تا جایی که بنده اطلاع دارم، نهایتا 2 تگ heading1 میتونه در یک صفحه وجود داشته باشه. ولی 1 تگ بهتر از 2 عدد هست.
تا جایی که بنده اطلاع دارم، نهایتا 2 تگ heading1 میتونه در یک صفحه وجود داشته باشه. ولی 1 تگ بهتر از 2 عدد هست.
...
شاید من اشتباه منظورم رو رسوندم ... دقیقا تگ h1 باید یکی باشه و نهایت 2 تا .....
اما یکی بهتر هست ...
منظور من از 5،6 تا از مهمترین کلمات کلیدی رو تگ H1 بدید .... یعنی به جای اینکه اسم سایت رو تگ H1 بدید .... 5 ،6 تا از کلمات کلیدی رو بنویسید و کلا تگ H1 کنیدشون ...
نرم افزارهای سئو- خرید هاست - سرور مجازی و اختصاصی
بک لینک گیری و افزایش +G، طراحی حرفه ای سایت، فروش قالب وردپرس
تا اونجا که من میدونم دو تا تگ h1 هم مشکلی نداره. پس پیشنهادم استفاده برای "اسم سایت" و "عناوین پست هاتون" هست...
تگ h1 مهمترین تگ سایت شما هست
وبعد
تگ h2 مهمترین تگ سایت شما هست
و... تا h6
ولی تگ h2 , h1 فرق زیادی باهم ندارن
ولی تو تمام صفحه های خود h1 و h2 باید داشته باشید
سایت :
ویرایش توسط emppmp : February 4th, 2015 در ساعت 10:37
دوستان بهترین نوع کد h1 چیه؟لطفا بزارید اون کد رو ممنون
بنده در حال حاظر از این کد استفاده میکنم:
<h1 style="display:none">دانلو فیلم با لینک مستقم,دانلود سریال با لینک مستقیم,دانلود سریال,دانلود فیلم جدید,دانلود سریال جدید</h1>
سلام تگ h1 معمولا مهم ترین کلمات هستش
برای مثال شما ۱ سایت آهنگ دارید
و مهم ترین کلمتون دانلود آهنگ هست
پش میشه
<h1> دانلود آهنگ </h2>
تگ h2 ام بیشتر برای عنوان مطالب هست
زیاد حساس نباشید روی این تگ ها. یک صفحه می تونه چندین مورد از هر تگ رو داشته باشه. و زیاد سعی نکنید کلمات کلیدی رو توی تگ ها بچپونید دیگه مثل قدیم اثر نداره :دی
تگ ها رو تا حد ممکن descriptive و خلاصه و واضح و برای خواننده سایت optimize کنید نه خیلی مصنوعی صرفا با هدف قرار دادن کلمات کلیدی برای گوگل
سلام دوست عزیز.ما هرکاری میکنیم و حتی تمام تگ های h1 رو پاک کردیم از قالب اما تعداد تگ های h1 ما 10تا هست چیکار کنیم درست شند؟
mediafars.top
فایل های css رو تغییر میدید؟ ببینید قالبتون بر اساس less نباشه
و کش رو هم پاک می کنید بعد از اینکه تغییر میدید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)