نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای برند سازی از طریق سایت، تبلیغات گوگل ادوردز بهتر ا

رأی دهندگان
6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • تبلیغات گوگل ادوردز

1 16.67%
  • سئو و بهینه سازی سایت

5 83.33%
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: تبلیغات گوگل ادوردز بهتر است یا انجام سئو ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : تبلیغات گوگل ادوردز بهتر است یا انجام سئو ؟

شرکت معتبری رو میشناسید که در زمینه این قبیل تبلیغات ( بنری، گوگل ادوردز و ...) فعال باشه و افراد نتیجه خوبی از همکاری با اون شرکت گرفته باشند ؟
    با توجه به هزینه بر بودن تبلیغات، انجام درست و اصولی و بازدهی خیلی برام اهمیت داره.

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    71 پست

با این تحریماتی که وجود داره بهتره شما سئو انجام بدید تا تبلیغات گوگل

4. تعداد تشکر ها از nullfa به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

سلام اگر میخوای یکی رو انتخاب کنی سئو وگرنه همش مهم هستش...

6. تعداد تشکر ها از sattar20 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سوالی که برای من مطرح هستش اینه که چرا با وجود اینکه اکثرا نظرشون بر روی سئو هستش شرکتهایی که به دنبال تبلیغات زودبازده هستند بیشتر تبلیغات گوگل ادوردز انجام می دهند ! در برخی از خدمات وقتی کلمات کلیدی سرچ میشه تبلیغات گوگل خیلی زیاد هستش !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    719
    تشکر تشکر شده 
    334
    تشکر شده در
    192 پست

هر دو مناسب هستن ولی سئو بهتره
    در ضمن فیل تر بودن دلیلی برای خوب نبودن نیست
    الان 90% مردم ایران به قند شکن مجهز هستن

عضو جدید pedrami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    52 پست

میشه دوست عزیز 2 تا از این شرکت هایی که دنبال تبلیغات زودبازه هستند و تبلیغات گوگل ادوردز رو انجام دادن نام ببری ؟
    دوست عزیز ایران تحریم هست و دردسزهای زیادی داره این کار واسه ایران نا بتونه نتیجه بگیره

سیستم گوگل ادوردز تا جایی که میدونم به این صورت هست که ، از شما یک مقداری هزیته می گیره مثلا 100 دلار ... بعد به ازای افرادی که از گوگل و کلیک روی این تبلیغ گوگل وارد سایتتون میشن هزینه کم می کنه ... مثلا هر کلیک 1 دلار ...
    بعد اگه 100 نفر وارد سایت شما بشن تبلیغات برداشته میشه

حالا یه سوال من از شما دارم .... با وارد شدن 100 نفر نه ... فکر کنید 1000 نفر ... به نظرتون چقدر تو بازار کارتون تغییری ایجاد میشه ؟ به محض اینکه تبلیغ گوگل ادورز تموم شه از صفحه اول برداشته میشید ....

اما با انجام سئو ... زیر سازی درست سایت .... بک لینک های هدف مند ... افزایش گوگل پلاس .... خیلی هم طول نمی کشه به صفحه اول گوگل منتقل میشید ... و دیگه مدت زمان بیشتری تو این مکان هستید .... و اگه پیوسته سئو انجام بدین چون زیر سازی سایتتون بهینه سازی شده همیشه تو این صفحه می تونید باقی بمونید

که نظر من این هست هر کسی خودش سئو سایتش رو انجا بده ... که به طور مستمر صفحه اول بمونه .... نه که لازم شه هر سال یا هر 6 ماه کلی هزینه به سئو کار پرداخت کنه .

