خیر همونطور دوست عزیز گفتندWHM / Cpanel هم همون WHMCS هستش دیگه ؟
Whm یک کنترل پنل می باشد که می تونید پکیج و اکانت باز کنید و.... البته این در حد رسیلر هست ولی اگر دسترسی Root داشته باشید کارهای زیادی هست که اگرم بگم سر خودم گیج میشهنه عزیز cpanel/whm کنترل پنل مدیریتی هست ولی whmcs سیستم مدیریت هاستینگ ، سیستم تیکتینگ و... هست
خخخ
باتشکر
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
اگر خواستید ما بهتون آموزش میدیم البته اگر از ما تهیه کنید نمایندگی حتی براتون به صورت رایگان کانفیگ و آموزش هم میدیم whmcs
--------------------------
به هر حال اگر شما این چیز هایی که من و دوستان گفتیم بلد نباشید یقین کنید که به مشکل برمیخورید
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
یه چیزایی بلدم یه چیزایی هم بلد نیستم . حالا الان میخوام بدونم واسه اینکه بتونم هاست بفروشم و همینطور سرور مجازی نیاز دارم چی بلد باشم ؟ فقط واسه اینکه بفروشم! نه اینکه بیام هر چی راجع به سرور و تمامی مجازی ساز ها و همه رو یاد بگیرم نیازی ندارم بهش!
Asp.Net عزیز گزینه دوم که گفتید درسته . یه سری میره هوا یه سری هم نمیره . کلا فکر نکنم مشکل خاصی بخواد واسه هاست پیش بیاد تا الان که واسم پیش نیومده اگرم بخواد بیاد خیلی به ندرت پیش بیاد . منم که نمیخوام حرفه ای کار کنم . مشکلی هم پیش بیاد اومده دیگه! خلاصه یه جوری حلش میکنیم! بعدش اینکه این همه فروشنده هاست و سرور هستن همه که تمام این چیزایی که دوستان راهنمایی میکنن رو که بلد نیستن! بازم میگم مهم درآمدشه واسم
!MihanIt! عزیز پیام خصوصی میدم بهتون . اون مواردی که گفتید هم کم کم یاد میگیرم اینکه بشینم همشو یاد بگیرم تهش آیا در بیاد آیا در نیاد نمیتونم وقتمو الکی هدر بدم واسش .
پ.خ میدم بهتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)