-
March 7th, 2015, 11:06
عضو انجمن
پاسخ : دانش و اطلاعات مورد نیاز برای پشتیبانی دیتاسنتر
خارج از مطالب و سرقصل های تئوری مباحث شبکه اصلی ترین چیز در شبکه و سرو کله زدم با مشکلات آن فقط و فقط با تجربه " عملی " امکان پذیر هست.
داخل شبکه اتقاف های عجیب زیاد میافته که در هیچ کتابی شاید بهش اشاره نشده باشده و طرق اصلا نفهمه مه دلیلش از چی میتونه باشه.
شبکه = تجربه عملی و حرفه ای این نظر بنده است.
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2015 11:06
# ADS
-
March 7th, 2015, 12:11
عضو جدید
پاسخ : دانش و اطلاعات مورد نیاز برای پشتیبانی دیتاسنتر

نوشته اصلی توسط
ms96
ببین دوست عزیز اگه قراره به عنوان کارشناس شبکه وارد اون بخش بشید. قبل از هر چیز چند مورد یاد آور بشم.
دیتاسنتر یا هر مجموعه بزرگ متشکل از یک رییس کل یا مدیر عامل که برای مدیریت بهتر مجموعه خودش بخش هایی مثل شبکه ، noc , مالی ، فروش ، حراست ووو..... مشخص میکنه و برای هر بخش یک رییس میزاره که روسا با توجه ب شرح وظیفه هر روز ، هفته ، ماه ، سال ، میبایست به مدیریت پاسخگو باشند و گزارش تحویل بدن. شما که وارد یه بخش شبکه میخواید بشید بالطبع رییس نمیشید. یک کامند جزء به حساب میاید. در نتیجه از شما بیشتر کار عملی خواسته میشه. اینو استارت کار گفتم که اگه سابقه فعالیت تو شرکت هایبزرگ رو نداری بدونی کجا داری پا میزاری.
حالا کلا چیزهایی که باید بلد باشی ، از نظر من اگه بلد نباشی بی سواد به حساب میای .
1- network+
2- آشنایی نسبی با میکروتیک ( در نقش روتر و ...)
3- آشنایی با سوئیچ و روتر و فایروال سیسکو و مدیریت آنها
4- تسلط به برنامه های مانیتورینگ شبکه مانند cacti , prtg دو برنامه ای که در ایران بسیار کاربرد داره
5- آشنایی با سیستم عامل ها و مجازی سازها صرفا جهت رفع نیازهای خودتون ( واسه مشتری برعهده تیم فنی هست که راه اندازی کنند)
6- آشنایی زبان تخصصی مرتبط شبکه
7- آشنایی با رک و مباحث Core switching و vlan ip و...
8- هوش و درک بالا
9- آشنایی با kvm/ipmi
و....
تسلط به اینها یک کارشناس شبکه شش دانگ درجه 2 میشه روت حساب باز کرد. هر چند دیتاسنترهای ما واقعا برخی از کارشناس هاشون اندازه هاستنگ تابستونی ما هم اطلاعات ندارند. من به چشم دیدم/.
سوالی بود در خدمتم
ممنون دوست عزیز بابت توضیح جامع و کاملتون
-