-
February 18th, 2015, 22:15
عضو انجمن
پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سایت دیسنا که مال شماست و فقط شما منابعتون از اونجاست
ولی در کل من از خیلی از آنتی ویروس ها اسنتفاده کردم
الان 4 ساله که Kaspersky دارم رو تمام سیستم های شرکتم و همه هم 24 ساعته به نت وصل هستند خدارو شکر عالی بوده
ای خدا امواتت رو بیامرزه یک فرد با تجربه که شرکت داشته باشه اومد حرف مارو تایید کنه
خدا خیرت بده
من موندم در مصلحت این بابا ،که چرا گیر داده به کسپرسکی بدبخت
یکم برو گیر به نود32 بده بابا اون نه فایروال درست حسابی داره نه ویروس یاب پیشرفته ای
این آقا 4 ساله داره استفاده میکنه منم تقریبا 4 ساله
تا الان کسی رو ندیدم از کسپرسکی استفاده کنه و ناراضی باشه
ولی این آنتی ویروس شما روی محصولات ایسوس ارائه شد یه مدت ، شکست خورد و از روی محصولات برداشت
یه سوال فنی این آنتی ویروس کیفیتش چطوره؟McAfee
از آنتی ویروس شما بهتره؟
ویرایش توسط xphost : February 18th, 2015 در ساعت 22:27
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015 22:15
# ADS
-
February 18th, 2015, 22:40
پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
الان 4 ساله که Kaspersky دارم رو تمام سیستم های شرکتم و همه هم 24 ساعته به نت وصل هستند خدارو شکر عالی بوده
دقیقا مثل شما چندین ضد ویروس از جمله ESET NOD32 و BitDifender و COMODO استفاده کردم اما هیچ نتیجه مطلوبی مشاهده نکردم.
اگر در ریتینگ های جهانی هم چک کنید Kaspersky جز 3 آنتی ویروس برتر جهان است.
-
تعداد تشکر ها ازrezaserver به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 22:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaserver
دقیقا مثل شما چندین ضد ویروس از جمله ESET NOD32 و BitDifender و COMODO استفاده کردم اما هیچ نتیجه مطلوبی مشاهده نکردم.
درود
درست میگید شما
متاسفانه روش جدید برای تبلیغات محصولات خودشون پیش گرفتند
به ما هم همش میگند چشاتون مشکل داره
و نمیدونم ما هر چی میریم به منابع خارجی ایشون رجوع میکنیم جایی بد از کسپر ننوشته
یا ما نمیفهمم یا ایشون
بالاخره بعد از اینکه کلی ما دفاع کردیم از این کسپر بدبخت افراد محترمی همچون شما و مدیر میزبان سایت پیدا شدن که بالاخره حرف بنده حقیر رو تایید کنند
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2015, 22:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaserver
عزیز BitDifender رو با
ESET NOD32 COMODO مقایسه نکن!
BitDifender یکی از بهترین هاست! امتیازاتی که هم گرفته با Kaspersky یکی بوده، و در یک تراز بودن...
-
تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 00:45

