بله
خیر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
عزیز این تاپیک تو ایران جواب نمیده
عزیز باید از اول زمینه سازیش می شد الان دیگه کاریش نمیشه کرد چرا مگه یه بچه 15 تومان نداره یه وی پی اس بگیره باهاش ریسیلر بده
واسه من تا صفحه 2 بیشتر نرفتهخوشحال شدم که دیدم یک تاپیک تا صفحه 5 رفت
این بحثا فایده نداره. چیزی که مدیریت شده نباشه به جایی نمی رسه.
در کل طرز تفکر ها متفاوته
بنده یکسال هست به همین قیمت هاست می فروشم ...
حالا نمی دانم ارون می دهم یا گرون خودتان نگاه بفرمایید :
Novin Server Linux Web Hosting .::.
Novin Server Windows Web Hosting .::.
Novin Server Virtual Dedicated .::.
به نظر من قیمتهای پیشنهادی نظام صنفی رایانه ای برای هاست معقول و منطقی بود. من قیمتهامو طبق اون تغییر دادم.
جالبه قیمت هاستهای با حجم بالام تغییر چندانی نکرد. هاستهای حجم پایین یه کم گرون شد که منطقیه. کلا هاست اگر ارزون باشه مسلما برای ما هم صرفه اقتصادی نداره که بخوایم پشتیبانی کنیم.
من بهرحال شدیدا موافقم و توصیه میکنم با مراجعی مثل نظام صنفی هم همکاری و هماهنگی داشته باشیم. بهرحال اونها مرجع خوبی هستند.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
میشه لینک بدی و منم ببینم !؟به نظر من قیمتهای پیشنهادی نظام صنفی رایانه ای برای هاست معقول و منطقی بود. من قیمتهامو طبق اون تغییر دادم.
جالبه قیمت هاستهای با حجم بالام تغییر چندانی نکرد. هاستهای حجم پایین یه کم گرون شد که منطقیه. کلا هاست اگر ارزون باشه مسلما برای ما هم صرفه اقتصادی نداره که بخوایم پشتیبانی کنیم.
من بهرحال شدیدا موافقم و توصیه میکنم با مراجعی مثل نظام صنفی هم همکاری و هماهنگی داشته باشیم. بهرحال اونها مرجع خوبی هستند.
با این دوتا کار شما مخالفم
سرور اختصاصی مجازی (VDS) از 8500 تومان
هاست لینوکس از 3500 تومان
ویرایش توسط vPsPersia.COM : July 24th, 2010 در ساعت 04:29
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
این دو تا هردو قیمت ماهیانه هستند. هاست برای 100 مگابایت و وی پی اس برای رم 128. فکر نمی کنم قیمتهای ما پایین باشه. برای هاست که قیمتها برای نظام صنفی رایانه ایه برای وی پی اس هم با توجه به قیمت سرور اصلی سعی کردم قیمتهام منصفانه باشه. ولی اگر قیمت واحد تعیین بشه من تابع جمع هستم.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
100 مگ هاست لینوکس 100 هزار تومان . چه خوبه این
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
بنظر من قیمت های شما کمی غیر منطقی هست . می پرسید چرا ؟
خب شما میگید سرور من مثلا 8 گیگ رم داره و میخوام از این 8 گیگ رم تعدادی وی دی اس بفروشم
وقتی شما رم حداقل رو 128 میگیرید به این فکر میکنید که با این 8 گیگ میشه 64 تا وی دی اس ساخت !!!
در حالی که این کار درست نیست ! شما باید طوری تنظیم کنید که CPU بتونه تحمل کنه ، هارد بتونه جوابگو باشه و همینطور پورت سرور شما
من ترجیح میدم روی سرور با 16 گیگ رم ، 8 هسته CPU ، پورت یک گیگابیت و دو هارد 750 گیگ (که دارم) بیشتر از 20 تا وی دی اس ایجاد نکنم ! برای همین هم طوری تنظیم میکنم که اگر همه ی اون 20 تارو هم وی دی اس با رم 256 فروختم بازم سودی داشته باشه برام
توی این مسائل چیزی که کمتر بهش توجه میشه هارد هست ، فرض کنید شما 40 تا سرور مجازی روی سرور خودتون داشته باشید و فرض کنید 20 تای اونها هم زمان در حال دانلود و آپلود تعدادی فایل باشن
حالا خودتون حساب کنید چقدر فشار به هارد میاد و چه اتفاقاتی ممکنه بیافته ! وقتی که داره از 20 جا به تعداد زیاد و بصورت همزمان request رو جواب میده !
هاست رو هم به همین صورت میشه در موردش حرف زد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)