صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم

عضو جدید IranFilms آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم

دوستان عزیزی که لطف کردن و از سایت و مجموعه ما تعریف کردن ما خیلی سپاسگزاریم .

دوستانی هم که نکته منفی سایت ما رو اسممون میدونن ، تشکر میکنم که نظرتون رو گفتید . حقیقت اینه ما فعالیتمون هیچ ربطی به سایتی که میگید نداره . اینکه عزیزان دیگه ای قبل از ما - حالا با هر نیت و هدفی- کار کردند ، جای تشکر داره ، ما نیومدیم بازار کسیو خراب کنیم . چون اصلا دنبال بازارشم نیستیم . نام مجموعه ما ایران فیلم هست و با ادرس های مستقیم زیر میتونید وارد سایت ما بشید :
    iranfilm.tv
    iranfilm.info
    iranfilm.us
    iranfilms.ir
    ایرانفیلم.com

حالا اینکه تحت دامنه .net یا org دوستان عزیزی قبلا پروژه ای رو با همین نام در خارج از کشور - تا جایی که من متوجه شدم - شروع کردند ، واقعا دلیل قانع کننده ای نیست که این نام رو انحصار بدونیم . خصوصا اینکه دامنه دات کام در اختیارشون نبوده و ما هم دامنه هایی به همین نام رو داریم . اصلا این بحث اشتباه هست ، ما محتوایی داریم که با محتوای سایت های دیگه فرق داره ، سبک کاری متفاوتی داریم و کاربر مشترک زیادی نداریم . ما محتوا را برای محیط خانواده ایرانی آماده میکنیم . مستند ها رو برای ایرانیها دوبله میکنیم و بهترین فیلم ها و برنامه های صدا و سیما رو میزاریم و اخبار سینمای روز دنیا و ایران رو نشر میدیم . این ها فعالیت هایی است که قبلا نمونه نداشته . شما اگر منصف باشید واقعا متوجه میشید که مجموعه ما با هدف درست و در راه درستی داره کار میکنه
    شما فکر کنید بچه شما میخواد یک فیلم دانلود کنه ، امروزه به راحتی تقریبا تمام سایت ها فیلم ها رو درهم برای دانلود میزارن ، چند دقیقه در موردش فکر کنید منظور من رو متوجه میشید . اینکه بسیاری از سایت های بزرگ ایران بعد از در جریان قرارگرفتن در مورد کل پروژه ایران فیلم اقدام به همکاری های تبلیغاتی با ما کردند ، نشان میده مجموعه ما در راه درستی گام برمیداره و ما از شما میخواهیم در این راه به ما کمک کنید هدف از این تاپیک صرفا همینه . نه اینکه بخواهیم وقت همدیگر رو در مورد مسائل کم ارزش هدر بدیم .
    ویرایش توسط IranFilms : April 1st, 2015 در ساعت 20:52

2. تعداد تشکر ها ازIranFilms به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

به نظر منم ربطی نداره چون اسمش شبیه یه سایت دیگس بیایم کل فعالیتش رو زیر سوال ببریم. مهم اینه توی مسیر خیلی خوبی داره میره و سمت تبلیغ های زننده و خسته کننده نرفته.

5. تعداد تشکر ها از mostafadam به دلیل پست مفید

عضو انجمن SamaN DL آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    714 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafadam نمایش پست ها
    به نظر منم ربطی نداره چون اسمش شبیه یه سایت دیگس بیایم کل فعالیتش رو زیر سوال ببریم. مهم اینه توی مسیر خیلی خوبی داره میره و سمت تبلیغ های زننده و خسته کننده نرفته.

مشکل اینجاست از نام, برند, سایت دیگری برای رسیدن ب اهدافش استفاده میکنه!
    http://king-charge.com

کینگ شارژ | شارژ مشتقیم | پرداخت قبض | خرید کارت شارژ انلاین

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SamaN DL نمایش پست ها
    این انجمن هم داره از نام webhostingtalk.com استفاده میکنه !

8. تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید

عضو جدید IranFilms آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SamaN DL نمایش پست ها
    iranfilm.tv
    iranfilm.info
    شما بفرمایید ما اسم سایتمون رو چی بزاریم با این ادرس ها ؟ باورکنید دلیل نمیشه که یه بار یه نفری اومده از دامنه net استفاده کرده دیگه کسی حق نداشته باشه بره بقیه دامنه ها رو استفاده کنه . اصلا مگه دامنه دات کامش مال این عزیزان هست که میان عدد قبل و بعدش اضافه میکنن و سایت خودشون میکنن ؟ والا اینا هیچ ربطی نداره.هرکی داره کار خودشو میکنه حوزه کاری ما جداست . ما مطالبمون جداست ،هدفمون جداست ، نحوه کارمون جداست و عمده مخاطبمون هم جداست . ما داخل ایران هستیم .
    دلیلی نداره بخواهید موضع خصمانه بگیرید،ما شمارو دوست محسوب کردیم که ازتون کمک خواستیم ، ماکه توی این سایت داریم با هزینه شخصی کار میکنیم ، تمام امکاناتمونم رایگان به کاربران میدیم . همه محتوا رو هم خودمون تولید میکنیم ، خودمون اپلود میکنیم ، از جیب خودمون خرجش میکنیم، دلیل موضع خصمانه شما چیه ؟ ما هیچ وقت نگفتیم فلان سایت داره از ما تقلید میکنه که همین الانش چندین سایت محتوای مارو کپی میکنند .میدونستید همین الان توی نوروز بیشتر از 4 وب سایت بزرگ ایران (زیر 900 ایران ) رو سریال هاشون رو ما داریم تامین میکنیم و با تگ خودشون تحویلشون میدیم . طرح نوروزی ما در مورد سریال های نوروز بوده ، همه رو خودمون ضبط و ادیت کردیم و بلافاصله بعد از پخش با سه کیفیت اونم رایگان برای دانلود گذاشتیم ، در حالی که همون سایتی که شما دارید بخاطرش نسبت به ما کم لطفی میکنید ، (خواهشا برید دانلود کنید و ببینید تا مطمئن بشید ! !!!!!!! ) اصلا تا قبلش سریال های نوروز نمیگذاشت یا فیلم ایرانی نمیگذاشت ، یک باره طرح زد که ما سریال نوروز رو میزاریم . حالا این بماند ؛ شما برید فقط اون سریال ها رو دانلودکنید . من ک هیچی نمیگم شما فقط برید دانلود کنید و ببینید تگ چه وب سایتی رو داره ؟ ایا محتوای خودشونه یانه ؟! خواهش میکنم برید تحقیق کنید بعد زحمات کسایی که دارن توی همین مملکت واسه جلوگیری از آسیب دیدن خانواده های همین مملکت رایگان کار میکنند رو به تمسخر نگیرید یا موضع خصمانه یکجانبه نسبت بهشون اعمال نکنید .بهرحال مردم که تلاش مارو میبینند . ما هرگز قصد نداشتیم و نیازی هم نداریم از نام برندی که غیرقانونی داره کارمیکنه و مدیرانش ایران نیستند و بدون محدودیت یا اعلام هشدار برای نوجوانان مروج آثار غیراخلاقی هست
    ، استفاده ای بکنیم .

دوست عزیزمون Taksis هم که دیگه مثالی زدن که اصلا بحثی باقی نمیزاره .
    خواسته اخر من اینه همه عزیزان لطف کنند و به مجموعه ما کمک کنند ، از نظر فنی ، فکری ، اخلاقی ، پیشنهادی و هر چیزی که میتونند . همین کمک ها باعث شده تا ما بیش از 20 تا ابتکار توی سایت داشته باشیم که تا قبل از ما توی ایران نمونه نداشته . از جمله جدول مشخصات ، سیستم لایک-دیسلایک و اینکه تفاوتشون رو خودکار محاسبه کرده و در جدول نشان کاربر بدیم و...
    ویرایش توسط IranFilms : April 2nd, 2015 در ساعت 00:53

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    340
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    292 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    این انجمن هم داره از نام webhostingtalk.com استفاده میکنه !
    اگه سایت هدف سایت خارجی باشه و مشابه داخلی نداشته باشه هیچ مشکلی نداره!!!

