-
March 16th, 2015, 23:58
عضو جدید
پاسخ : مشكل عجيب اجراي پاپ آپ در بيشتر سايت ها
دوست عزیز فکر کنم نه از اپلیکیشن ها است و نه سایتها!
اگه پاپ آپی که باز میشه سایتهای ناجور هست و همچنین تبلیغات بیخود نشون داده میشه، مشکلی که داشتم رو دارید.
این مشکل فکر نکنم از هیچ سایتی وارد گوشی (یا PC) شما شده باشه.
برای من چند بار اینجوری شد. فکر کنم مشکل از ISP بود. چون هر بار که گوگل کروم رو ریست میکردم باز مثل قبل میشد. گوشی برادرم و لپ تاپ پدرم هم همینطوری شده بود. اونا که سایتای مشابه من رو باز نکرده بودن!
به همین دلیل Modem رو Factory Reset کردم، دوباره از اول کانفیگ کردم و تاریخچه مرورگرها (کامپیوتر و گوشی) رو پاک کردم. مشکلم برای همیشه حل شد.
-
تعداد تشکر ها از aram1376 به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2015 23:58
# ADS
-
March 17th, 2015, 00:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
بیشتر تبلیغاتایی که باز میشن از طرف اپلیکیشن هایی هستن که رو گوشی نصبن
قبلا همچین مشکلی برام پیش اومده بود که به خاطر داشتن یه برنامه، وقتی به نت وصل میشدم و با مرورگر کار میکردم تبلیغات اون برنامه برام باز میشد
برنامه های گوشی رو بررسی کنید...
همون طور که گفتم گوشی ها رو ریست فاکتوری کردم.

نوشته اصلی توسط
aram1376
دوست عزیز فکر کنم نه از اپلیکیشن ها است و نه سایتها!
اگه پاپ آپی که باز میشه سایتهای ناجور هست و همچنین تبلیغات بیخود نشون داده میشه، مشکلی که داشتم رو دارید.
این مشکل فکر نکنم از هیچ سایتی وارد گوشی (یا PC) شما شده باشه.
برای من چند بار اینجوری شد. فکر کنم مشکل از ISP بود. چون هر بار که گوگل کروم رو ریست میکردم باز مثل قبل میشد. گوشی برادرم و لپ تاپ پدرم هم همینطوری شده بود. اونا که سایتای مشابه من رو باز نکرده بودن!
به همین دلیل Modem رو Factory Reset کردم، دوباره از اول کانفیگ کردم و تاریخچه مرورگرها (کامپیوتر و گوشی) رو پاک کردم. مشکلم برای همیشه حل شد.
ممنون؛ توی همین فکر بودم. مودم رو ریست می کنم، نتیجش رو توی تاپیک اعلام می کنم تا اگه کس دیگه ای هم این مشکل رو داشت بتونه برطرفش کنه.
- - - Updated - - -
ریست مودم و حذف دیتای مرورگر های گوشی انجام شد- تا الان که با دوتا گوشی اندرویدی تست کردم مشکلی نبوده. ممنون از کاربر محترمی که این روش رو پیشنهاد کردن
-
-
March 17th, 2015, 00:39
عضو جدید
خوشحالم که تا الان مشکلی نبوده. انشاءالله که مشکلی هم نخواهد بود.
خواهش میکنم دوست عزیز. موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از aram1376 به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2015, 01:56
سلام ممنون از همه همکاران
-
تعداد تشکر ها ازfati7373 به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2015, 02:29
عضو جدید