همه کار ها سختی دارن
هیچ کاری نیس که سختی نداشته باشه !
تو همه کارا هم طبق برنامه پیش بری موفق میشه شد.
همه کار ها سختی دارن
هیچ کاری نیس که سختی نداشته باشه !
تو همه کارا هم طبق برنامه پیش بری موفق میشه شد.
آلمان وب هاست : فروش هاست/ نمایندگی / مستر ریسلر / سرور مجازی و اختصاصی / نصب و کانفینگ / و محصولات کشور ایران
09198074089 - جعفری
شخصا در خیلی از،حیطه ها در نت فعالیت داشته و دارم.همین الان هم هاستینگ و طراحی کار میکنم و هم توی بخش آموزش مجازی فعالیت دارم.حداقلش اینه که میدونم شرایط الان نسبت به دو یا سه سال پیش تغییر کرده و اینکه فکر کنید یه شرکتی سه سال پیش هیچی نبوده و الان چیزی شده و شما هم الان شروع کتید سه سال دیگه بشید مثل اون دور از باور هست.اوضاع خیلی داغونتر از اونیه که میبینید.اینترنت و کسب و کار اینترنتی ایران رو یه عده گرفتند که با یه سری راه دررو ها و پارتی بازی هم اسم در کردند و هم پول به جیب زدند اما همه اینطور نیستند.
توی زندگی الان درامد زیر دو میلیون زندگی راحت به شما نمیده،این هم هست که بخواهید بشینید فوش بخورید از مشتری و یه بچه 15 ساله (مثال) آبروتون رو خرید و فروش کنه.اینا هم توی این کار زیاده.
به نظر شخص بنده اینکه استخدلم جایی باشید که بدونید هر کاری کنید باشید و نباشید سربرج یه درامدی دارید خیلی بهتره.کنارشم فعالیت های دیگه کنید البته کار اینترنتی چون وقت زیاد میخواد (به خصوص هاستینگ) حتی به درد کار دوم هم نمیخوره.
انشالله که پیروز باشید
یا حق
ویرایش توسط om!d-D : January 4th, 2015 در ساعت 02:49
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)