-
July 29th, 2011, 17:30
عضو انجمن
پاسخ : چطور میشه از کامپیوتر به vps فایل انتقال داد ؟؟!

نوشته اصلی توسط
baxbaneri
mamnoon
این کارو کردم اما زمان انتقال فایل error میده عکس از ارور ها رو گذاشتم
خودتون مشاهده کنید
error
اینترنتت رو چک کن. هم چنین تنظیمات یوزر ftp server رو بررسی کن
-
-
July 29th, 2011 17:30
# ADS
-
January 4th, 2012, 00:52
شاید این سوال تکراری باشه اما خدایی اگه بود شرمنده چون واقعا زیاد تو سایت گشتم برای این دو سوال
من از هیچ طریقی موفق نشدم فایل رئ از سرور وی پی اس به کامپیوتر شخصی انتقال بدم فقط از طریق همون share کردن درایو که از همون ریموت هست موفق شدم
اما موقع انتقال یک فایل 100 مگابایت میزنه که 1 ساعت طول میکشه
حالا من سرعتم 128 هست میخوام ببینم از همین طریق share کردن درایو از ریموت هم مربوط به سرعت اصلی سیستم خودم میشه؟یعنی اگه 512 داشته باشم چند دقیقه طول میکشه همون فایل رو انتقال بدم
سوال دوم اینکه برای انتقال آیا از ترافیک ماهانه من کم میشه یا نه (این رو میپرسم چون الان 128 نامحدود دارم میخوام 512 محدود بگیرم)
-
-
January 4th, 2012, 01:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goonigooni
شاید این سوال تکراری باشه اما خدایی اگه بود شرمنده چون واقعا زیاد تو سایت گشتم برای این دو سوال
من از هیچ طریقی موفق نشدم فایل رئ از سرور وی پی اس به کامپیوتر شخصی انتقال بدم فقط از طریق همون share کردن درایو که از همون ریموت هست موفق شدم
حالا من سرعتم 128 هست میخوام ببینم از همین طریق share کردن درایو از ریموت هم مربوط به سرعت اصلی سیستم خودم میشه؟یعنی اگه 512 داشته باشم چند دقیقه طول میکشه همون فایل رو انتقال بدم
سوال دوم اینکه برای انتقال آیا از ترافیک ماهانه من کم میشه یا نه (این رو میپرسم چون الان 128 نامحدود دارم میخوام 512 محدود بگیرم)
بهتر بود تاپیک باز کنید نه تاپیک August 3rd, 2010 رو بالا بیارید
در ضمن شما کلا هر فایلی رو از دنیای مجازی بخوای روی سیستم خودت بیاری باید دانلود بشه و از ترافیکت هم کم میشه
-
-
January 4th, 2012, 09:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goonigooni
همون شیر کردن هم راحت هست!یا میتونید فایل را در آپلود سنتر آپ کنید و با سیستم خودتون دانلود کنید!
از هر روشی استفاده کنید از ترافیک شما کم میشود!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
January 4th, 2012, 12:38
اما آخه یه جا خوندم با برنامه leech از ترافیک کم نمیشه اگرم بشه مثلا 1گیگ رو 1مگ شاید کم کنه
-
-
January 4th, 2012, 12:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goonigooni
اما آخه یه جا خوندم با برنامه leech از ترافیک کم نمیشه اگرم بشه مثلا 1گیگ رو 1مگ شاید کم کنه
منظور شما از ترافیک ,ترافیک نت خودتون هست یا سرور ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
January 4th, 2012, 12:58
خوب مسلما ترافیک کامپیوتر شخصی دیگه
مگه سرور هم ترافیک داره؟
-