SabaData , عزیز با توضیحات شما کاملاً روشن شدن
بسیار عالی و کامل بیان کردید
پس با این توضیحان شما شد هفت خان رستم
من برم اقدام کنم ببینم چی میشه
فکر کنم 2 ماهی وقت بگیره با این توضیحاتی
SabaData , عزیز با توضیحات شما کاملاً روشن شدن
بسیار عالی و کامل بیان کردید
پس با این توضیحان شما شد هفت خان رستم
من برم اقدام کنم ببینم چی میشه
فکر کنم 2 ماهی وقت بگیره با این توضیحاتی
در این لینک :
اطلاعات خوبی در این رابطه پیدا میکنید .
اساسنامه شرکت مسئولیت محدود هم از این لینک میتونید دانلود کنید .
در مورد سوالتون در مورد لزوم کسب مجوز از مرکز بازرسی و تنظیم مقررات رادیویی ...
باید بگم که نیازی به این کار برای کار میزبانی وب نیست . مجوز های این مرکز مربوط به مجوز های ISP و بعضی از مجوز های استفاده از ماهواره و ارتباطات رادیویی هست .
سلام
ثبت شركت : 1تحويل اسم نام 10 روز طول ميشكه تاييد كنن با رسال مدارك ودنگ و فنگاش تقريبا 1 ماه است هزينه با ثبت در روزنامه رسمي 60 تومان اب ميخوره
اسم شركت كه ميدي 5 تا است و هزينه اش 4 تومان است نه 10 تا اسم
در سهامي خاص 3 نفر نياز داري در سهامي عام فقط 2 نفر در سهامي عام سرمايه گزاري زير 100 تومان نميشه
و بايد مقداري از % بريزي حساب جهت افتتاح با 35000 تومان هم ميشه سر هم كردش
بري بدي دفاتر ثبت شركت كار انجام بدن فقط دوندگي هاشو كم ميكنن و الي اين هزينه ها هنوز سرجاش هستن
بري دفاتر اونا ميگن شما مجوز هاتو بيار
به من كه گير دادن برو مجوز نظام صنفي بگير رفتيم گرفتيم مجوز اجاره مكان مهندس كامپيوتر ميخوان و هزينه مدير عامل و شركا روي هم 200 تومان ميخوان
با كليه كارها برات 500 اب ميخوره چون هر كدام از اينا هزينه هاي خودشون ميخوان
اينا ميگن مثلا با 60 نومان ثبت شركت ميكنن
كشكه![]()
بري بگي ميخوام كارگر استخدام ميكنم براي كار خدماتي ميخوام هيچي ازت نميخوان
اخه صنف منف نداره
تقربيا 1- ماه دوندگي داره با هزينه ها برات نزديك 500 چوب ميخوره
برات ميصرفه دنبال كن
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
شرمنده اين هزينه ها كه گفتم مربوط به 2 سال پيش است و هزينه ها مربوط به هر شهري فرق داره ممكنه تهران كه ديدم خيلي بيشتر ميشد اين خورد ريزا
ولي شهرستانها زودتر كار راه مياندازن تا شهر هاي بزرگ اينها هم هست
در مورد اسم نمیدونم 10 تا یا 56 تا هست که البته فک کنم شما درست میگی 5 تا باشه! (بازم دقیق یادم نمیاد به شک افتادم)
ولی در مورد اینکه 500 هزینه داره اید بگمن خیلی اشتباه میکنید اگه خودتون دنبال کارهاتون برید و به کسی نگید که این کارارو انجام بده با زیر 50 تومن هم میتونید کارتون رو حل کنید!
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
برو نظام صنفي مدير عامل يايد ليسانس باشه يا فوق ديپلم ازش 200 تومان ميگيرن
شركا و بقيه هر كدام 100 تومان
من گفتم اين ها 2 سال ژيش است
مگه ميخواي خدمات اينترنت راه بندازي كه مجوز از سازمان تنظيمات راديويي ميخواد فقط براي خدمات اينترنتي و مخابراتي نياز داره
شوراي عالي انفورماتيك نياز نداري چون شركت خدماتي اينترنتي و ثبت و ايجاد نرم افزار بخواي انجام بدي نياز داشت اگ
اگه حضور ذهنم باشه
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
شركت در تهران ثبت كرديم يكي در شهرستان اينجا اينقدر اذيت نكردن تا تهران ولي خرج تهران بيشتر شد تا شهرستان
50-60 هزينه ثبت شركت فقط هزينه بقييه مجوز ها ميبره بالا
شنيدم ميگن وام هم ميدن با اين مجوز بريم بينيم به ماهم ميدن گذاشتيم در كوزه اب ميخوره :-j
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
شما از هر جاي ايران باشي ميتوني بگيري
به مكان ربطي نداره بخواي ميتوني بگيري اذيت نمكنن در اين مورد تا الان كه گير ندادن
فقط يك بار ميان بازرسي از محل شركت كه ادرس دادي تا مجوز اوكي كنن
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
مجوز يكي نظام صنفي بود يكي هم ثبت اسناد ( ثبت شركت )
دوستان هزینش برای من اصلاً مهم نیست
چرا اینقدر سر 100 تومان یا 300 تومان چانه می زنید
در قسمت مدارک لازم اعلام کردید که :
دارا بودن مدرک لیساسن - کارت پایان خدمت اگر اشتباه نکنم و ....
حالا این مدرک لیسانس باید وابسته به کامپیوتر باشه یا نه
مثلاً با فوق لیسانس حقوق نمیشه ؟؟
یا دیگر رشته ها ؟؟
من مشکل برای صرف هزینه و یا کارت پایان خدمت و ... ندارم
مشکل فعلی مدرک لیسانس هست که رشته تحصیلی من ربطی به کامپیوتر نداره
من دیپلم کامپیوتر دارم ولی مدیریت بازرگانی خواندم
در این رابطه چی ؟؟
مشکل ساز نیست یا باید از کسی در مورد مدرک همکاری بخوام ؟؟
عزيز تا اونجا كه يادمه ميگفتن فوق ديپلم يا ليسانس براي مدير عامل نياز داره يك اشنا پيدا كني كافيه چون مربوط به صنف رابانه اي است مدرك كامپيوتر ميخواد ولي بيشتر ميتوني بپرسي از نظام صنفي رايانه اي 90 % بايد بري همكاري بگيري بپرسي بهتره كارت پايان خدمت يا معافيت غير پزشكي كه ميخواد فكر كنم مجردي يا متاهلي هم گير بدن دقيق يادم نيست
اگه مدارك قويتر مثل نامه هاي بنياد شهيد يا ايثارگري داشته باشي كارت زودتر انجام ميشه تا عادي چون با كله ميگيرن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)