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اظهارات شما درباره ضد ویروسها به طور کلی فاقد ارزش و اعتبار است که دلایل آن شاید برای کاربران آماتور قابل درک نباشد ولی برای متخصصین فعال در این حوزه به سادگی قابل درک است .
متاسفانه شما توجه ندارید که همه اخبار و یادداشتها و گزارشات دیسنا با ارائه دلایل ، شواهد ، مستندات و منابع معتبر و موثق می باشد .
در دیسنا خبر به فارسی نگارش شده و منابع در متن و پایین همان خبر درج شده .
برای برخی اخبار هم بخش اخبار مرتبط هست که منابع ارجاعی به ماسبق در آنها موجود می باشد .
بهر صورت نوع اظهار نظر شما مشخص میکند کلآ یادداشتهای دیسنا را مطالعه نکرده اید و یا مطالعه کرده اید و دیده اید و فقط قصد تشویش اذهان کاربران را دارید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rezaserver
کسپرسکی در بهترین حالت پس از شرکتهایی مانند ترندمیکرو - سایمنتک - اینتل مکافی - وب روت - سوفوس - ای وی جی و حتی بیت دفندر و پاندا قرار دارد .
ولی در حوزه خبرسازی و تبلیغات دروغین و کذب و فریبکاری خودش به تنهایی 3 رتبه اول را دارد .
- - - Updated - - -
وقتی سایتهای معتبر خبر منتشر کردن که تصحیح آپدیتهای اشتباه کسپرسکی بین 3 روز تا 20 روز طول کشیده و صدها کاربر نیز آن را تائید کرده اند و برخی اعضای این فروم مدعی میشوند سالهاست بدون مشکل از کسپرسکی استفاده میکنند ف فقط میتوان نتیجه گرفت آن اظهارات آن اعضاء کذب و دروغ می باشد .
لینک 1
ترجمه فارسی 1
لینک 2
ترجمه فارسی 2
حوزه امنیت حوزه خاله بازی و شوخی نیست و اظهار نظرات باید تخصصی و با آگاهی کامل باشد .
-
-
February 19th, 2015, 00:48
عضو انجمن
من هم 5 سال با کاسپرکار می کنم و واقعا راضیم.
حتی الان که نزدیک 1 سال لایسنسش منقضی شده همچنان عالی هست.
چشم بعضی ها در بیاد.
-
تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 00:52
-
-
February 19th, 2015, 00:55
جزو بهترین هاست و چند سال هست استفاده میکنم و نمیشه ازش گذشت درسته سنگینه ولی امنیت در حد بالایی به کاربر میده
-
تعداد تشکر ها ازvpsmad به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 00:56

نوشته اصلی توسط
amirsafari
اظهارات شما درباره ضد ویروسها به طور کلی فاقد ارزش و اعتبار است که دلایل آن شاید برای کاربران آماتور قابل درک نباشد ولی برای متخصصین فعال در این حوزه به سادگی قابل درک است .
متاسفانه شما توجه ندارید که همه اخبار و یادداشتها و گزارشات دیسنا با ارائه دلایل ، شواهد ، مستندات و منابع معتبر و موثق می باشد .
در دیسنا خبر به فارسی نگارش شده و منابع در متن و پایین همان خبر درج شده .
برای برخی اخبار هم بخش اخبار مرتبط هست که منابع ارجاعی به ماسبق در آنها موجود می باشد .
بهر صورت نوع اظهار نظر شما مشخص میکند کلآ یادداشتهای دیسنا را مطالعه نکرده اید و یا مطالعه کرده اید و دیده اید و فقط قصد تشویش اذهان کاربران را دارید .
- - - Updated - - -
کسپرسکی در بهترین حالت پس از شرکتهایی مانند ترندمیکرو - سایمنتک - اینتل مکافی - وب روت - سوفوس - ای وی جی و حتی بیت دفندر و پاندا قرار دارد .
ولی در حوزه خبرسازی و تبلیغات دروغین و کذب و فریبکاری خودش به تنهایی 3 رتبه اول را دارد .
- - - Updated - - -
وقتی سایتهای معتبر خبر منتشر کردن که تصحیح آپدیتهای اشتباه کسپرسکی بین 3 روز تا 20 روز طول کشیده و صدها کاربر نیز آن را تائید کرده اند و برخی اعضای این فروم مدعی میشوند سالهاست بدون مشکل از کسپرسکی استفاده میکنند ف فقط میتوان نتیجه گرفت آن اظهارات آن اعضاء کذب و دروغ می باشد .
لینک 1
ترجمه فارسی 1
لینک 2
ترجمه فارسی 2
حوزه امنیت حوزه خاله بازی و شوخی نیست و اظهار نظرات باید تخصصی و با آگاهی کامل باشد .
جناب می تونم بپرسم کی شما رو متخصص کرده و بقیه رو آماتور ؟ لابد سایتتون
که خوب اون هم اصلا بدون دلیل و ... حرف نمیزنه . کلا سند هست پست هاش .
شما خودتون اینجا با اره نصف هم بکنی باز هم نمیتونی کاسپراسکای رو زیر سوال ببری .
حقیقت این هست که شما یک شخص معمولی با سطح تاثیر گذاری بسیار ناچیز بین افراد هستید که به خودش اجازه داده درمورد شرکتی که سالهاست توی این زمینه فعال هست اظهار نظر کنه و خودش رو بهتر از اون ها بدونه . هیچکس با نوشتن 2 جمله توی امضاء متخصص نمیشه جناب .
کمتر خودتون رو مسخره بقیه کنید و خودتون رو زیر سوال ببرید .
ختی اگر خرفتون هم درست باشه با توجه به گفتارتون کسی باور نمی کنه هیچ تازه به شما هم می خندن .
حقیقت این هست شما در جایگاهی نیستید چنین شرکتی رو زیر سوال ببرید حالا می خواید قبول بکنید می خواید نکنید .
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2015, 01:01

