فقط و فقط ویبلتین لایسنس دار اگر لایسنس تهیه نمی کنید پیشنهاد من بی بی پرس می باشد
امکانات بهتری داره و خسته کننده نیست
فقط و فقط ویبلتین لایسنس دار اگر لایسنس تهیه نمی کنید پیشنهاد من بی بی پرس می باشد
امکانات بهتری داره و خسته کننده نیست
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
وقتی میخواهید برای لایسنس پول بدید چرا ویبولتین؟ Xenforo بگیرید به نظر من. عالیه زنفورو.
...
طی تجربه ۵ ~ ۶ ساله خودم دارم بهتون میگم ، ۱۰۰ درصد vBulletin ...![]()
...Zzzz...
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
شما میتونید با خیال راحت از نسخه نال DGT استفاده کنید ...
هک ؟! ، من سه سال مدیر ارشد وی بی ایران بودم و چیزی ک شما میگید رو تا ب امروز ندیدم ک مربوط ب vb باشه !
چرا در بعضی افزونه ها (اصطلاحا هوک ها) باگ هایی بود ک با بروز رسانی حل میشد ...
اما خود vb ب تنهایی ، چه در نسخه های نال شده و چه لایسنس دار هیچ گونه باگی نداره ک در وی بی ایران (یا سایر مراجع فارسی زبان) ب روز رسانی هاش (برای نال شده ها) و روش های فیکسش اطلاع رسانی نشده باشه .
این حرفی ک شما درباره هک نسخه های نال زدید ، بله ، یه زمانایی ک نسخه ۳ استفاده میشد درست بود ، اما رو نسخه ۴ و ۵ ب هیچ وجه درست نیست .
خواستید نصب کنید ، نسخه ۴.۲.۱ رو نصب کنید ... این نسخه با ۹۹ درصد هوک های vb 4 هماهنگ است .
برنامه نویسی برای این سیستم ب هیچ وجه پیچیده نیست ، کافیه شما با ساختار قالب ها ، پلاگین ها ، هوک ها و نحوه اینکلود کردن یک فایل php در این سیستم آشنایی داشته باشید ک مستنداتش در سایت vb.vom و vb.org موجود هست .
...Zzzz...
جلسافت مال من نیست ک بخوام ازش دفاع کنم ! من فقط تجربه شخصی خودم از این مدیریت محتوا رو گفتم !
ضمن اینکه در حال حاضر اگر در عنوان تاپیک گفته میشد : زنفورو یا ویبولتن ، دیگه نمیگفتم vb ! ، چون xenforo از هر نظر سبک تر و قدرتمند تر از vbulletin هست ...
برنامه نویسای ایرانی برای vbulletin داریم نمونه اش هم تیم همیار هست : http://hamyar.org/Products ...
اینکه میگید پیچیده دارید ب نسبت میگید ، بالاخره هیچ کاری اسون نیست ، اما غیر ممکن نیست ، مثلا شما میگید پیچیده است ، چه هوک یا پلاگینی خواستید برای این سیستم بنویسید ک نشده ؟ یا ب مشکل خوردید ؟
الان درگاه همه ی بانکای ایرانی + پنل های پیامکی یا افزونه های دیگه ای مثل فایروال همیار یا آپلود سنتر همیار برای vbulletin نوشته شدن ، یا اسکریپت های دانلود vip و...
ویرایش توسط OmidX : March 18th, 2015 در ساعت 00:38
...Zzzz...
دو سال پیش انجمن داشتم از vBulletin استفاده میکردم امکانات خیلی بیشتر و حرفه ای تری نسبت به مای بی بی داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)