ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه گرافیک بنده هم nvidia geforce GT 720M هست و centos 7 شناخته اون رو و مشکلی تا الان باهاش نداشتم (فیلم های 1080 یا همون full hd هم روی همین سیستم عامل پلی کردم و مشکلی نبوده با درایور گرافیک)
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191 ارسال تیکت
کاربر عزیز elementary (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) :
این مورد رو تایید مکنید؟ با این حساب این مشکل در توضیع های ubuntuاست؟
- - - Updated - - -
چرا centos را بر fedora ترجیه دادید؟ (جناب فخرابادی هم اگر دوباره از تاپیک بازدید کردن لطفا علت رو ذکر کنن ممنون)
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام.
توزیع های لینوکسی زیادی برای دکستاپ هستند و بنده قبل از سنتوس از دبیان و اوبونتو استفاده میکردم. اما با انتشار سنتوس 7 و بخاطر کشف ویژگی های جدید و همگام سازی با ان ، سنتوس 7 را نصب کردم.
همچنین تمامی نرم افزار هایی که بنده با انها کار میکنم مثل skype , google chrome , pidgin , teamviewer و ... در پکیج rpm قابل نصب بر روی سنتوس 7 هستند.
موفق باشید./
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
ترجیح دادن توزیع ها سلیقه ای هست - بنده با centos کلا راحت تر هستم چون سرور هایی هم که قبلا برای کانفیگ رقع مشکل یا ... دستم میرسیدند همه از همین سیستم عامل استفاده میکردند و یه جورایی عادت شده.
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191 ارسال تیکت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)