عزیز من نمیتونم پیغام خصوصی بدم
لطفا آدرس یاهو مسنجرتون را برای بنده ارسال فرمایید ..
عزیز من نمیتونم پیغام خصوصی بدم
لطفا آدرس یاهو مسنجرتون را برای بنده ارسال فرمایید ..
باسلام ، در ابتدا باید قالبتون بررسی بشه از این نظر که تا چه حد امکان optimize داره و بعد اینکار براتون با کمترین هزینه هم seo قالب انجام میدیم براتون هم قالب رو بهینه میکنمو همچنین خطا های کدنویسی رو براتون رفع میکنیم که این سه مورد مهمترین عامل ها برای رشد وبسایتتون هست
در صورت تمایل باشماره 09361609623 برای مشاوره تماس بگیرید همچنین میتونید با ای دی یاهو در تماس باشید
سلام
عزیز سئو کامل سایتتون به صورت اقساطی
ما سایت شما رو با هر کلمه کلیدی که بخواید توی صفحه اول گوگل میاریم
اگه هنوز به سئو احتیاج دارید ای دی من رو اد کنید
اگه سایتتون با کلمه کلیدی انتخابی به صفحه اول گوگل نیومد 100% پول شما برگردونده میشه + پول ضرر سایتتون
ای دی من : amiralikheiri
لطفا اد کنید
درود بر عزیزان .. با یکی از دوستان برای سئو سایت به نتیجه رسیدیم .. از عزیزانی که محبت کردند و پیغام گذاشتن و وقت گذاشتند ممنونم ..
مشکل اساسي که وجود دارد فيل.تر شدن زود به زود سايت مي باشد ..
چون من هرچي سعي کنم که رتبه گوگل سايتم بالا رود ولي از اون طرف سايت فيل تر شود خوب همه زحمات از بين مي رود ..
ممنون میشم اگر دوستان راه حلی برای این موضوع داشتند به همراه هزینه آن برای بنده ارسال نمایند ..
سپاس
درود
مشکل اساسي که الان وجود دارد .. فيل.تر شدن زود به زود سايت مي باشد ..
ممنون میشم اگر دوستان راه حلی برای این موضوع داشتند به همراه هزینه آن برای بنده ارسال نمایند ..
سپاس
ویرایش توسط h2o_polo : February 27th, 2015 در ساعت 21:13
با سلام در خدمتیم دوست عزیز
سئو سازی کامل سایت شما
کاملا تضمینی
ارائه اموزش به شما البته اگر سایت شما دارای مدیریت محتوا باشد اگر هم استاتیک میباشد نیز به شما اموزش خواهیم داد
لطفا دیدن فرمایید
سایتمون تازه راه اندازی شده و متعسفانه دامنه قبلی ما به دلیل سهل انگاری خودم از دست رفت
میهن وب دیزاین طراحی سئو و بهینه سازی
با قیمت پیشنهادی شما
TeleGram & Tell : 09184613882
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)