ولی تو موضوع سایت های داخلی به هیچ وجه به این شکل نیست و قضیه فرق داره

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

ببنید سایت iranfilm.net بازدید بسیار داره و خیلی ها هم تو نت و هم بیرون به واسطه دوبله های کیفیت بالایی که قرار میده میشناسنش و چند ده یا صد ها هزار مشترک داره
    کلا من یک مثالی خدمتتون میگم ما یه برند پارس خزر داریم که کالا ای خوب و معروفی تو ایران داره حالا شرکت های اومدن برند های مثل پارس خزران یا خزر پارس رو راه انداختن و محصولاتشون تو بازار هست
    این اسم حالا عمدا یا و... شباهت به پارس خزر داره و اون شرکت های دیگه که اسمشون شباهت داره حالا هر چی هم کار کنن و اگر حتی تولیداتی ۱۰ برابر بهتر از پارس خزر هم بدن بیرون
    بازم حرفی که مردم و تو بازار زده خواهد شد اینه : تقلبی پارس خزره-کپی پارس خزره- جنس چینی و بنجله میخوان با این اسم سر مردم کلاه بزارن.
    کسی هم مثلا جنس پارس خزران بخره راضی باشه و به دوستش پیشنهاد کنه یا دوستش اشتباهی فکرش میره به همون پارس خزر مشهور یا بره جایی بگه پارس خزران میخوام میگن کپی و چینی پارس خزر میخوای چیکار!

حالا در مورد شما هم به همین مشکل خواهید خورد وقتی تو گوگل کسی ایران فیلم سرچ کنه میره اونجا کسی بگه ایران فیلم ذهن همه میره اونجا و.... همون طورکه من از دیدن تیتر سایت ذهنم به اون سو رفت.
    حالا شما حتی اگر بتونید ۱۰۰ برابر بهتر و کامل تر از iranfilm.net کار کنید بازهم نخواید تونست به یک برند مشخص تبدیل بشید. این اسم همیشه جلوی پیشرفت شما رو خواهد گرفت.
    موفق و پیروز باشید

- - - Updated - - -

ببنید سایت iranfilm.net بازدید بسیار داره و خیلی ها هم تو نت و هم بیرون به واسطه دوبله های کیفیت بالایی که قرار میده میشناسنش و چند ده یا صد ها هزار مشترک داره
    کلا من یک مثالی خدمتتون میگم ما یه برند پارس خزر داریم که کالا ای خوب و معروفی تو ایران داره حالا شرکت های اومدن برند های مثل پارس خزران یا خزر پارس رو راه انداختن و محصولاتشون تو بازار هست
    این اسم حالا عمدا یا و... شباهت به پارس خزر داره و اون شرکت های دیگه که اسمشون شباهت داره حالا هر چی هم کار کنن و اگر حتی تولیداتی ۱۰ برابر بهتر از پارس خزر هم بدن بیرون
    بازم حرفی که مردم و تو بازار زده خواهد شد اینه : تقلبی پارس خزره-کپی پارس خزره- جنس چینی و بنجله میخوان با این اسم سر مردم کلاه بزارن.
    کسی هم مثلا جنس پارس خزران بخره راضی باشه و به دوستش پیشنهاد کنه یا دوستش اشتباهی فکرش میره به همون پارس خزر مشهور یا بره جایی بگه پارس خزران میخوام میگن کپی و چینی پارس خزر میخوای چیکار!

حالا در مورد شما هم به همین مشکل خواهید خورد وقتی تو گوگل کسی ایران فیلم سرچ کنه میره اونجا کسی بگه ایران فیلم ذهن همه میره اونجا و.... همون طورکه من از دیدن تیتر سایت ذهنم به اون سو رفت.
    حالا شما حتی اگر بتونید ۱۰۰ برابر بهتر و کامل تر از iranfilm.net کار کنید بازهم نخواید تونست به یک برند مشخص تبدیل بشید. این اسم همیشه جلوی پیشرفت شما رو خواهد گرفت.
    موفق و پیروز باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

درود،متن خیلی زیاد بود :دی
    بنده تجربه سالانه مدیریت وردپرس/سایت/سرور و 2-3بار به مدت چند ماه سایت فیلم خودم را داشتم اما چون هی چیز.. میشد دیگه بیخیال شدم دنبال دردسر نبودم
    فیلم و سریل کلا زیاد میبینم اما آشنایی اون طوری نیست(فیلم باز به قول معروف هستم اما در حد دیدن)
    تایپ و سرعت اینترنت هم مشکلی نیست.. اما بیشتر ترجیح میدم دوبله اگر دارید(گفتید برای مستند انگار هست) کار کنم تانویسندگی،اگر برای دوبله میخواهید درخمدت هستم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)