خوشم میاد یه ویژگی هست که همه ایرانیا دارن همه جا هم استفاده میکنن !
هیچ وقت زیر بار چیزی نمیرن تقصیر ها رو میندازن گردن یکی دیگه !
کار نمیتونن بکنن مشکل اقتصادی دارن میگن حتما حکمتی توشه تلاش نمیکنن میگن خدا خودش میرسونه بحث میره رو تاریخ کشورشون نمیگن که مردم کشور ما غفلت کردن میگن کشور دیگه اینکار رو با ما کرد اما نمیگن ما خودمون اجازه دادیم !
عرب های ملخ خور؟ داشتن ملخ میخوردن شما بودی اونجا دیدی ؟ عزیز خوراک بارز مردم یک کشور عامل تاثیر گذار بر فرهنگ اون کشور نیست نمیدونم واقعا یعنی الان شما که ایرانی هستید با یک عرب فرق میکنید ؟ خونتون رنگین تره ؟ عزیز شما که اینجا زندگی میکنید و یک عرب که اونجا زندگی میکنه در محل تولدتون انتخابی داشتید ؟ اگر انتخابی داشتید اون موقع میشه با این عامل شخصی رو سرزنش کرد اما الان نه اون عرب ها هم که میگید این کار رو با ایران کردند عرب های فعلی نیستند بلکه مردمی از گذشتگان اون نسل هستند و خوب اون ها هم در زمان خودشون حمله کردن به یک کشور و دینش و زبانش رو تغیر دادن که اون زمان عادی بوده اینکار روی مصر و خیلی جاهای دیگه انجام شده و خود کشور ایران هم اینکار رو میکرد با این فرق که دولت اون موقع ایران به دین اشخاص احترام میگذاشت و خلیفه های عربی نمیگذاشتند !
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191 ارسال تیکت
عزیزانی که انقد عرب ، عرب میکنن ، یه سر برن عربستان ببینن این به قول خودشون ملخ خور ها چطور دارن زندگی میکنن
اونوقت ما داریم چطور زندگی میکنیم ...
بحث کردن بی فایدس ...
مشکل عمیق تر از این چیزاس![]()
دوستان عزیز من این تاپیک رو برای جنگ و دوا راه اندازی نکردم ...
لطفا از مواردی همچون سیاست , نژاد ها , ادیان و این گونه مسائل که باعث بحث های بیمورد میشه پرهیز کنید و بیاید تاپیک رو به حدف اصلی برگردونیم ...
بیاین به جای این بحث ها یک فکری برای شناساندن هرچه بهتر ایران فعلی به کشور های اروپایی و آمریکایی بکنیم ...
میخواید ایران رو به کشور های اروپایی بشناسونید ؟
بهتره از سیستم عاملتون شروع کنید !!!
مایکروسافت ویندوز کرک شده غیر قانونی !!!
این کاریه که یک تروریست سایبری میکنه که تمام ایران هم دارند این کار رو میکنند !!!!
وقتی هم بحث میشه میرن رو اقتصاد و تحریم ؟!
وقتی میتونن به صورت رایگان از سیستم عامل لینوکس استفاده کنند و حتی پشتیبانی های معتبر گارانتی وقتی من لب تاپ ام رو داده بودم برای تعمیر سخت افزاری با من تماس گرفتند و متخصصشون گفت شما ویندوزتون لینوکسه !! براتون پاکش میکنم یه 8.1 میریزم گفتم عزیز بنده قصد هزینه برای سیستم عامل ندارم گفتند ما برای عوض کردند ویندوز هزینه نمیگیریم رایگان عوض میکنیم !!!
وقتی متخصص این کشور که در یک جای معتبر مشغول به کار هست کلا سیستم عامل رو با کلمه ویندوز میشناسه و حتی نمیدونه اینکارش غیر قانونیه و حتی وقتی من میگم نمیخوام هزینه کنم فکر میکنه منظورم هزینه نصب کردنش توسط اون ها هست انتظار دارید جه فکری بشه در مورد مردم این کشور ؟
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
عزیز اینا بحث های بیمور هست و قبلا در این مورد ها توی هیمن انجمن و سایر انجمن ها زیاد بحث شده ...
درسته حرف شما کاملا درست هست اما خوب مثلا شما میتویند هزینه بدید برای یه ویندوز ؟ یا یه فتوشاپ ؟ قطعا داخل ایران امکانش نیست ... چون باید 10 برابر پولی که هزینه سخت افزار کردی باید هزنیه نرم افزار کنی ...
تغیر سیستم آمل یک قدم بزرگ هست که به این راحتی امکانش نیست ...
من هم آخر پستم گفتم میخوام یک قدم هرچند کوچک برای کشورم بردارم ... هرکسی هم که کشورش رو دوست داره (کاری با دین و تاریخ و غیره نداریم و فقط با نام ایران کار داریم) و میخواد توی این راه کمکی بکنی اعلام هم کاری کنه ...
ممنون میشم از هرگونه بحث های بیموردی که باعث حاشیه رفتن تاپیک میشه جدا خودداری کنید ...
عزیز مجبور نیستید هزینه ای کنید برای خرید ویندوز یا فوتوشاپ وقتی میتونید از نسخه های اوپن سورس استفاده کنید !
Krita یک نرم افزار ویرایش عکس در لینوکس هست که رایگان هم منتشر میشه خیلی هم قدرتمنده و میتونید سرچ کنید در موردش تا امکاناتش رو مشاهده کنید !!
اصلا هم یک قدم بزرگ نیست این خیلی راحت میشه استفاده از ویندوز رو متوقف کرد و به لینوکس مهاجرت کرد البته نرم افزار های پولی هم هستند برای لینوکس اما قیمت ان چنانی ندارند.
عزیز این پست های شما یک اسپم پی در پی هست !!
اگر واقعا حس میکنید که کاربران ایرانی میتونن با UI محیط لینوکس کنار بیان یک تاپیک براش بز کنید ...
من به شخصه کسی هستم که بار ها تلاش کردم برم روی لینوکس اما متعصفانه نشد ... چون من بیشتر کار هام با استفاده از فایل های Dll هست که لینوکس از این فایل ها پشتیبانی نیمکنه و باید با کامپایلر این فایل هارو شناسوند که اونم به درستی اجرا نمیکنه ...
پس لطفا این تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید ...
سلام
استاتر محترم یه بحث خوب رو شروع کرد ولی مثل همیشه عده ای در انجمن بحث رو منحرف میکنن
دوستان عزیز لطف کنید اگر دوست دارید کمک کنید و نظر بدید در مورد پست اول
Mr.Pouria عزیز فکر خوبیه
اگر از دست بنده کمکی برمیاد درخدمتم
سلام خدمت شما
ممنون از شرکت شما ...
هاست رو من خودم تقبل میکنم ...
دامنه رو یکی از دوستان پیشنهاد باید بده که چی باشه که مناسب فعالیت باشه ...
نویسندگی در سایت هم دوستانی که اینگلیسی بلد هستن مطالب مینویسند و دوستانی هم که اینگلیسی بلد نیستن مطالب جم میکنن یا عکس میگیرند و بخش گالری را پر میکنند !!
من به شخصه خودم میتونم در بخش گاری و جم آوری خبر های محلی کمک کنم ...
منظورم از خبر های محلی اینه که مثلا یک اثار باستانی رو بشناسونیم و غیره .. نه اخبار روزانه کشور ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)