سلام دوست عزیز قوانین مربوطه به شرکت در زمینه ی اجاره لایسنس رو رعایت نکردین و دیگه کاری نمیشه کرد.
درضمن این مشکلات جدی مربوط به شرکت دایرکت ادمین نیست و مشکلاتی هست که خودتون با نقض قوانین آن شرکت بوجودآورده این.
ارادت
سلام دوست عزیز قوانین مربوطه به شرکت در زمینه ی اجاره لایسنس رو رعایت نکردین و دیگه کاری نمیشه کرد.
درضمن این مشکلات جدی مربوط به شرکت دایرکت ادمین نیست و مشکلاتی هست که خودتون با نقض قوانین آن شرکت بوجودآورده این.
ارادت
ویرایش توسط 007 : March 17th, 2015 در ساعت 17:01
با سلام
متاسفانه این شرکت حتی در زمانی هم که پنل لاک نشده بود یعنی یکسال پیش هم تعدادی از لایسنس هاش نصب نمیشد!
- - - Updated - - -
الان این مشکل قابل حل نیست؟
پرداخت جریمه یا تعهد!
با درود و احترام.
بله بنده هم اخیرا چند مورد از این قبیل مشکلات رو مشاهده کردم که فکر میکنم مشکل از حجم زیاد مشکلات شرکت دایرکت ادمین هست.
گاهی مواقع هنگام نصب یک لایسنس پیغام میده که با بخش فروش دایرکت ادمین تماس بگیرید، چون این لایسنس اعتبار کافی برای آپدیت پکیج ها و نصبشون نداره (اعتبار نداره).
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
یکسری کارهایی در دست انجام داریم.
پس از رسیدن پاسخ شما را نیز در جریان قرار میدم.
متاسفانه تیم پشتیبانی دایرکت ادمین خیلی بد عمل میکنه و سرعت پاسخگویی خوبی نداره
متاسفانه دایرکت ادمین ارتباط باهاش خیلی مشکله و خیلی دیر پاسخ میدن اما در کل اجاره ماهانه لایسنس لایف تایم کار کاملا اشتباهیه و مشکل فعلی شما مربوط به همین موضوع میشه برای فروش لایسنس باید از لایسنس های معمولی دایرکت ادمین استفاده کنید استفاده از لایسنس اینترنال برای فروش به سایرین خلافه و پنل رو مل پنل شما لاک میکنن
سلام
جناب منصوری عزیز
جسارتا بنده فکر میکنم شما یک مقداری دیر به فکر افتادید
حداقل 6 ماه هست که بنده میگم لایسنس من مشکل داره و نصب نمیشه شما و همکارانتون میفرمایید مشکل از نسخه لینوکس یا طریقه نصبش هست (!!!!!!!!!!)
اگر همون موقع به فکر حل مشکل می افتادید شاید این مشکلات هم پیش نمیومد
به هر حال امیدوارم مشکلتون هرچه سریعتر حل بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)