دوست من اگر کلاهبرداری و یا ***ی باشد و بتونید ثابت کنید و شکایت کنید مطمن باشید 5000 تومان هم بوده باشه پیگیری می شود
دوست من اگر کلاهبرداری و یا ***ی باشد و بتونید ثابت کنید و شکایت کنید مطمن باشید 5000 تومان هم بوده باشه پیگیری می شود
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
با این حساب بنده بیام به جای این که یک ملیون از یه نفر بالا بکشم 200 تومن از 5 نفر بالا بکشم که شکایتشون به جایی قد نده ؟
شما ماجرا هک حساب های بانکی آمریکا و برداشت تنها 1$ از هر حساب رو بخونین . خود دارنده حساب بانکی متوجه برداشت نمیشده شخصا از حساب من 10 تومن هم بردارن متوجه نمیشم .
اما پول خیلی زیادی به جیب زده بودن که دستگیر شدن .
مبلغ 1 قرون هم باشه باید پیگیری کنن ولی متاسفانه ...
طراحی گرافیک و رابط کاربری برای تمامی مدیریت محتوا ها
--------------
web : www.mr-programer.ir
--------------
Mail : info@mr-programer.ir - one.enginer@gmail.com
--------------
Mob : 0914 261 6197
خدمت سربازی تو کلانتری بودم.
طرفو به خاطر 30 هزار تومن جلب کردم بردم شورای حل اختلاف،جیبش هم خالی.اگر خونوادش نمیومد به خاطر 30 تومن میرفت زندان.البته فقط 1 روز.
شما شکایت خودت رو با ذکر مشخصاتتون از طریق وب سایت پلیس فتا میفرستین و میره تو بررسی .
البته ی شعبه دادگستری هم هست که برای جرائم رایانه ای هستش .
زندان هم خودش قسمت هایی دارد قرن موقت حبس دائم
تا یک هفته قرن است معتادا رو میدن تا یک ماه قرن در حال تکمیل پرونده موقت حکم صادر شده هم دائم همون سنگین
تا یکروز کلانتری اگاهی نگهداری می شود برای تکمیل پرونده بنا به صلاحدید قاضی ارجاع می شود به زندان
با سلام
تا جایی که اطلاع دارم پلیس فتا کاری با مبالغ نداره در صورت شاکی بودن شما طرف مقابل را کامل برای شما پیدا میکنند
چون دوست بنده در مشکلات فاش شدن اطلاعات خانواده یکبار کارش افتاده بود و خیلی خوب پیگیری کردند برایشان!
ویرایش توسط farnood : November 21st, 2014 در ساعت 10:31 دلیل: از جا افتادن یک کلمه
استارتر عزیز پیگیری میکنند چون اون کسی که از شما کلاه برداری کرده امکان داره چندتا مث شما و چند میلیون میشه پس پیگیری کردند
تجربه شخصیم رو بت میگم
من تا الان ۳ بر سرم کلاه رفته یک بار یک ۵۰ تومان یک بر ۸۰۰ تومان یک بر ۱ تومان هیچ کدوم از این ۳ مورد پیگیری نشده یعنی شده ها سریع ترین زمانی که بم دادن ۵ ماه بعدش بوده که اون موقع هم اومدن از من آدرس خونه طرف رو خواستن که وقتی من طرف رو اینترنتی پیدا کردم آدرسی ازش نداشتم همه چی ماست ملی شد رفت یعنی کاملا بی نتیجه
- - - Updated - - -
وااااااااااااای خدا از خنده روده بر شدم![]()
به خاطر هزینه هایی که از طرف شاکی برای شکایتش گرفته میشه خیلی از افرادی که شکایت دارند بی خیال این مسئله میشوند
شکایت میخواستیم بکنیم بهمون گفتند بیخیال شکایت نکن پیگیری نمیشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)