صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 38

موضوع: راهنمایی برای درامد از نت(سرباز!)

عضو انجمن mohammadali3517 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    172 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای درامد از نت(سرباز!)

سلام
    دوست عزیز میتونین چت روم بزنین و همونجور که گفتن با ایمیل مارکتینگ بالا بیارینش
    البته بازم یه سرمایه اولیه میخواد....

2. تعداد تشکر ها ازmohammadali3517 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

با درود و احترام.
    برای یک کسب و کار، اگر اون بازار اشباه شده باشه باید هم در زمینه هم خبره باشید و هم سرمایتون مناسب باشه - و اگر هنوز کسی انجام نداده باید حداقل یکی از این دوتا رو داشته باشید : یا دانش فنی کافی - و یا سرمایه که بتونید از نیروهای دیگه استفاده کنید و از ایدتون بهره برداری کنید.
    خب طبیعتا با توجه به موارد که ذکر کردین کار اشباه شده رو نمیتونید انجام بدین.
    کارهایی که کسی انجام نداده و یا کم هست در حال حاضر و میتونه خوب جواب بده نیازمند : دانش فنی کافی و سرمایه هست - که تقریبا باز هم میشه گفت باید بیخیال سرمایه بشید در اینجا و به فکر دانش فنی باشید .
    دانش فنیتون در چه زمینه ای و در چه حده تا با توجه به اون کار پیدا کنید.
    اما یک نکته خیلی مهم : اگر شما دانش فنی دارید یا ندارید سعی کنید مدام ارتقاش بدین و خودتون به فکر باشید چون معمولا به ندرت پیش میاد کسی اینجور ایده ها رو بگه ... و این تاپیکها با توجه به وضعیت موجود پاسخ نداره معمولا.
    پیشنهاد بنده : دانش فنیتون رو کاملا تا حدی که میتونید بالا ببرید و خودتون شروع به ایده پردازی کنید و وقتتون رو با موارد بیهوده و یا دست کم ، کم اولویت تلف نکنید.
    موفق باشید.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

5. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

عضو جدید zaldron آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    با درود و احترام.
    برای یک کسب و کار، اگر اون بازار اشباه شده باشه باید هم در زمینه هم خبره باشید و هم سرمایتون مناسب باشه - و اگر هنوز کسی انجام نداده باید حداقل یکی از این دوتا رو داشته باشید : یا دانش فنی کافی - و یا سرمایه که بتونید از نیروهای دیگه استفاده کنید و از ایدتون بهره برداری کنید.
    خب طبیعتا با توجه به موارد که ذکر کردین کار اشباه شده رو نمیتونید انجام بدین.
    کارهایی که کسی انجام نداده و یا کم هست در حال حاضر و میتونه خوب جواب بده نیازمند : دانش فنی کافی و سرمایه هست - که تقریبا باز هم میشه گفت باید بیخیال سرمایه بشید در اینجا و به فکر دانش فنی باشید .
    دانش فنیتون در چه زمینه ای و در چه حده تا با توجه به اون کار پیدا کنید.
    اما یک نکته خیلی مهم : اگر شما دانش فنی دارید یا ندارید سعی کنید مدام ارتقاش بدین و خودتون به فکر باشید چون معمولا به ندرت پیش میاد کسی اینجور ایده ها رو بگه ... و این تاپیکها با توجه به وضعیت موجود پاسخ نداره معمولا.
    پیشنهاد بنده : دانش فنیتون رو کاملا تا حدی که میتونید بالا ببرید و خودتون شروع به ایده پردازی کنید و وقتتون رو با موارد بیهوده و یا دست کم ، کم اولویت تلف نکنید.
    موفق باشید.
    تشکر میکنم از توضیحاتتون
    والا تخصص انچنانی ندارم اما کارای هاستینگ و سرور رو تا حدود خیلی زیادی بلدم و قبلا خیلی دنبالشو گرفتم اما با شرایطو سرمایم همخونی نداره
    قبلا مدیر یکی از اولین سایت های اندروید بودم که خیلی وقته واگذار کردمو تو اینترنت زیاد نبودم اما در کل سایت داریو خوب بلدم و راههای رشد و بالا کشیدن سایتو کم و بیش بلدم

عضو جدید moalax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    153
    تشکر شده در
    113 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط zaldron نمایش پست ها
    این رو که صدرصد قبول دارم کسی ایده ای داشته باشه خودش اجرا میکنه !
    خودم تو فکر سایت خارجی بودم اما دردسرش زیاده .
    هاستینگ که هم وقت زیادی میخواد برای پشتیبانی و... که من همیشه نیستمو پادگانم
    با این شرایط انگار باید رو بیارم به سایت موزیک و فیلم و تفریحی :| درسته ؟
    با سلام

چه میزان سرمایه دارید دوست عزیز ؟

8. تعداد تشکر ها از moalax به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

تشکر میکنم از توضیحاتتون
    والا تخصص انچنانی ندارم اما کارای هاستینگ و سرور رو تا حدود خیلی زیادی بلدم و قبلا خیلی دنبالشو گرفتم اما با شرایطو سرمایم همخونی نداره
    قبلا مدیر یکی از اولین سایت های اندروید بودم که خیلی وقته واگذار کردمو تو اینترنت زیاد نبودم اما در کل سایت داریو خوب بلدم و راههای رشد و بالا کشیدن سایتو کم و بیش بلدم
    اگر کار هاستینگ رو میتونید بصورت حرفه ای دنبال کنید دوتا پیشنهاد براتون دارم : 1- اگر میتونید با چند نفر از افراد هم با سرمایه و هم دانش فنی و بصورت تیمی (البته اینجا افراد بسیار مهمه که متاسفانه معمولا خیلی کم افراد مطمئن پیدا میشه) کار کنید و پایه کارتون محکم باشه و مدیریت شده پیش برید خب مطمئن باشید در بلند مدت نتیجه میگیرید اگر سه چهار سالی در این انجمن مشاهده کرده باشید میبینید خیلیها موقتن !!! و فقط پایدارها میمونن و مورد دوم : 2- درخواست کار بدین اگر کمی آموزش در این انجمن بزارین معمولا استخدام میشید چیزی که خیلی خیلی کم بهش توجه میشه.