پ.ن : گوگل ادوردز برای کسی که به صورت مستمر مثلا 1 سال مداوم این کار رو انجام بده ، نتیجه دهی قابل قبولی داره ... که این کار نیازمند هزینه کردن بسیار بالایی هست ... باز از دید من سئو با هزینه کمتر خیلی قابل قبول تر هست
    نرم افزارهای سئو- خرید هاست - سرور مجازی و اختصاصی
    بک لینک گیری و افزایش +G، طراحی حرفه ای سایت، فروش قالب وردپرس

10. تعداد تشکر ها از pedrami به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    719
    تشکر تشکر شده 
    334
    تشکر شده در
    192 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pedrami نمایش پست ها
    میشه دوست عزیز 2 تا از این شرکت هایی که دنبال تبلیغات زودبازه هستند و تبلیغات گوگل ادوردز رو انجام دادن نام ببری ؟
    دوست عزیز ایران تحریم هست و دردسزهای زیادی داره این کار واسه ایران نا بتونه نتیجه بگیره

سیستم گوگل ادوردز تا جایی که میدونم به این صورت هست که ، از شما یک مقداری هزیته می گیره مثلا 100 دلار ... بعد به ازای افرادی که از گوگل و کلیک روی این تبلیغ گوگل وارد سایتتون میشن هزینه کم می کنه ... مثلا هر کلیک 1 دلار ...
    بعد اگه 100 نفر وارد سایت شما بشن تبلیغات برداشته میشه

حالا یه سوال من از شما دارم .... با وارد شدن 100 نفر نه ... فکر کنید 1000 نفر ... به نظرتون چقدر تو بازار کارتون تغییری ایجاد میشه ؟ به محض اینکه تبلیغ گوگل ادورز تموم شه از صفحه اول برداشته میشید ....

اما با انجام سئو ... زیر سازی درست سایت .... بک لینک های هدف مند ... افزایش گوگل پلاس .... خیلی هم طول نمی کشه به صفحه اول گوگل منتقل میشید ... و دیگه مدت زمان بیشتری تو این مکان هستید .... و اگه پیوسته سئو انجام بدین چون زیر سازی سایتتون بهینه سازی شده همیشه تو این صفحه می تونید باقی بمونید

که نظر من این هست هر کسی خودش سئو سایتش رو انجا بده ... که به طور مستمر صفحه اول بمونه .... نه که لازم شه هر سال یا هر 6 ماه کلی هزینه به سئو کار پرداخت کنه .

پ.ن : گوگل ادوردز برای کسی که به صورت مستمر مثلا 1 سال مداوم این کار رو انجام بده ، نتیجه دهی قابل قبولی داره ... که این کار نیازمند هزینه کردن بسیار بالایی هست ... باز از دید من سئو با هزینه کمتر خیلی قابل قبول تر هست
    سلام
    در مورد نام بردن وب سایت
    میتونید خودتون سرچ کنید و از افرادی که تبلیغات دادن جویا بشید

در مورد بک لینک
    دیگه تاثیر سابق نداره
    بک لینک قانون و اساس داره تمامی بک لینکها باید هم موضوع وب سایت باشن
    اون افرادی که بک لینک میخرن در یک تاریخ بک لینکها کنسل میشن در نتیجه احتمال پنالتی شدن وب سایت هست ( شما که محصولاتی در مورد سئو میفروشید باید از این موضوع اطلاع داشته باشید )

کاملا درسته گوگل بر اساس ارسال ورودی کار میکنه و برای هر ورودی مقداری از حساب شما کسر میشه
    لطفا تبلیغات گوگل ادوردز با شرکتهایی که تو ایران فعالیت میکنن مقایسه نکنید
    به هیچ عنوان نمیتونید سرش کلا ه بزارید و تبلیغات در گوگل ادوردز مفید به شرطی که خوب مشاوره بگیرید و مسیر درست انتخاب کنید
    شما میتونید برای هر کلیک خودتون قیمت مشخصی کنید
    میتونید بر اساس کشور تبلیغاتتون هدفمند کنید
    و....

ارسال 100 یا 1000 بازدید مهم نیست
    شما حساب کنید اگه از این 100 نفر 10 نفر مشتری بشن این بیزینس شمارو پابرجا نگه میداره
    همه چیز سئو نیست
    تو دنیای مجازی چیزی به اسم برندسازی هست
    وقتی من کاربر تا به حال اسم شمارو نشنیده باشم وقتی تبلیغات شمارو تو هیچ وب سایتی ندیده باشم هیچ وقت از شما خرید نمیکنم!

