-
December 2nd, 2014, 18:26
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ترمینیت سرور در Datashack
سلام و ممنون از پاسخ دوستان
حد.د یک ساعت قبل از ترمینیتشدن سرور یک ایمیل فرستادند که توش لیست تعداد زیادی ip نوشته شده بود که از اونها اسپم و ایمیل انبوه ارسال میشده که آدرس ایمیل های فرستنده همگی شبیه هم بود و فقط دامنه اونها فرق می کرد. جالب اینجاست که از بین این همه ip که به عنوان سورس اسپم معرفی شده بود فقط یک ip مربوط به سرور ما بود و بقیه ارتباطی به سرور ما نداشت. چند بار تو تیکت بهشون گفتم که این مشکل احتمالا مربوط به آلوده بودن کل شبکه شماست و ارتباطی به سرور ما نداره ولی گوش نمیدن.
ضمنا حتی موقع ترمینت کردن هم اطلاع ندادند!! ما یک دفعه دیدیم همه چیز داون شد! تیکت زدیم گفتند سرور شما ترمینیت شده و بعد هم که در طول د سه ساعت به نتیجه نرسیدیم و اونا هم گذاشتن رفتن و منتظریم بیان ببینیم چار میشه کرد.
حالا چه بلایی سر اطلاعات سرور میاد؟ اجازه میدن اطلاعات رو برداریم؟ یا میخوان برای اون هم یه پول مفتی بگیرن؟
ممنون
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
-
-
December 2nd, 2014 18:26
# ADS
-
December 2nd, 2014, 18:47
دوست عزیز اطلاعات پر کلاغ پر
دیتاشک داری حرف میزنی ها کل اطلاعات رفته
زیاد خودتو خسته نکن
-
-
December 2nd, 2014, 19:02
عضو انجمن
دوست من هیچ ارزانی بی دلیل نیست
برخی در این انجمن باور نمی کنند با دیتاسنتر بی قانون نباید کار کرد
هیچ ارزانی بی دلیل نیست
دوست من سریع از یک دیتاسنتر معتبر سرور تهیه کنید و به مشتریان ارائه کنید وگرنه مشتریانتو رو از دست می دهید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
December 2nd, 2014, 19:07
عضو دائم
سلام
تیکتتونو کی جواب داده ؟
با من در ارتباط باشید شاید بتونم 24 ساعت بگم سرور باز کنن بدون ای پی ها تا انتقال بدید میگن ترمیننت کردن اما نه سرور فقط خاموش میکنند اگه پی گیر نشید این کار رو میکنند
-
-
December 2nd, 2014, 19:09
عضو انجمن
سلام
هیچ دیتاسنتری بی حساب و کتاب نیست اونم در خارج از کشور(همین که ابیوز داشتن) یعنی گناه مرتکب شدن و شبکه شون رو مشتری های
این فرد با اختلال مواجه کردن پس دیتاسنتر حق برخورد داشته حالا اینکه چجوری برخورد کنه مهربون یا خشن به خوددیتاسنتر ربط داره و نه به نظرات ما
درضمن بارها گفته شده این دیتاسنتر رو برای سرویس دهی و فروش استفاده نکنین
که این چنین بلاهایی سرتون بیاد فکر نمیکنم بک آپی هم بهتون بدن اگر بد سابقه باشین اگر خوش سابقه باشین شاید بتونین با مذاکره و چونه زدن بک آپ بگیرین
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-