با توجه به ارزیابی از نظر پهنای باند در کشور نیز شرکت ها به شرح زیر می باشند
آسیاتک پهنای باند 12Mbps
شاتل پهنای باند 10Mbps
پارس آنلاین پهنای باند 8Mbps برخی مراکز 10Mbps
های وب پهنای باند 8Mbps اکثر مراکز 10Mbps
از نظر محدودیت
آسیاتک فقط مخابراتی
شاتل سرور جهت محدودیت
پارس آنلاین آپلود را میبندد
های وب بدون محدودیت
ویرایش توسط mask-online : November 22nd, 2014 در ساعت 11:11
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
ولی به قول شما خوبش اینها هستند وای به حال بقیه![]()
بنده که از مخابرات راضی هستم سرعتی که مخابرات داره در هیچ زمانی افت شدید نداشته و در یک رنج خاص بوده همچنین در طرح نامحدودش هیچ محدودیت دانلودی وجود نداره البته به این دلیل هست که از اون ابتدا تقسیم بر 8 میکنه و دیگه به مشتری کاری نداره بر فرض سرعت 1 مگابیت مخابرات برابر با 128 کیلوبایت به صورت کاملاً واقعی هستش.
بعضی از شرکت ها در طرح های نامحدودشون سرعت رو یه مقدار بالاتر میدن اما بعد از یه مدت افت شدید دارن و این قضیه در مخابرات صدق نمیکنه.
به نظر من خوبه که دوستان تجربیاتشون رو میگن اما باید توجه کرد که خوب نبود سرویس در منزل شما به معنی بدی یا خوبی یه شرکت نیست. کما این که همین جا هم میبینم بعضی ها خیلی از شاتل تعریف کردن، بعضی ها هم ازش شاکی هستن.
اما به طور کلی به نظر من شاتل و پارس آنلاین از بقیه بهتر هستن. آسیاتک هم به خاطر اندکی ارزونتر بودن و این که هماهنگی بیشتری با مخابرات داره تعداد کاربر بیشتری داره و جاهای بیشتری سرویس میده و شاید این عامل باعث شده که در رده اول قرار بگیره.
پیشگامان هم بیشتر خارج از تهران مانور داده که من چند شهر رفتم تعریفشو زیاد شنیدم
به قول خودشون هم گسترده ترین شبکه خصوصی کشور هستن.
بنده فقط آسیاتک و قبول دارم
کاشکی هنوز همون دایال آپ بود دیگه حداقل اینقدر حرص قطع و وصلی رو نمیخوردیم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)