نوشته اصلی توسط
vpsmad
جزو بهترین هاست و چند سال هست استفاده میکنم و نمیشه ازش گذشت درسته سنگینه ولی امنیت در حد بالایی به کاربر میده

درسته . منم با شما موافقم : لینک
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
navid2zp
جناب می تونم بپرسم کی شما رو متخصص کرده و بقیه رو آماتور ؟ لابد سایتتون

که خوب اون هم اصلا بدون دلیل و ... حرف نمیزنه . کلا سند هست پست هاش .
شما خودتون اینجا با اره نصف هم بکنی باز هم نمیتونی کاسپراسکای رو زیر سوال ببری .
حقیقت این هست که شما یک شخص معمولی با سطح تاثیر گذاری بسیار ناچیز بین افراد هستید که به خودش اجازه داده درمورد شرکتی که سالهاست توی این زمینه فعال هست اظهار نظر کنه و خودش رو بهتر از اون ها بدونه . هیچکس با نوشتن 2 جمله توی امضاء متخصص نمیشه جناب .
کمتر خودتون رو مسخره بقیه کنید و خودتون رو زیر سوال ببرید .
ختی اگر خرفتون هم درست باشه با توجه به گفتارتون کسی باور نمی کنه هیچ تازه به شما هم می خندن .
حقیقت این هست شما در جایگاهی نیستید چنین شرکتی رو زیر سوال ببرید حالا می خواید قبول بکنید می خواید نکنید .
1- من تولید کننده ضد ویروس نیستم که بخوام خودم رو با اون شرکت روسی مقایسه کنیم .
تخصص من در امضاء مشخص و واضح نوشته شده .
هر چند من بدون در نظر گرفتن اون امضاء هر مطالبی رو با مدارک و مستندات گذاشتم . شما دوست داری بخون . دوست هم نداری نخون . طبیعتآ از آدم نابینا نباید انتظار داشته باشید فرق روز و شب رو بدونه و درک کنه .
2- سابقه فعالیت و سیاستهای کسپرسکی نشون میده اونها خودشون خودشون رو زیر سوال بردن نه من یا شما یا شخص دیگه ای .
3- لینکهایی که ارائه دادم حاوی منابع و مستندات معتبر و موثق و غیر قابل انکاره .
اظهارات متناقض شما نشون میده یا یادداشتها رو مطالعه نکردین یا مطالعه کردین ولی به دلایلی در فروم ترجیح میدین دروغگویی کنین که باید گفت باعث تاسفه .
4- اصولآ بحث طرز گفتار نیست . من 4 تا لینک معتبر و موثق با مستندات دادم . ظاهرآ همین 4 لینک هم به برخی دوستان فشار اورده .
ویرایش توسط amirsafari : February 19th, 2015 در ساعت 01:05
-