شما ظاهر قضیه رو میبینید . بنده تجربه ی خودم رو دارم میگم . مرحله ی اول شیلتر شدن دامنه مرحله ی دوم اگر اس اس ال راه بندازید و بخوان مسدود بکنن از طریق مسدود کردن آی پی اقدام میکنن
به صورت مثال آیا این صفحه برای شما صفحه ی شیلترینگ باز میشه ؟؟؟ خیر اصلا چیزی باز نمیشه چون آی پی مسدود هست و تنها راه قطع ارتباط ssl هم مسدود کردن آی پی هست
https://facebook.com/
مورد داشتیم طرف به خاطر یک وبلاگ اونم یک پست غیر متعارف که فقط تبلیغ گروپ بوده شناسایی شده و دادگاهی شده و 3 میلیون تومان جریمه شده!
به نظر من بستگی به شانس هم داره وقتی گیر قاضی پرونده ای بیفتی که هیچ سر رشته ای از کامپیوتر نداره این اتفاق ها دور از انتظار نیست الان من سابقه دار شدم؟
اینا همش چرت و پرته هیچ پیگیری و ... نداره
فقط خیلی دیگه بدشانس باشی *یلتر میشی
به دلایلی (که ترس از همین چیزا هم شاملش میشه) تو ساماندهی ثبت کردم با اطلاعات کامل چون دامین ای ار هم دارم (ثبت میکردم بهتر بود چون در هر صورت اطلاعاتم تو نیک واقعی بود)
خواستن ***** کنن یا چیز بدی هم گزاشتیم نهایتا خبر میدن دیگه !
ساکن استان مرکزی(اراک) هم هستم فکر نمیکنم اینقدر سخت گیرباشن که بخوان دادگاهی کنن
خودم هم شخصا چند جا دیگه تحقیق کردم(هاستینگ های معروف) که نام نمیبرم تایید کردن --------- مثال به جواب تیکت من :
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
ضمن عرض پوزش فراوان متاسفانه امکان سرویس دهی به سایت های با موضوع موزیک و موضوعات از این دست برای ما وجود ندارد.
به شما توصیه می کنیم که در هر صورت حتی اگر از سرویسهای ما استفاده نکردید از راه اندازی سایتهای با موضوع موزیک و فیلم و ... خودداری فرمایید زیرا به تازگی مدیران این گونه سایت ها به طور سختگیرانه تری توسط پلیس سایبری تحت تعقیب قرار می گیرند.
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
والله ادمو میترسونن
از اونور میان میگن فیلم و سریال باعث فرهنگ سازی میشه و کار فرهنگی کنید
از این ور یان تحت تعقیب قرار میدن !!!))))
البته اینو هم قبول دارم بعضی از دوستان و سایت ها واقعا دیگه زیاده روی میکنن
تو یه سایت موزیک هزارتا تبلیغ شیلتر فکن و . . . میزارن عکس هیدر و بنرشونم که دیگه زیادی آبدارمیکنن
ولی من اخرش نفهمیدم منظور سایبری از این قانون کلی بوده یا غیر مجاز ها که با دیدن این متن یه کــــــــــــمی خیالم راحت تر شد
اول از اینکه مال سال 89 بوده و دوم اینکه خودش داخل پرنتز نوشته ( فيلم هاي غير اخلاقي و موزيك هاي غير مجاز )
اینم متنش
مدیر كل مركز مبارزه با جرايم رايانه اي و سايبري جمهوري اسلامي ايران :
مدیران سایت های موزیک دستگیر می شوند
با مديران سايت هاي موزيك به شدت برخورد مي كنيم
تا پايان هفته جاري تمامي سايت هاي موزيك مسدود و مديران آنها تحت پيگرد قانوني ميگردند.
بنا به اظهار مدیر كل مرکز مبارزه با جرايم رايانه اي و سايبري جمهوري اسلامي ايران (وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي) ، پيرو گزارشات مكرر واصله از بازرسين اين مركز مبني بر قانون شكني مديران سايت هاي غير مجاز ( فيلم هاي غير اخلاقي و موزيك هاي غير مجاز ) در مورد تخطي از اعمال ******** و اقدام به ايجاد آدرس هاي جديد ##### نشده و اعلام آن به كاربران خود لزوم برخورد جدي با مصوبين اصلي اين قانون شكني ها ضروري مي باشد. لذا با توجه به مصوبه مورخه ۱۳۸۹/۳/۱ قانون جرايم اينترنتي و سايبري از اين پس اين مركز به كمك سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات اقدام به پيگردي و بازداشت مديران سايت هاي قانون شكن خواهد نمود.
ویرایش توسط meysambala : March 6th, 2015 در ساعت 10:04
سایت های زیادی هستن که موزیک و فیلم های غیر مجاز بر روی سایتشون قرار میدن و حتی تبلیغات پاپ آپ و بنری سایت های فیلم غیر مجاز و مسائل جنسی هم قرار میدن ! از جمله نکس 1 موزیک البته چند وقت پیش ف*یلتر شد اما سریعا رفع ف*یلتر کردن !
سلام دوستان
خب میشه بگید کلا معایب ثبت کردن تو ساماندهی چیه که بعضیا نمیکنن؟؟!
چون فوایدش که مشخصه!
این مجموعه زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هست و اطلاعات حقیقی و ادرس و سایر مشخصات کامل صاحب سایت باید ثبت کنید ولی اخطاریه ها تحت عنوان واحد نهی از منکر مجازی میاد به سایت های ثبت شده فقط اخطار میده تا رفع کنید ...
کلا برای سایت های که فعالیت مجاز دارند مناسبه تا بتونند پیگیری کنند ولی جز این مجموعه نهادهای دیگری نیز مسئول هستند که کاری به ثبت شدن در این مجموعه هم ندارند مثل فتا و ... و یه جورایی قوانین و عمکردشون متفاوته در یک زمان ساماندهی کمتر اخطار می دهد در زمان دیگر خیر ...
به شرایط سیاسی و ...هم بستگی دارد عملکردشون ...
پس با این اوصاف فکر کنم که اگه ثبت کنی بهتره چون به هر حال از نظر وزارت ارشاد کارت قانونی و خیالت هم یکم! راحته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)