بهترین راه انتخاب کلمات کلیدی برای وب سایت خود گوگل ادوردز است

12. تعداد تشکر ها ازafshinh به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    52 پست

مرسی دوست عزیز از جوابتون

اما تو تکمیل حرف های شما ... 100% حرف شما درست هست که اگه از اون 100 نفر 10 نفر خرید کنن شما سود کردی .... اما مسئله اصلی این هست زمانی خود من سمت تبلیغات بنری رفته بود .... تو 5 تا انجمن خوب و پربازدید ، که ماهی از 200 هزار تا 500 هزار هزینه می کردیم بنر دادیم .... بازدیدکننده از اون بنرها برامون میومد (روزی 500 تا 2000 نفر ) اما خرید هر 3 ، 4 روز 1 با 2 نفر ...

حالا شما فکر کن اگه ما تبلیغاتمون ماهانه نبود و بر اساس کلیک بود اونم به دلار ... اصلا صرفه اقتصادی نداشت .... (ما هم اول خوش بینانه فکر می کردیم که از هر 1000 نفر که میاد سایتمون 100 نفر خرید کنه برد کردیم .... اما هیچ وقت به نزدیک این رقم هم نمیشه رسید، ادم باید واقع گرا باشه )

شکی نیست که صفحه اول گوگل بودن بهترین تبلیغ هست ، بیشترین بازدید کننده رو داره ... اما با توجه به توضیحاتی که بالا دادم ، هنوز هم من 100% با سئو موافق هستم .... چون شاید 1 با 2 ماه زمان ببره .... اما با هزینه کمتر مدت زمان خیلی بیشتری میشه تو صفحه اول موند و کسی که سئو کار باشه میتونه همیشه تو این صفحه خودش رو نگه داره ( با خوندن جدیدترین الگوریتم های گوگل و زیرسازی درست سایت و بک لینک های هدفمند و افزایش گوگل پلاس )

اینکه میگید بک لینک ها کنسل میشه اصلا دوست عزیز این طوری نیست ... والا همه ی سایت های ایرانی الان باید پنالتی میشدن چون 90% فقط با بک لینک بالا هستن ...
    الان هم بک لینک فالو هم بک لینک نوفالو تاثیر خوبی داره تو رتبه اول سایت ... اگه بخواین چند سایت هم بهتون میدم که 2 ، 3 سال هست فقط با بک لینک صفحه اول گوگل هستن (زیر سازی سایتشون رو چک کنید میبینید که کلی اشکال داره)

پنالتی کسایی عموما میشن که بک لینکشون اسپم میشه ... اونم به دلیل علم کافی نداشتن از بک لینک گیری میشه ... بک لینک گیری حتما باید با تعداد بالا (حداقل 10 هزار) پر*کسی فعال و قوی گرفته شه که آی پی تغییر کنه تو هر بک لینک و هدفمند باشه (یعنی جاهایی گرفته شه که مرتبط با سایت طرف هست)

با این حال شکی نیست گوگل ادوردز برای کسایی که قدرت سرمایه گذاری بالا دارند و تو سریع ترین زمان می خوان صفحه اول گوگل باشد کم دردسر تره ... اما باید طرف هزینه زیادی کنه برای ایم کار .... چون به ازای هر کلیک مقداری پول از حسابش کم میشه ، و به محض تموم شدن پولش از صفحه اول برداشته میشه

14. تعداد تشکر ها از pedrami به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    719
    تشکر تشکر شده 
    334
    تشکر شده در
    192 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pedrami نمایش پست ها
    مرسی دوست عزیز از جوابتون

اما تو تکمیل حرف های شما ... 100% حرف شما درست هست که اگه از اون 100 نفر 10 نفر خرید کنن شما سود کردی .... اما مسئله اصلی این هست زمانی خود من سمت تبلیغات بنری رفته بود .... تو 5 تا انجمن خوب و پربازدید ، که ماهی از 200 هزار تا 500 هزار هزینه می کردیم بنر دادیم .... بازدیدکننده از اون بنرها برامون میومد (روزی 500 تا 2000 نفر ) اما خرید هر 3 ، 4 روز 1 با 2 نفر ...

