-
November 15th, 2014, 19:44
پاسخ : دادگاه فدرال آمریکا: دامنههای اینترنتی ایران قابل واگذاری نیست

نوشته اصلی توسط
yastheme
اصلا صاایران

مورد بعدی اینکه تو واقعیت زندگی می کنیم نه رویای یه آدم شکم سیری که واسش فرقی نداره سرور رو با دلار چند می خریم!
آدمی که برای ارضای احساسات درونیش دست به قلم میشه و تو تخیلات پرواز می کنه, اصلا ما برنده ما پیروز و ژاپن و چین و .. بازنده و شکست خورده و ذلیل!
ما خوبیم

کسی نگفت ما خوبیم یا بد
ما باید خوب باشیم اما نیستیم من به شخصه که اعقاد داریم هیچ کاری برای کشورم نکردم حداقل با عقل ناقصم یه مقدار واقعیت رو میتونم بگم حرف اینه که ما و همه ایرانی ها (چه مذهبی چه غیر مذهبی) باید از کشورمو دفاع کنیم چون کشور خوبی داریم و قدرنشناسیم (البته بعضیا)
مسئله دلار نیست آمریکا با کشتن دلار رو وسیله ای برای تجارت قرار داد.
حرف رسانه های بیگانه رو گوش ندین و حداقل اگر گوش میدین براتون حرف درس نباشه خدا عقل داده تحقیق کنید البته منظور بنده کلیه جسارت نشه به استارتر عزیز
ختم کلام: همه یک دست هر زمان اسم ایران رو شنیدیم باید گوش هامون تیز باشه و از کشورمون دفاع کنیم نه ...

نوشته اصلی توسط
yastheme
اینکه به جای اینکه از دنیا عقب بمونند و فقط شعار بدن و تو امضاشون نرم افزار های آمریکایی( سیستم عامل ویندوز) رو تبلیغ کنند
من به شخصه از Microsoft خوشم میاد و واقعاً سیستم عامل جالب زده من که با ویندوز کامپیوتر رو شناختم
بحث تبلیغ نیست همون طور که عرض کردم ما با دولت آمریکا و سیاست غلط و لجن آمریکا دشمنی داریم نه با مردم آمریکا (البته اسرائیل فرق داره و کل اسرائیل دشمن ما هستن)
از استارتر گرامی عذر میخوام و ممنونم ازش که نظراتش رو در میون گذاشت.
-
-
November 15th, 2014 19:44
# ADS
-
November 15th, 2014, 20:26
عضو انجمن
اینکه افرادی عنوان میکنن که ما با دولت کشور ایکس دشمن هستیم ولی کاری به مردمش نداریم اصلا درست نیست . مگه دولت کیه ؟ افرادی از درون ملت با انتخاب مردم .
جالبه بدونیم که همون مردم خیلی به دولت و قوانینشون احترام میزارن و نمونشو میتونیم تو تحریم دیتاسنترهای امریکایی ببینیم . با اینکه فروش سرور به ما براشون سودمنده ، اما به قوانینشون احترام میزارن .
بنده تو اسکایپم یه دوست امریکایی دارم که کارمند یکی از دیتاسنترهای امریکایی هستش . با اینکه با هم ارتباط داریم اما بازم به خاطر دوستی حاضر نیست قوانین رو زیر پا بزاره ( حالا یا ارق ملی داره یا اینکه ترسو هستش بماند ) .
نمونه شرکت ایرانی که من میخواستم ازشون ویدیو پروجکشن بخرم ، برگشتن بهم گفتن که فاکتور رسمی میخوای یا غیر رسمی ، پرسیدم فرقش چیه ؟ گفتن تو فاکتور غیر رسمی ازت مالیات نمیگیریم ( قیمت یه ۱۰ هزار تومنی ارزونتر میشه )
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2014, 21:11

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
اینکه افرادی عنوان میکنن که ما با دولت کشور ایکس دشمن هستیم ولی کاری به مردمش نداریم اصلا درست نیست . مگه دولت کیه ؟ افرادی از درون ملت با انتخاب مردم .
جالبه بدونیم که همون مردم خیلی به دولت و قوانینشون احترام میزارن و نمونشو میتونیم تو تحریم دیتاسنترهای امریکایی ببینیم . با اینکه فروش سرور به ما براشون سودمنده ، اما به قوانینشون احترام میزارن .
بنده تو اسکایپم یه دوست امریکایی دارم که کارمند یکی از دیتاسنترهای امریکایی هستش . با اینکه با هم ارتباط داریم اما بازم به خاطر دوستی حاضر نیست قوانین رو زیر پا بزاره ( حالا یا ارق ملی داره یا اینکه ترسو هستش بماند ) .
نمونه شرکت ایرانی که من میخواستم ازشون ویدیو پروجکشن بخرم ، برگشتن بهم گفتن که فاکتور رسمی میخوای یا غیر رسمی ، پرسیدم فرقش چیه ؟ گفتن تو فاکتور غیر رسمی ازت مالیات نمیگیریم ( قیمت یه ۱۰ هزار تومنی ارزونتر میشه )
دوست عزیز رئیس جمهور آمریکا رو کمیته ای 11 نفره تعیین میکنه
ایران نیست که با رأی مستقیم مردم تعیین بشه.
-
-
November 15th, 2014, 21:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سرزمین
انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده آمریکا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده آمریکا (به انگلیسی: United States presidential election) هرچهار سال یکبار، در اولین دوشنبه بعد از اولین سه شنبه ماه نوامبر برگزار میشود و
در آن روز میلیونها شهروند آمریکایی آراء خود را در صندوقها میاندازند، رقابت انتخاباتی تقریباً یکسال قبل از رای گیری آغاز میشود. دراین مدت چهار مرحله از انتخابات با فواصل منظم برگزار میشود.

نوشته اصلی توسط
سرزمین
عرض کردم بعد از خوندن تاریخ!
میتونم بپرسم چی رو عمل می کنن؟
عذرخواهی می کنم طرف دوست ما نیست چی ماست؟
برادر بزرگوار، شما در رابطه با تاریخ اینجوری تحقیق کردید؟
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2014, 21:19
-
-
November 15th, 2014, 21:25
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2014, 08:55

نوشته اصلی توسط
سرزمین
من اطلاع نداشتم رئیس جمهور در ایران با رای مستقیم مردم انتخاب میشه :/
-
تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2014, 09:23
عضو انجمن
همه جا خوب و بد هست!
مرگ بر آمریکا فرستادن کار و درست نمیکنه
اول از خودت شروع کن...
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
-
-
November 16th, 2014, 10:44

نوشته اصلی توسط
LIAN2
من اطلاع نداشتم رئیس جمهور در ایران با رای مستقیم مردم انتخاب میشه :/
حالا بهت گفتم ما کسی نیستیم که بگیم هست یا نیست چون از چیزی اطلاع نداریم حرف این و اون هم سند نیست همون طور که امام (ره) گفت میزان رأی ملت است ما هم احترام میذاریم و میگیم با رأی ماست.
-