-
February 24th, 2015, 13:32
عضو انجمن
پاسخ : انتقال پول از کارت به کارت اینترنتی

نوشته اصلی توسط
chatsaz
جهت عضویت در «خدمات اینترنتی» بانک ملی ابتدا از طریق لینک «عضویت در خدمات اینترنتی» درخواست ایجاد یک حساب کاربری جدید را ثبت و سپس با مراجعه به یکی از شعب بانک ملی ایران نسبت به تائید آن اقدام نمائید.پس از تکمیل فرایند عضویت در خدمات اینترنتی بانک ملی می توانید از بخش انتقال وجه شتابي استفاده نماييد.
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
February 24th, 2015 13:32
# ADS
-
February 24th, 2015, 13:37

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
جهت عضویت در «خدمات اینترنتی» بانک ملی ابتدا از طریق لینک
«عضویت در خدمات اینترنتی» درخواست ایجاد یک حساب کاربری جدید را ثبت و
سپس با مراجعه به یکی از شعب بانک ملی ایران نسبت به تائید آن اقدام نمائید.پس از تکمیل فرایند عضویت در خدمات اینترنتی بانک ملی می توانید از بخش انتقال وجه شتابي استفاده نماييد.
والا واسه ما که خودش فعال شد به جایی هم مراجعه نکردیم
-
-
February 24th, 2015, 13:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
جهت عضویت در «خدمات اینترنتی» بانک ملی ابتدا از طریق لینک
«عضویت در خدمات اینترنتی» درخواست ایجاد یک حساب کاربری جدید را ثبت و
سپس با مراجعه به یکی از شعب بانک ملی ایران نسبت به تائید آن اقدام نمائید.پس از تکمیل فرایند عضویت در خدمات اینترنتی بانک ملی می توانید از بخش انتقال وجه شتابي استفاده نماييد.
برای دریافت صورت حساب اینترنتی لازمه که بعد از ثبت نام به شعبه مراجعه کنید.برای انتقال وجه لازم نیست.
البته من خیلی وقت پیش ثبت نام کردم شاید الان قانونش عوض شده.میتونید امتحان کنید ثبت نام کنید و بعد از
https://epayment.bmi.ir/
قسمت انتقال وجه شتابی اقدام کنید.
البته استاتر عزیز که بانکش پارسیان هست ...
-
-
February 24th, 2015, 14:30

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من میتونم براتون انجام بدم 500 هم کارمزد انتقال میشه به همه حساب ها میتونم پرداخت کنم از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید با تشکر
مطمئنی؟ این گردشهای اینترنتی خیلی بایستی مراقب باشی البته دور از جون سیدرضا جان. کلی می گم!
-