درود
خواهشی که دارم در این تاپیک به هیچ وجه اسپم یا توهین (به ایرانی بودنمون "ایرانی بودن افتخاره" ) نشه
چون موضوع کاملا به وب هاستینگ تاک ربط داره و اصلا دوس ندارم به خاطر بحث و اسپم پاک شه
واقعیت دردودلی بود بسیار ناراحت کننده
چندوقت پیش ما تاپیک زیر رو زدیم
http://www.webhostingtalk.ir/f118/129333/
واقعیت به خاطر اجبار مالی دودل بودیم یا حداقل مجبور به فروش سایتی که برایم مثل پسر بوده
و در چندسالی که روی ان کار کردی یکبارم فکر فروشش را نکردم !!!
در این مدت برای فروشش خیلی درخواست داده شد ولی با چیزهایی که دیدم در این مدت میتونم بگم از فروش
کاملا پشیمون بوده و حاضرم برای کاری که میخوام بکنم یا ماشینمو بفروشم یا ته تهش نزول کنم ولی حتی با بعضی اشخاص
درمورد فروش سایت صحبتم نکنم !!!!
اکثرا دنبال سایت با درامد و حاضر و اماده و هلو برو تو گلو و الکسا ویژه
(خب برادر من پاشو برو سایت موزیک بخر , یا یه دامنه بگیر یه بک اپ موزیک ریستور میکنی 2 ماه بعد
هم الکسا و.... فضایی میره بالا "جسارت به همکارانی که درست کار میکنند نباشه" )
یا نه یه سایت اسپمری یه اسکریپت نصب میکنند چندماه بعد.... : ))))
یا سایت های فیلم و.... که همکاران تخصصشون از بنده بیشتره و بهتر میفهمن بنده چی میگم
چرا دیگر برای خرید یک سایتی پیغام میدهید که شخصی 4سال زندگی اش را روی ان گذاشته؟
باور کنید با همین قیمت پست کپی پیس (پستی 200 تومن ) هم حساب کنید
با توجه به تعداد مطالب و... بنده قیمتی که برای سایتم گذاشتم حتی نصف پول مطالبشم نبود !@!!!
چه برسه به کارایی که روش شده و طراحی و امکانات اختصاصی و پولایی که روش خرج کردیم و .......
دوباره یکی به ما پیام داده خب من 20 م شنبه واست کارت به کارت میکنم و خریدم قطعیست: ))))
نزدیک چندساعت مغز مارو خورد آخر
طرف بعد 4 هفته امده نه من شرکت زدم و.... تایم ندارم و : ))) ( در نهایت معلوم شد طرف کلا قدرت خرید نداشته )
پیشنهاد برادرانه و نتیجه گیری از این تاپیک
اگر سایتی دارید که واقعا روش زحمت کشیدید و به خاطر اجبار مالی مجبورید بفروشید شده برید نزول کنید بکنید
ولی به یک مشت... نفروشیدجز اعصاب خردی و یک مشت بیمار که صرفا کنجکاو به فضولی در کار دیگرانن
و اعصاب خردی به معنای واقعی چیزی عایدتان نمی شود
اگرم قصد بیزینس فروش سایت دارید
هیمن امروز برید بک اپ بخرید دوماه روش کار کنید بعد تو انجمنای مختلف الکی اه و ناله که من عاشق سایتم
و فلانم مرده میخوام بفروشم : )))) کلا سبک کاری در ایران اینگونه شده به شخصه با چشم خودم دیدم
طرف شش ماه هم رو سایت وقت نذاشته ده برابر چندسالی که ما اعصاب و روان و زندگی خودمان را گذاشتیم فروخته
کلا یا سایتی برای خودتان نزنید یا اگر زدید نفروشید متاسفانه اکثرا یا قدرت خرید یا فهم فنی لازم ندارند
امیدوارم این تجربیات به عزیزانی که قصد فروش سایت دارند کمک کنند
و امیدوارم درباره حقایقی که گفته شد کسی موضع نگیرد. خیلی بهتر میدانید این چیزها واقعیت است.....