شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
به ایمیل خودم تغییر دادم یعنی این ایمیل هم خودشون برام ساخته بودن و به پی پال وصل کردند و تحویل من دادند و گفتم که یک روز بعد از تحویل پی پال حساب لیمیت شد و پیگیر کارها بودند و من پسورد رو عوض نکردم. پسورد ایمیل رو اما تغییر داده بودم که فکر کنم از روی شماره تلفنشون که وصل بوده به ایمیل من ، بازیابی رمز زدند و ایمیل رو عوض کردند !! متاسفانه بیش از حد اطمینان کردم بهشون.
اینکه میگین از کجا مطمئنم خودش این کارو انجام داده هم مشخصه چون مجدد به ایمیل خودش تغییر داده حساب رو که در عکس زیر مشخصه
host.JPG
ویرایش توسط jaheshserver : November 27th, 2014 در ساعت 18:52
قابل توجه دوستانی که اینقدر اقای هزاره ای رو تایید می کردند . ایشون همچنان حساب پی پالی که به ما فروختن لیمیته و هیچ پیگیری بابت رفع لیمیت نکردند و اصلا جواب ایمیل و پیام خصوصی و وایبر هم نمی دهند .
200 دلار ما هم توی حساب لیمیت شده لابد یک روز پیداشون میشه که اونها رو هم خارج کنند.
ایشالا اگه وقت کنم فردا تا پلیس فتا میرم اگر چه اونها هم هیچ کاری نمی تونن انجام بدن ولی خب حسابشون بسته میشه و شماره موبایل هم پیدا میشه که ماله دادششونه توی ایران
فقط جهت اطلاع دوستان میگم همینطور که 6 ماه پیش گفتم این اقا 200 دلار هم اومدن withdraw کردند و کلاهبرداریشون رو تکمیل کردند . دوستان اقای حبیب الله هزاره ای کلاهبردار هستند در جریان باشید.
والا حق با شماست اگر چه ایران نیستند این اقا ولی میشه شکایت کرد و اون اقایی که پول رو به حسابش ریختیم که فکر کنم داداشش هست رو پیدا کرد و یک کارایی کرد ، شاید هم فرصت بشه پیگیریش کنم فعلا چون دیدم این اقا خیلی راحت توی انجمن فعاله و افر میده به دوستان وظیفه دونستم که اطلاع رسانی بکنم حداقل
سلام
دوستان فقط دوست دارم توضیح کوچکی بدم که مدت داشتن پی پل دلیل برای لیمیت نشدن اکانت نیست
هر لحظه پی پل میتونه حساب شما رو لیمیت کنه
بنده بیشتر از ۱۰ سال هست که با پی پل کار میکنم یعنی از زمانی که فقط برای سایت ebay استفاده میشد و هنوز اینقدر جا نیوفتاده بود. تجربه به من ثابت کرده زمان افتتاح حساب دلیل به لیمیت نشدن اکانت نمیشه
معمولا مدت پیگیری لیمیت ۲۸ روزه هست که در این مدت اگر بتوانید پی پل رو قانع کنید حساب شما مجددا اکتیو میشه
اگر هر سوالی در مورد پی پل دارد خوشحال میشم راهنمایی کنم
سلام میتونم از شما درخواست کنم منباب تکمیل شدن این تاپیک و جامع شدنش چند نکته هم شما بفرمائید ؟ یا اگر نکته اشتباهی بیان شده به چالش بکشید ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145289
باز هم ممنون از شما دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)