در مورد سایتهای دیگه سعی کنید همون اول سرویس اسپانسری گیر بیارید که نیاز به سرمایه نباشه یا حداقل باشه و دیگه صرفا تلاش و دانشتون برای اون کار میمونه که اگر اراده کنید شک نکنید میتونید و ناامیدتون صرفا بخاطر حالت روحیه که ممکنه در حال حاضر داشته باشید.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

10. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

سلام.

تخصصتون چیه ؟

چه میزان سرمایه داری ؟

12. تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط moalax نمایش پست ها
    با سلامچه میزان سرمایه دارید دوست عزیز ؟
    دیگه زور اخرم یه تومن

- - - Updated - - -

اگر کار هاستینگ رو میتونید بصورت حرفه ای دنبال کنید دوتا پیشنهاد براتون دارم : 1- اگر میتونید با چند نفر از افراد هم با سرمایه و هم دانش فنی و بصورت تیمی (البته اینجا افراد بسیار مهمه که متاسفانه معمولا خیلی کم افراد مطمئن پیدا میشه) کار کنید و پایه کارتون محکم باشه و مدیریت شده پیش برید خب مطمئن باشید در بلند مدت نتیجه میگیرید اگر سه چهار سالی در این انجمن مشاهده کرده باشید میبینید خیلیها موقتن !!! و فقط پایدارها میمونن و مورد دوم : 2- درخواست کار بدین اگر کمی آموزش در این انجمن بزارین معمولا استخدام میشید چیزی که خیلی خیلی کم بهش توجه میشه.در مورد سایتهای دیگه سعی کنید همون اول سرویس اسپانسری گیر بیارید که نیاز به سرمایه نباشه یا حداقل باشه و دیگه صرفا تلاش و دانشتون برای اون کار میمونه که اگر اراده کنید شک نکنید میتونید و ناامیدتون صرفا بخاطر حالت روحیه که ممکنه در حال حاضر داشته باشید.
    ممنون از جوابت درمورد شراکت که فکر نکنم بشه چون خیری توش ندیدم هیچوقت همیشه اخرش دردسره
    استخدام با این شرایط من بنظرت کسی قبول میکنه یروز درمیون براش کار کنم ؟

تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

ممنون از جوابت درمورد شراکت که فکر نکنم بشه چون خیری توش ندیدم هیچوقت همیشه اخرش دردسره
    استخدام با این شرایط من بنظرت کسی قبول میکنه یروز درمیون براش کار کنم ؟
    مورد اول رو میشه بصورت سرمایه گذاری و یکسری موارد که تقریبا مثل شراکت در سهامه اگر از تقسیم بندی میترسید این مورد رو پیشنهاد میدم ... حالا اگر این رو تمایلی داشتید میتونم بیشتر در مورد جزئیاتش توضیح بدم.
    در مورد استخدام بصورت ریموت در خیلی از مواقع بله : اگر کارهای طراحی و برنامه نویسی و کانفیگ بلد باشید در خیلی از موارد امکانش هست! و حتی خودتون میتونید پروژه بصورت خصوصی هم بگیرید و حتی برای استخدام بصورت حضوری با این شرایط مشاهده کردیم. - اما اگر میخواید پشتیبانی به عهده بگیرید این حرف زدن در موردش سخته و نمیتونم نظری بدم.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

15. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

مورد اول رو میشه بصورت سرمایه گذاری و یکسری موارد که تقریبا مثل شراکت در سهامه اگر از تقسیم بندی میترسید این مورد رو پیشنهاد میدم ... حالا اگر این رو تمایلی داشتید میتونم بیشتر در مورد جزئیاتش توضیح بدم.در مورد استخدام بصورت ریموت در خیلی از مواقع بله : اگر کارهای طراحی و برنامه نویسی و کانفیگ بلد باشید در خیلی از موارد امکانش هست! و حتی خودتون میتونید پروژه بصورت خصوصی هم بگیرید و حتی برای استخدام بصورت حضوری با این شرایط مشاهده کردیم. - اما اگر میخواید پشتیبانی به عهده بگیرید این حرف زدن در موردش سخته و نمیتونم نظری بدم.
    راستش ترجیح میدم درامدم کمتر باشه اما شریک نداشته باشم ! در این حد بد دیدما!!برنامه نویسی و طراحیو در حد رفع نیاز بلدم حرفه ای نیستم اما کانفینگ رو بلدم و زبانمم خوبه

عضو انجمن M-Sadeghi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    438
    تشکر شده در
    336 پست

برای در آمد از سایت حداقل باید یک سال باید زحمت بکشی تا بیای بالا
    به خدا که او می آید ......
    میزبانی وب وطن وب هاست

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)