Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
شما سری به سایت شرکت به پرداخت ملت بزنید
به شخص حقیقی هم میدن
خیلی راحت هم میدن
فرمش رو هم آنلاین پر کنید و بفرستید خودشون با شما تماس می گیرن
مشکلی هم برای پرداخت نداره فقط بعضی مواقع تراکنش ستل نمیشه که بعدا خودشون ستل می کنن یا خودتون می تونید دستی ستل بزنید
نگران نباشید حتی در بدترین حالت هم فقط پولتون یه مدت بعد میاد به حساب تون و نمی سوزه
البته این مشکل ستل خیلی هم کم پیش میاد
ویرایش توسط aliarkhodi : February 10th, 2012 در ساعت 15:49
وهقعا متاسفم این بنده خدا این همه مدت علاف شد.عزیز من شما باید این کار رو بکنید:
چنانچه دارنده يکي از حسابهاي الکترونيک ملت (نظير جام ، قرض الحسنه پس انداز الکترونيک و کوتاه مدت الکترونيک) هستيد ولي تاکنون خدمات ويژه اينترنتي خود را فعال ننموده ايد مي توانيد با مراجعه به شعبه افتتاح کننده حساب نسبت به فعال سازي اين خدمات اقدام نموده و شناسه مشتري و کلمه عبور خود را دريافت نماييد. يک ساعت پس از فعال سازي خدمات ويژه در شعب مي توانيد به مدت 10 روز با مراجعه به اين سايت (https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/)نسبت به تغيير کلمه عبور خود اقدام نماييد . پس از تغيير کلمه عبور و ورود مجدد به سامانه ، ساير خدمات مورد نظر فعال خواهد شد . پس از ورود به سايت , شما مي توانيد شناسه مشتري خود را به شناسه دلخواه تغيير دهيد .
از اینی هم که فکر میکنید راحت تر هستش ، تازه 24 ساعت تحویل میدهند .
اگه دنبال راحت ترش هستی بانک پاسارگاد هم خوبه همون لحظه تحویل میده :دی
ممنون
داخل سایت که میری کلی اطلاعات میخواد که یکیش جواز کسب و ازین چیزاس! من گفتم که شخص حقیقی هستم جوازم کجا بوده
میگن ملت تو پرداخت پول به حساب شما مشکل داره و دیر میده یا نمیده و از این شایعات؟
صحت داره؟
کسی درگاه داره که تایید یا رد بکنه؟
یعنی این فرم رو پر کنم؟
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
اینا چیکار کنم؟
مدارک اشخاص حقیقی: کپی جواز کسب یا فعالیت ، کپی سند یا اجاره نامه محل فعالیت ،کپی شناسنامه و کارت ملی
حتما دليل راحت درگاه دادنشون رو هم تحقيق کنيد :دی
دليلش اين هستش که از هر 100 تا تراکنش 2 3 تاشو واريز نميکنن به حسابتون. شما هم چون دلتون خوش هستش که تسويه آنی بوده و اولش همه چيز رو چک کرديد ديگه وقت نميکنيد همه تراکنش هاتون رو چک کنيد.
اينطوری اونا يک پول زبون بسته رو خيلی راحت با شما تسويه نميکنن.
بعد از اينکه فهميديد هم خيلی راحت ميگن اااا ببخشيد ستل نشده بود. يا اگر بيشتر پیش رو بگيريد فحش ميدن بهتون :دی
تجربه اين موضوع خيلی خيلی خيلی راحت هستش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)