ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
هزینه ایرانسل میگیره چون که رومینگ ملی رو سازمان رادیویی گفته باید اجرا کنین تا 3g بدم ممکنه با تعرفه خیلی خیلی کمی رایتل به ایرانسل بده فکر کنم 100 سال هم مالیات و هزینه بده بازم براش کلی سود داره.
ایرانسل هم خدماتش خیلی خوبه و هم اینکه پشتیبانیش هر ساعت شبانه روزی زنگ بزنی جواب میدن.
ولی بازم رایتل به ما سیم کارت رایگان میداد بیشتر فروش میرفت:D
سیاست سن بلوغ : ))))
عجب اقدام بزرگی آفرین رایتل
بعد اینکه نصف نمایشگاه الکامپو خرید و به جایی نرسید
و البته لطف کرد ابروی نمایشگاهو برد
به امید چندتا بچه دم بلوغ و دختر/پسر بازی شون چشم دوخته : )))))))
احســــــــــــــــــــــ ــــــــــنت
طراحی سایت رایگان برای 18 ساله ها پ خ بدهید : ))))
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
من تاپیک رو داشتم میخوندم خیلی از عزیزان اشتباهی که کرده بودن فکر می کنن کیفیت شبکه به دکله!
دوستان اگر اغراق نکنم بیشترین شبکه 3g در کشور برای رایتله چرا که یه اپراتور باید شبکه رو از ابتدا راه اندازی کنه مثلاً در حال حاضر ایرانسل خیلی جاها پوشش 3g هم نداره که بخواد اینترنت درست و حسابی بده دست مردم به نظر من در حال حاضر نت رایتل بهترین گزینست چون چند ساله فقط داره شبکه 3g رو گسترش میده نه 2g مثل بقیه اپراتور ها
حالا همراه اول و ایرانسل تا بخوان شبکشون رو گسترش بدن زمان میبره شایدم ایرانسل جلو بزنه اما فعلاً نه
اما در مورد این طرحشم من ایرانسل رو هیچ وقت از یاد نمیبرم که یکی بخر دو تا ببر یا سیم دو قلوش (در مورد سیم کارتای اعتباریش) چقدر سر زبونا بود این سیاست اپراتور هاست الآن همراه اول سیم کارت اعتباری میده 5000 تومن داخلشم 5000 تومن اعتبار داره!
اپراتور ها روی سیم کارتای اعتباری کار کردن چرا که با فروش این سیم کارت ها سود زیادی براشون داره.
بهترین گزینه در مورد اینترنت همراه رایتل و بعد ایرانسله در ضمن این طرح رو خیلی وقته رایتل تو سایتش زده
ویرایش توسط سرزمین : December 13th, 2014 در ساعت 17:37
هیچی دیگه
رایتل هم تصمیم گرفته جوونای نسل جدید مملکت رو نابود کنه !
منظور من اصلاً به استارتر نیست ولی بعضیا کارشون در انجمن شده مسخره بازی، طرح ها و سرویس ها و چیزای شرکتای دیگه رو به سخره میگیرن این خیلی بده و متأسفم براشون
البته منظور بنده به hamra هم نبود.
ویرایش توسط سرزمین : December 13th, 2014 در ساعت 21:03
درسته پوشش زیاد قوی نیست ولی انصافا اینترنتش قابل قبوله (128K)
من که با Nokia N78 داغون با رایتل سهام خرید و فروش میکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)