حالا شما فکر کن اگه ما تبلیغاتمون ماهانه نبود و بر اساس کلیک بود اونم به دلار ... اصلا صرفه اقتصادی نداشت .... (ما هم اول خوش بینانه فکر می کردیم که از هر 1000 نفر که میاد سایتمون 100 نفر خرید کنه برد کردیم .... اما هیچ وقت به نزدیک این رقم هم نمیشه رسید، ادم باید واقع گرا باشه )

شکی نیست که صفحه اول گوگل بودن بهترین تبلیغ هست ، بیشترین بازدید کننده رو داره ... اما با توجه به توضیحاتی که بالا دادم ، هنوز هم من 100% با سئو موافق هستم .... چون شاید 1 با 2 ماه زمان ببره .... اما با هزینه کمتر مدت زمان خیلی بیشتری میشه تو صفحه اول موند و کسی که سئو کار باشه میتونه همیشه تو این صفحه خودش رو نگه داره ( با خوندن جدیدترین الگوریتم های گوگل و زیرسازی درست سایت و بک لینک های هدفمند و افزایش گوگل پلاس )

اینکه میگید بک لینک ها کنسل میشه اصلا دوست عزیز این طوری نیست ... والا همه ی سایت های ایرانی الان باید پنالتی میشدن چون 90% فقط با بک لینک بالا هستن ...
    الان هم بک لینک فالو هم بک لینک نوفالو تاثیر خوبی داره تو رتبه اول سایت ... اگه بخواین چند سایت هم بهتون میدم که 2 ، 3 سال هست فقط با بک لینک صفحه اول گوگل هستن (زیر سازی سایتشون رو چک کنید میبینید که کلی اشکال داره)

پنالتی کسایی عموما میشن که بک لینکشون اسپم میشه ... اونم به دلیل علم کافی نداشتن از بک لینک گیری میشه ... بک لینک گیری حتما باید با تعداد بالا (حداقل 10 هزار) پر*کسی فعال و قوی گرفته شه که آی پی تغییر کنه تو هر بک لینک و هدفمند باشه (یعنی جاهایی گرفته شه که مرتبط با سایت طرف هست)

با این حال شکی نیست گوگل ادوردز برای کسایی که قدرت سرمایه گذاری بالا دارند و تو سریع ترین زمان می خوان صفحه اول گوگل باشد کم دردسر تره ... اما باید طرف هزینه زیادی کنه برای ایم کار .... چون به ازای هر کلیک مقداری پول از حسابش کم میشه ، و به محض تموم شدن پولش از صفحه اول برداشته میشه
    خواهش میکنم به هر حال هدف اشتراک گذاری اطلاعات هست

حرف شما درسته قطعا هیچ وقت ارزش سئو کم نمیشه ولی موضوع برندسازی رو هیچ وقت فراموش نکنیم

طبق الگوریتم ها عرض کردم بک لینک تاثیری نداره
    چیزی که برای گوگل الان مهمه موندگاری کاربر تو سایت
    کاربر باید داخل وب سایت گشت و گذار کنه

در صورت امکان وب سایتهایی که فرمودین با بک لینک بالان برام ارسال کنید

16. تعداد تشکر ها ازafshinh به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    52 پست

دقیقا دوست عزیز موضوع اشتراک گزاری اطلاعات هست .... ممنونم شما هم انقدر محترم و دوستانه جواب میدید

اما فکر کنم ، راجع به بک لینک گیری اطلاعاتتون کمی اشتباه هست .... (فکر کنم، شایدم من اشتباه می کنم) من الگریتم جدید گوگل که پنگوئن 3 هست رو یه مدت پیش خوندم ، هیچ تغییر به خصوصی نکرده ، جز موارد جزئی ...
    چند سایت فارسی هم خوندم راجع به الگریتم جدید توضیح داده بودن .... تو خیلی از این سایت ها دیدم زده بود حتی تو این الگریتم جدید بک لینک های نوفالو هم بی ارزش نیست ... درسته نسبن به بک لینک های فالو ارزش خیلی کمتری داره ، اما اون جور نیست که همه فکر می کنند هیچ امتیازی نداره و کاملا بی تاثیر هست ... من این توضیحات رو پیدا می کنم اینجا هم برای دوستان می ذارم.

سایتی هم که خواستید رو الان براتون پ/خ می کنم دوست عزیز که با بک لینک و حتی زیر سازی نه چندان قوی صفحه اول گوگل رو داره و انالیر سئو که می گیری میبینی کلی مشگل داره اما 2 میلیون بک لینک بدون اسپم داره این سایت

18. تعداد تشکر ها ازpedrami به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)