باسلام
سرور ex40 هتزنر بدون ستاپ
رم ۳۲ گیگ
سی پی یو i7 - 4770
هارد دو عدد دو ترابیاتی ۷۲۰۰
49 یورو
از دیتاشک و رداستیشن هم میتونیم تقدیمتون کنیم با پایین ترین قیمت
درصورت تمایل با ما تماس بگیرید
باسلام
سرور ex40 هتزنر بدون ستاپ
رم ۳۲ گیگ
سی پی یو i7 - 4770
هارد دو عدد دو ترابیاتی ۷۲۰۰
49 یورو
از دیتاشک و رداستیشن هم میتونیم تقدیمتون کنیم با پایین ترین قیمت
درصورت تمایل با ما تماس بگیرید
گروه فناوری اطلاعات الکامان
Elkaman.ir
کانال تلگرام : @Elkaman | مشاوره : @Elkamansp
تلفن دفتر مرکزی : 05138709547
سرور رو که نمیشه به امان خدا رها کرد!هست جناب . نیاز نیست توجیه بشه . الان جایی که تهیه کردم داره توجیه می کنه کافی هست .
سرور را ایجاد کردم . centos را نصب کردم و خاموش کردم سرور را . ابیوز اومده دارید از داخل سرور اتک میزنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرور مدیریت لازم دارد دوست عزیز.
من نمی دونم شما از کجا تهیه کرده اید، اما مسلما به دلیل سوء مدیریت شما یا مدیر سرور به مشکل خورده اید. و ربطی به دیتاسنتر ندارد.
اگر اینطور باشه که دیگه بین خودشون و خدای بالا سر.
ولی بنده غیراز اون سرور خاموش برای آی پی که سرورش را دو روز پیش حذف کرده بودم و عملا آزاد بود آی پی هم ابیوز دریافت کردم
ovh امکان انتقال سرور دارد ؟ اگر دارد هزینه یورو پرداختی تون را اعلام کنید دوتا سرور sp64 داریم منتقل کنیم بهتون و شما پرداخت کنید /
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
سلام
لطفا میکنید از اون شخصی که تهیه کردن باید چی رو مدیریت کنن ؟ که ابیوزنیاد ؟ وقتی ای پی که به گفته خودشون روش سرور نیست ابیوز ارسال میشه براش لطف میکنید و تمام کانفینگ های شبکه سرورها درست بهشون اطلاع داده شده چی رو باید مدیریت کنه شخص سرویس دهنده و همچنین مدیر سرور اگر چیز دیگری هست ممنون میشم بفرمایید و ما رو شاگرد خود بکنید تو این انجمن جز شما یعنی کسی نیست او وی اچ سرورشو مدیریت ؟ شما ازکجا میدونید مدیر سرور مدیریت نمیکنه به محض اینکه کسی تایپیک میزنهتو تمام تایپکهاتون این رومیگید ؟ یعنی بندهبلد نیستم این همه ادم بلد نیستن فقط شما بلدید ؟ شما این مورد رو یاد بنده بدید که چطوری سروری که دو روز بود حذف شده بود ابیوز اومده بود براش باید چگونه مدیریت کنم ابیوز نیاد شما بفرمایید من تمام سرورهای او وی اچ رو ب شما منتقل میکنم اما به شرطی که این مورد رو یاد بنده بدین
ویرایش توسط speednet : November 20th, 2014 در ساعت 21:12
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
سلام
اختیار دارید دوست عزیز
بنده به هیچ وجه منظورم شما یا همکار دیگری نبوده و نیست
مدیر سرور کلا با فروشنده یا تامین کننده یا واسط و ... فرق دارد و این دو، دو مقوله جدا از هم هستند.
بنده منظورم مدیر سرور بود ( کسی که سرور رو مدیریت می کنه) حالا یا خود کاربر یا کسی که پول گرفته برای این کار می بایست کار های مدیریتی رو به درستی انجام می داد تا اخطار نیاد.
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
هارد 128 مگ کش خواهد بود،پنل به صورت کامل ارائه خواهد شد،امکان ارائه هارد ssd وجود دارد
Dell Enterprise Grade Hardware - 4-Bay Hotswappable
2x Intel Xeon L5520 Quad Core w/ HT 2.23GHz
16GB DDR3 ECC/Registered Memory
1TB Enterprise Class SATA-3 w/ 128MB Cache
20,000GB Premium Transit
1Gbps Full-Duplex Network Port
/29 Block of IPs (5 Usable)
Dedicated KVM/IPMI 2.0 Onboard FREE
Basic Bandwidth Monitoring FREE
rDNS Settings via Panel FREE
Remote Reboot via Panel FREE
Fully Automated OS Installation / Reload FREE
100% Power and Network Uptime Guaranteed SLA
119$
XZN Hosting
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)