این رو جای اون کدی که برای دکمه گذوشتید، جایگزین کنید:
<input type="submit" class="btn btn-primary btn-block" value="click me" />
چک کنید ببینید جواب میده یا خیر...
این رو جای اون کدی که برای دکمه گذوشتید، جایگزین کنید:
<input type="submit" class="btn btn-primary btn-block" value="click me" />
چک کنید ببینید جواب میده یا خیر...
خب قطعا مشکل شما توی استفاده از gridـهاست. میتونید یه row جدید بسازید و دکمه رو توی اون قرار بدید.
سایت رو آنلاین دارید که لینک بدید تا بهتر بشه بتون کمک کرد یا لوکال هست؟
فعلا لوکال هست متاسفانه...
ممنونم واسه راهنماییتون لطف کردین![]()
خواهش میکنم دوست عزیز...
از اونجا که btn-primary برای دکمه ای با رنگ آبی کبود هست، رنگ نقره ای دکمه ای که عکسش رو گذوشتید، باعث شد پیش خودم فکر کنم که حتما اینا باید با تگ button بکار گرفته بشن، چون توی سایت بوت استرپ هم همش با تگ button استفاده شده اکثرا.
اما الآن خودم هم با تگ input چک کردم و همه چی بدون مشکل کار میکرد.
دیگه چیزی به فکرم نمیرسه که پیشنهاد بدم. امیدوارم با کمک سایر دوستان به نتیجه درست برسید...
دوباره سلام
میشه یه کمکی کنید....
الان صفحه آنلاین هست و میتونید ببینیدش
dglog.ir
اما اگه دقت کنین وسط چین نیست...
چطوری عکسها و دکمه پایین رو وسط چین کنم؟؟؟
تگ center میذارم اما جواب نداد
سلام مجدد.
دوست عزیز، الآن سورس کدتون رو دیدم. جسارتا پر از اشکال های ریز و درشت هست... تگ های HTML که توی استایل و قبل از body قرار گرفته، تگ متای ناقص و...
ضمنا وقتی من اون کلاس هایی که به دکمه داده بودید رو دیدم، خیال کردم که از بوت استرپ استفاده میکنید اما اصلا از بوت استرپ خبری نیست...
اگر قصدتون از انجام اینکار یادگیریِ طراحی وب هست که موضوعش جداس و میشه بصورت بخش به بخش پیش رفت تا به نتیجه نهایی رسید.
اما اگر غیر از این هست پیشنهاد میکنم کار رو به یکی از دوستان طراح بسپرید که بصورت اصولی براتون انجام بدن. مطمئن باشید ارزش یه مقدار هزینه کردن رو داره...
بله میدونم تمامش مشکل داره...
گفتم کار من کد نویسی نیست اصلا... همین چند تا کد رو هم شانسی وارد کردم...
حرف هزینه هم نیست... متاسفانه مسئولیتی هست که روی دوشم گذاشتن و مجبورم خودم انجامش بدم...![]()
تا آخر امروز هم باید تحویلش یدم...
- - - Updated - - -
سلام
میشهیکی به من کمک کنه بگه چرا عکسها مرتب نمیشه؟؟
dglog.ir
شرمنده دیر جواب دادم
آی دی یاهوتو بده تا مشکلت رو اگر تونستم رفع کنم
دیدین عکس هارو؟؟ وقتی یه عکس رو میذارم مرتب هست اما وقتی عکسها مختلف میشن اینجوری بهم میریزه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)