اکثر سرور های مجازی مدیریت نشده هست و اینگونه کار ها با خودتونه اگر هاست بود موظف بودن بهتون بک آپ بدن ولی سرور مجازی نه باید پهنای باند بخرید و اطلاعات رو انتقال بدید
به نظر من کار شون درسته و کار غیر قانونی نکردن البته نظر منه
اکثر سرور های مجازی مدیریت نشده هست و اینگونه کار ها با خودتونه اگر هاست بود موظف بودن بهتون بک آپ بدن ولی سرور مجازی نه باید پهنای باند بخرید و اطلاعات رو انتقال بدید
به نظر من کار شون درسته و کار غیر قانونی نکردن البته نظر منه
به نظر من هم باید بکاپ رو هاستینگ بده نباید بگه که هزینه باید پرداخت کنید یا حداقل باید تو قوانینشون این مورد ذکر میشد که بعد از اتمام سرویس بکاپ با هزینه داده میشه.
من خودم از یه هاستینگی سرویس داشتم که تا یکماه بعد از حذف شدن سرویسم لینک مستقیم بکاپ داشت.
ولی خوب الان بیشتر هاستینگ ها که مشتری پیدا کردن اینکار رو میکنن.یا باید این هزینه ها رو روی سرویس هاشون بزارن درسته هزینه بالاتر میره ولی تو این مواقع دیگه نمیگن که مبلغی رو پرداخت کنید تا بکاپ بدیم
حق به صورت کامل با فروشنده هست
اگر هاست بود باید بک آپ رو میدادند ولی چون سرور مجازی هست نباید بک آپ بدن
در ضمن سرور شما مدیریت نشده هست
از این رو شما باید ترافیک بخرید و سپس خودتون بک آپ بگیرد
بااحترام
حق با سرویس دهندست
حتی در مورد هاست هم همینطور هست
شما به عنوان مشتری باید حواست به سرویست باشه
وقتی مسدود شد باید شارژ بشه
چرا باید سرویس دهنده به رایگان ترافیک مصرف کنه
اون فایل برای شما مهمه نه سرویس دهنده
پس برای چیزی که براتون ارزش داره یا یه کم حواستونو بیشتر جمع کنید
یا هزینه بفرمایید
در اینجا حق با سرویس دهنده هست وقتی ترافیک تمام میشه باید برای ادامه سرویس دهی ترافیک خرید بشه، مسلما نمیشه میزبان از جیب خودش هزینه ترافیک رو بپردازه تا یوزر بک آپ بخواد برداره
نکنه مهم تر هم این است که تاپیک ایجاد کرده اید و همکار گرامی مون رو زیر سوال بردید که این مورد مناسبی نیست
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
با عرض سلام.
الان متوجه شدم که حق با سرویس دهنده هست ..
من فکر میکردم الان که من به vps دسترسی ندارم انها دسترسی دارند و مشکلی نیست براشون که یک فایل رو به من بدن ولی متوجه شدم که انها هم ندارند ..
خیلی ممنون بابت راهنماییتان ..
404
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)