیستن و مطمئن باشید بالای 50 درصدشون پسرن
ویرایش توسط takpar7 : April 7th, 2015 در ساعت 02:32
اونقدر از این مسایل دیده و شنیده شده که دیگه برا خود من عادی شده هر کس باید خودش مواظب حریم خصوصیش باشه
بحث من سیاسیه که چرا در اصل این اتفاق تو یه کشور اسلامی میافته اونم تو سطح وسیع ولی نمیخوام کشش بدم
بعضی از دوستان گفتن همه جا هست بله هست ولی نباید آمریکای به قول معروف () بی دین 300 میلیونی رو با کشور اسلامی 70 میلیونی مقایسه کرد
خیلی بلاها سر جوونهای این مملکت اومده عید یه هفته چالوس-نوشهر بودیم درصد کمی از جوون های سالم رو دیدم یا خمار بودن یا سگ مست این ایرانی نیست که قرار بود داشته باشیم و ما میخواستیم!
سلام
متاسفانه این موارد به سرعت داره توی کشورمون رواج پیدا میکنه
جالبه متاسفانه با تمام این مشکلات خانواده ها و عزیزانی که از کامپیوتر استفاده میکنن اصلا نمیخوان سطح آگاهی خودشون رو ببرن بالا
خوب عزیزان دل نمیشه که جلو تمام این افرادی که معمولا از لحاظ روانی دارای اختلال هستن گرفت پس باید به قول معروف کلاهمون رو بگیریم که باد نبره
بارها گفته شده که عکس های شخصیتون رو جایی نزارید که قابل دسترس باشه شما روی لب تاپی میریزید و جالبه اون رو هم میبرید که تعمیر کنن براتون اونم دور از چشم خودتون ؟
یکی از دوستان بنده کلیه عکس های جشن عروسیش رو روی لب تاپ ریخته بود لب تاپ دچار مشکل شد و ایشون بردن برای تعمیر فقط خدا خیر بده که ایشون آدم درستی بود
در این مورد اگه عکس ها هم پخش میشد به شخصه بنده صاحب عکس رو 50 درصد مقصر میدونستم و اون فردی که عکس هارو منشتر کرده 50 درصد
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
واقعا جای تاسف داره ..
خیلی هم بده که دارای رواج پیدا میکنه!
واقعا داره اون غیرت ایرانی آروم آروم از دست میره
*** هم *** های قدیم حداقل با ناموس مردم کاری نداشتن !
چرا جای تاسف داره ؟
چرا اون خانم که اسمش رو میارین قبلش عکس هاشو حذف نکرده ؟
چرا اون خانم خودش بالای لب تاپش نبوده ؟
چرا اون خانم عکس های شخصیش رو روی لب تاپش قرار داده و مستقیم در معرض دید قرارش داده ؟
یعنی الان اون خانم اصلا مقصر نبوده درسته ؟
-------------
چند روز پیش یک خانم یک گوشی بهم داد و قرار بود از روی فلش بعضی از محتویات درون گوشیش را به سی دی انتقال دهم . . . داخل گوشی پر از عکس های شخصی ( فوق العاده بود ) اما عین خیالش هم نبود که من دارم چیکار میکنم!!!!!
الان یکی دیگه جای من بود و یک کپی کامل میگرفت تقصیر کار اصلی اون فرد بود یا شخصی که گوشی رو داده ؟
مشکل ما همینه!
اعتماد به دیگران سر چیز های بیخود این بلاها رو سرمون میاره!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)