سلام
یکی از راه های مناسب برای شما، عقد قرار داد NDA با میزبانتان هست.
پیماننامه عدم افشا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
سلام
یکی از راه های مناسب برای شما، عقد قرار داد NDA با میزبانتان هست.
پیماننامه عدم افشا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
اگر خیلی فایل های مهمی دارید فایل ها را کد کنید و درون فایل ها یک خط اضافه کنید که فقط روی دامنه خودتان اجرا شود .( اگر بخواهید می تونم انجام بدم )
یا از هاستینگ هایی هاست بگیرید که زیر نظر پلیس فتا هستند
ممنون از جواب ها
البته در موردی که من عرض کردم امکان شکایت و پیگیری و آشکار شدن سرقت هم وجود نداره. تنها راه به نظرم خرید هاستینگ خارجی که اون هم مشکل پیدا کردن هاستینگ با کیفیت و مشکل خرید وجود داره.
یکی از دوستان گفتند که مدیر هاست به دلیل دسترسی به ssh به تمام اطلاعات مشتریان دسترسی دارند. این در سرور مجازی و اختصاصی هم صدق میکنه ؟
- - - Updated - - -
کدام هاستینگ ها زیر نظر پلیس فتا هستند ؟
با سلام
در ادامه سوال دوستمون، این سوال برای من هست که آیا مدیران هاست های اشتراکی و مجازی به "بانک اطلاعاتی" کاربران هم دسترسی دارند؟
با توجه به اینکه برای بانک اطلاعاتی نام کاربری و رمز عبور تعریف میشه. مثلا بانک mysql ایجاد شده توسط کاربر را دسترسی دارد؟
ویرایش توسط gnostic : June 14th, 2016 در ساعت 18:45
با سلام خدمت شما مدیران هاستینگ کاملا و براحتی به فایلهای کاربران دسترسی دارند و باید هم داشته باشند زیرا مدیر سرور هستند اما اگر منظور ما از دسترسی غیرقانونی به فایلهای شما و سرقت هست که باید بگم اکثر هاستینگ های خوب اینکارو نمی کنند زیرا اعتبار و آبروی خودشون رو میبرند شما می توانید فایلهای خود را کد کنید که دیکود کردنش سخت شود و یا اگر خیلی حساس هستید سرور اختصاصی بگیرید که دیگه مدیر سرور هم به سختی دسترسی داره در کل این احتمالا شاید 1% باشد که این اتفاق برای شما بیوفتد
سایت های هم که ذکر کردید از بهترین سایت های ایران هستند
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)