هر کی میخواد سایتی بزنه که کپی رایت رو رعایت نکنه مثل دانلو فیلم یا موزیک ، باز هم میترسن از ایران سرویس بگیرن :|
هر کی میخواد سایتی بزنه که کپی رایت رو رعایت نکنه مثل دانلو فیلم یا موزیک ، باز هم میترسن از ایران سرویس بگیرن :|
اون دیتاسنتری که میگه این خط مشی ماست و اینا ....
مطمعن باش اگه یهو یه 50 میلیون پول بگیره بذاره جیبش، حتی به مشتری اجازه میده که پ*و*ر*ن اپلود کنه.
حالا تصور کنه جلوی اون 50 میلیون 1 یا 2 تا 0 هم اضافه بشه....!!!!
فکر کردی ما آدما چی ایم؟!
"یه مشت پول پرست". فقط همین.
این رو:
۲۹ دی 94، آسوشيتدپرس:آره. این دنیای ماست...."آکسفام در تازهترین گزارش خود، میزان توزیع ثروت در جهان را منتشر کرده است و میگوید که تا سال ۲۰۱۶ يک درصد افراد ثروتمند، مالک بيش از نيمی از ثروت جهان خواهند بود.
سازمان خيريه آکسفام در این گزارش گفته که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴، سهم دارایی ثروتمندترين افراد دنيا از ثروت جهانی، از ۴۴ درصد به ۴۸ درصد افزايش يافته و در سال ۲۰۱۵، يک درصد افراد ثروتمند مالک نيمی از ثروت جهان شدند.
اين سازمان می افزايد در صورتی که اقدامات مشخصی برای توزيع عادلانه ثروت انجام نشود، سهم اين يک درصد در سال ۲۰۱۶ از ميزان دارايی ۹۹ درصد از جمعيت جهان بيشتر خواهد شد"
سلام
بنده امکان ارائه سرویس دارم
حالا چه با برند ایرانی چه انگلیسی
داخل ایران + انگلیس شرکت ثبتی داریم
امکان ارائه سرویس هم به همه مشتری ها اعم از خارجی و داخلی هست
در صورت تمایل و کسب اطلاعات بیشتر با بنده در ارتباط باشید
سلام ما مشتریانی از کشورهای
اتریش ، ارمنستان ، گرجستان ، ترکیه داریم
البته اکثراً ایرانی هایی هستند که در این کشورها زندگی میکنند
بله
www.ovahost.com هست
خیلی دوست دارم به خارجی ها سرویس بفروشم...
دنبال یک تیم حرفه ای میگردم....
خودم فقط در زمینه برندینگ و بازاریابی میتونم کار کنم...
![]()
دوست عزیز تا سرویس دهنده هایی مثل Just Host / BlueHost / Hostgator / و... هستند واقعا دلیلی برای گرایش خارجیها به سمت سرویس دهنده های ایرانی وجود نداره
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
شما مطمئنید که ایران با copyright هیچ کاری نداره؟
برای استارتر: من 6 ساله که دارم به خارجی ها سرویس میدم، اصلا هم کار عجیب غریبی نیست.
دوستمون راست میگه
ایرانی ها هم از ایران نمی گیرن شما دنبال خارجیش هستید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)