|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
باتشکر از نظر شما دوست عزیز
خیر مشکل مالی نیست اما قبل از صبحت کامل همه ی همکاران برای پرداخت حدود 4 برابر بیشتر از قیمت اینترنال قانع نشده بودم
چون شما خودتان را سرجای ما بگذارید! برای 2 چیز مشابه که یک کار انجام میدهند میتوان با 200 تومان حل کرد و هم میتوان با هزینه ی چندین برابری حل کرد هر عقل سلیمی اول دلیل را میپرسد و تفاوت هر دو را و بعد هزینه میکند
خدارا شکر تا امروز به مشکل نخوردیم و بساری از هزینه ها را نیز همیشه 2 تا 3 ماه قبل از تاریخ سررسید پرداختیم تا خیالمان از بابت همه چیز راحت باشد (این را میتوانید از افرادی که از ان ها خرید داریم بپرسید که همیشه اسرار بر پرداخت چند ماه قبل از سررسید داریم
باتشکر مجدد
- - - Updated - - -
دوستان دو سوال:
بدیهی است که به گفته خود دایرکت لایسنس لایف تایم فقط 90 روز پشتیبانی دارد
خوب تکلیف چیست؟ یعد از 90 روز حتی ای پی را هم نمیتوان تغییر داد؟
سوال بعدی این که : خودم ثبت نام کنم و فقط برای پرداخت به یک واسط مراجعه کنم و یا از اول کار را به کس دیگری بدهم؟
باتشکر فراوان از توضیحاتی که داده شد
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
شما درخواست بزنید که دایرکت ادمین با پنل سایت اصلی را میخواهید و طبق همان قیمت سایت اصلی (در این مورد هم موارد گوناگونی هست)
یا کلا به شرکت معتبر بروید و این مورد را درخواست کنید. (حتما ذکر شود که طبق قیمت اصلی و موقع گرفتن لایسنس قیمت آن را چک خواهید کرد) تمام شرکت های معتبر که لایسنس میدهند مستقیم هم با پنل میتوانن برای شما تهیه کنند.
اون 90 روز و ... هم برای مشکلات احتمالی سیستم عامل و مشکل در نصب هست که برای مشتریانی که تک لایسنس دارند پشتیبانی به همین صورت هست وگرنه یک شرکت نماینده دایرکت ادمین اون 90 روز معنا ندارد و پشتیبانی همیشه هست.(البته باز هم بسته به level نماینده داره)
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با سلام
از شرکت معتبر و فرد بدون مشکل خرید بکنید وجدان کاریش این اجازه رو به خودش نمیده که بخواهد این کار را بکند
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
درود
پیشنهاد میشه خودتون مستقیم خریداری کنید
در مورد پشتیبانی 90 روزه اگر منظورتون تغییر ای پی هست مشکلی نداره شما هر وقت بخواین میتونید تغییر آی پی بدین
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
اگر خواستید میتونم براتون لایسنس لایف تایم در پنل خوده دایرکت ادمین تهیه کنم تا این جور مشکلات رو نداشته باشید ؛ برای اطلاعات بیشتر با بنده در تماس باشید. ( یه میلیون هم در نمیاد خیلی کمتر )
ایت تاپیک یک افر نیست ؛ تنها راه حل کمکی برای استاتر هست
ویرایش توسط mhiizadi : January 27th, 2015 در ساعت 19:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)