-
February 26th, 2015, 16:05
عضو انجمن
پاسخ : سرور شخصی پینگ تایم
با سلام
والا من در جریان پست شما نیستم ولی اگر سرور برای کاهش پینگ میخوایید از پارس پک تهیه کنید.
این شرکت در دیتاسنتر تبیان سرور داره و از اونجا سرویس میده و تمامی وب سایت هایی که دارن اکانت کاهش پینگ میفروشن از همین شرکت سرویس دارند.
برای استفاده شخصی یک سرور بگیرید و یک میکروتیک روش نصب کنید ( پارس پک 15000 تومان میگیره میکروتیک نصب میکنه )
لینک پلن های این شرکت : http://parspack.com/vps/iran
امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کرده باشم 
موفق باشید
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
-
February 26th, 2015 16:05
# ADS
-
February 26th, 2015, 16:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
والا من در جریان پست شما نیستم ولی اگر سرور برای کاهش پینگ میخوایید از پارس پک تهیه کنید.
این شرکت در دیتاسنتر تبیان سرور داره و از اونجا سرویس میده و تمامی وب سایت هایی که دارن اکانت کاهش پینگ میفروشن از همین شرکت سرویس دارند.
برای استفاده شخصی یک سرور بگیرید و یک میکروتیک روش نصب کنید ( پارس پک 15000 تومان میگیره میکروتیک نصب میکنه )
لینک پلن های این شرکت :
سرور مجازی ایران - ParsPack Cloud Computing Technology
امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کرده باشم

موفق باشید
ممنون از توجه و پستی که گذاستی .
از تبیان یک vps ایران گرفتم که با میکروتیک یه *** conections ساختم که پینگ 80 و 90 داد .
پارس پک و سرویس های کاهش پینگ ایران هم به این صورت هست 80 و 90 .
البته اینم اضافه کنم پینک 80 و 90 واسه 8.8.8.8 هستش در سرور های بلیزارد که اروپایی هستند تو بهترین حالت 140و160 هست .
کم کم دارم نا امید می شم .
اگه باز راه کاری وجود داره لطفا کمک کنید
-
-
February 27th, 2015, 15:20
عضو انجمن
دوست عزیز ابتدا از سرور ایران پینگ به سرور اروپایی بگیرید و سپس از pc خودتون به سرور ایران پینگ بگیرید . پینگ به pc به سرورخودتون رو با پینگ سرور ایران با اروپا روجمع کنید پینگ اصلی که همون 100 - 120 باشه به دست میاد . در حالی که از سرور مجازی پینگ حدود 98 -80 به اروپا نشون میده که این باید با پینگ شما به سرور ایران هم جمع بشه.
-
-
February 27th, 2015, 16:10
عضو انجمن
دوست عزیز شما تو ایران زندگی میکنید.هر کاری هم بکنید نمیتونید بعد مسافت رو نادیده بگیرید که.سرویس های کاهش پینگ تا حدی بهتون کمک میکنه.این هم که میفرمایید پینگتون در سرور بازی یه لحظه 120 یه لحظه 200 یه لحظه 400
مشکل از سرویس دهنده ی اینترنت هست که ثبات نداره.پاکت لاست داره.بهترین کاری که میتونید بکنید اینه.یه سرور مجازی ایران از تبیان بگیرید با ترافیک حالا بسته به نیازتون واسه وارکرفت زیاد ترافیک نمیندازه.
و سرویس دهنده ی اینترنتتون رو عوض کنید از جایی بگیرید که استیبل باشه.
موفق باشید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-